Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 891
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
  • Чукарландия
Честито, Dezideratabouquet

Да я опишеш старателно, като я получиш. Peace

# 361
  • Бургас
Парфюм за ... до преди малко - врачанска школа 10 пръскания
Разкажи, моля, за разликата му с Pink Sugar.  Simple Smile

Бижу, на мен Gold Sugar ми един от любимите аромати с ванилия. Много е топъл и вкусен. Пак е много сладък, но не се усеща толкова препечена, прегоряла захар, както в Pink Sugar. Този е по-мек, прокрадва се някаква нотка на крем Брюле, мисля, че имаше и кокос. В един момент споделя нещо общо с Dolce&Gabbana Pour Femme, но не прилича като цяло на него. Чуден е за хладно и мрачно време, но е от малкото подобни сладости, които мога да нося и в топлото, може би заради кокоса. Трайността му е много добра и е бюджетен. Освен това наистина стои добре и на някои мъже, въпреки че повечето не смеят да го изпробват  Laughing.
Имам и Black Sugar Aquolina. Той влиза в категорията на актуалните уудове с пушеци, малини, кожи и т.н. Интересен е, но началото му е доста "хард" и синтетично при мен. След няколко часа базата много прилича на другите Акуалини. Трайността отново е шест точки.
Ако харесваш Pink Sugar, ти препоръчвам Gold Sugar с две ръце.  Peace
Deziderata, честито и от мен!  Hug
И аз ще чакам омайно описание.  Grinning

# 362
Някой да сподели мнение за Jimmy Choo Stars - http://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Stars-27431.html и въобще за някои от парфюмите му /иначе пак ще поръчвам насляпо/ Mr. Green Laughing

# 363
  • на морето
И аз с въпросче Embarassed Някой с мнение за новия парфюм на Аigner Cara Mia?

http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Cara-Mia-32043.html

Много набързо го тествах на блотер, но впоследствие се разви чудесно Heart Eyes , та и аз му се чудя newsm78

# 364
Ако харесваш Pink Sugar, ти препоръчвам Gold Sugar с две ръце.  Peace
Харесвам го... Tired Laughing Мерси за описанието!  Hug

# 365
От мъжкия Рашас съм изпръскал поне пет бутилки, страхотен е, преди години. Последно го видях в Енцо, но не посмях да го поръчам.

За кой парфюм говорите? Може ли линк? Hug
  http://i.enzo.bg/detail2/12/rochas/rosrocm_aedt10_01/rochas-roch … %B6%D0%B5___9.jpg   Аз говоря за този.

# 366
Още един глас за 'Калиграфи Роуз". Трайна, червена, разцъфнала  маслена роза.

Peace
Колко е трайността при теб?

Безкрайна, с часове. Слагам много, много малко парфюм, а той е с мен през цялото време, от сутрин до вечер. В косите ако е попаднал - и на следващия ден даже.

Присъединявам се към въпросите за Gold Sugar, и аз харесвам Pink Sugar.  Wink

# 367
Честито, Deziderata!  bouquet

Да я опишеш старателно, като я получиш. Peace

Разбира се!  Hug Благодаря.

Да се присъединя и аз към хвалбите за Gold Sugar. Купих я и я носих лятото, не чезнаше в жегите, напротив, беше прекрасна, въобще не накъртваща. Много харесвам мекотата и, много благ парфюм.
И аз нося Pink Sugar  с удоволствие. Преди няколко дни го носих даже, сравнявах паралелно с Viva la Juicy Gold Couture. Последния придобих преди месец, но го отворих едва миналия петък. Много нови неща ми се бяха насъбрали.
Не мога да повярвам, че купих нещо с названието Juicy Couture Viva la Juicy  smile3544.
Аз го харесах при проба, но флакона е просто....мечтата на...на....ами много ми е Рио Циганейро, няма да си кривя душата. Капачката е най-малкия му проблем. Шишето е "златно".  newsm47
Ми сноб съм.  Crossing Arms Но го купих.  newsm43
На ММ много му хареса, но предпочита Метресата.  Heart Eyes
Шегата настрана, Вива ла Джуси Голд е приятен и лек карамел за носене и гигантската дамаджана ще покаже дъно скоро скоро. Допълвам: В негова защита искам да кажа, че е в пъти по-добър от Fancy, при паралелен тест превъзходството на Джуси беше явно. Заслужава по-добър флакон, но кой ли ме пита.

Парфюм за деня- опит за "направи си сам" Intense Cafe- на всяка китка Angel Taste of Fragrance, зад ушите Aramis Calligraphy Rose. Няма нищо общо с Intense Cafe, но се получи красива комбинация. Май ще е още по-хубаво с Chocolate Greedy.

# 368
  • Бургас
И на мен Вива ла Джуси Голд определено ми харесва повече от Фенси. Всъщност във Фенси винаги е имало нещо, което ме дразни и мирише изкуствено.

rori, аз пробвах преди няколко дни новия Cara Mia Etienne Aigner, но много бегло. Мисля, че ми заприлича на братовчед на Ботега Венета и Rogue Rihanna. Имам втория и пробичка от първия. Ще ти ги покажа, когато се видим. Ще го тествам пак и ще споделя впечатления, но не смятам, че си заслужава покупка от Бюти Зоун на тези цени.  Peace

# 369
  • при морето
Знам,че Ковачева много ласкаво се изказа за него,но нещо не мога да открия страницата,моля за мнение,който го има или го е носил,за зима ли е,имам нужда от нещо присъствено,гушливо,ванилено-дървесно и най-вече мноого трайно,става дума за Atkinsons Fashion Decree  Praynig

# 370
Благодаря ви за препоръките, ще обърна внимание и на двата парфюма  Hug
Лично за мен, парфюмите на Килиан си заслужават именно в кутиите със сатенена подложка. А новият е наистина много цветен и нежен, представям си го върху млада жена, не върху мъж  Peace

По тази тема сме спорили няколко пъти с по-рано споменатия от мен приятел,който си го е купил Voulez-Vous Coucher Avec Moi  Simple Smile Той е ЛУД фен на Kilian и притежава всеки един парфюм излизал някога включая цялата The Art of Love серия , която е само за руския пазар.За мен е по-логично да си купя 2 рефила -100мл парфюм , от колкото 1 кофчеже с 50 мл парфюм. А от Ибей съм си взел 50 и 100 мл шишенца с хубав пулверизатор за декантерите на Creed , Tom Ford и т.н.
За Voulez-Vous Coucher Avec Moi нямам големи очаквания - Pearl Oud , Lemon in Zest и най-вече Single Malt искам да пробвам,за когото ми казаха,че е подобрена версия на  Apple Brandy , който ми е много любим.

Няма начин да разбереш една жена, камо ли две... Joy

Повечето ми близки са жени,като от тях имам 3 приятелки,с колекции от над 60 парфюма.И 3-те много рядко поръчват на сляпо,като предпочитат да си взимат проби/мостри преди покупка.Вие сте си комарждийките в случая  Mr. Green

Момичета и момчета,
към мен ще пътува Батукада от размяна. dancing Много се радвам! Ще ми я пратят утре и ще чакам до понеделник. На полуслясляпо.  Mr. Green Една дама в трамвая беше с нея миналата зима в снега.

Това ми напомня на един приятел,който ползва Virgin Island Water и на -15   Simple Smile
Честито  Peace

Да се присъединя и аз към хвалбите за Gold Sugar. Купих я и я носих лятото, не чезнаше в жегите, напротив, беше прекрасна, въобще не накъртваща.
...
Не мога да повярвам, че купих нещо с названието Juicy Couture Viva la Juicy  ... и гигантската дамаджана ще покаже дъно скоро скоро.
....
Парфюм за деня- опит за "направи си сам" Intense Cafe- на всяка китка Angel Taste of Fragrance, зад ушите Aramis Calligraphy Rose. Няма нищо общо с Intense Cafe, но се получи красива комбинация. Май ще е още по-хубаво с Chocolate Greedy.

Gold Sugar за мен поне е крем брюле с кокос и настъргана портокалова коричка.Как сега си го купила Viva la Juicy Gold Couture , а скоро ще покаже дъно? 10-15 пръскания всеки път ли?  Grinning
Аз редовно си правя парфюмни експерименти,но поне по моите наблюдения за добър резултат е хубаво единия парфюм да е моно аромат.За тази цел ползвам моно ароматите на Demeter Fragrance или Les Plaisirs Nature серията на Yves Rocher.

Парфюм за до преди малко

# 371
Как сега си го купила Viva la Juicy Gold Couture , а скоро ще покаже дъно? 10-15 пръскания всеки път ли?  Grinning

Ха-ха, релативно скоро....Има стотици които нося години наред, (лилавата ябълка на Лолита Лемпика например носих 4 години), а този ми се струва, че "хвръкне" до лятото.
Най-бързата ми стотица е Нинфео Мио- за един месец го изпръсках, и веднага взех втори, но го носих ексклузивно. ЛИбоФ голяма.

Днес ще ходя по без парфюм до пощата, чакат ме проби, специално Byredo Seven veils. Много съм любопитна.

# 372
Откъде поръчвате Вива Ла Джусито? bouquet

# 373
  • Чукарландия

Повечето ми близки са жени,като от тях имам 3 приятелки,с колекции от над 60 парфюма.И 3-те много рядко поръчват на сляпо,като предпочитат да си взимат проби/мостри преди покупка.Вие сте си комарждийките в случая  Mr. Green

Има една тръпка в поръчването на сляпо, няма как да се обясни. Така ми харесва. smile3521

Моля да ми препоръчате Монтал, без ууд, много цветен, рози, убийствено траен, присъствен, нахален.  Praynig Praynig Praynig

# 374

Има една тръпка в поръчването на сляпо, няма как да се обясни. Така ми харесва. smile3521

Моля да ми препоръчате Монтал, без ууд, много цветен, рози, убийствено траен, присъствен, нахален.  Praynig Praynig Praynig

И аз съм така с тръпките - явно ми липсват други неща  Thinking, иначе с рози имам
Montale Roses Musk, чак да е нахален - не е, но "убийствено"траен при мен и присъствен Mr. Green bouquet

Общи условия

Активация на акаунт