Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 769
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, дами. Като ви четох и цъках във фрагрантиката ми излезе едно парфюмче, с което се запознах със Слънцето, преди много години- Огън и лед на Ревлон. Мислех, че са го спрели. Къде мога да го намеря, заради носталгията по старото време.

Тук примерно Simple Smile

# 61

Hands Clap - напълни ми душата! Аз съм само с четири бутилки (2*100 и 2*50) от Elixir-а, ама едната стотачка привършва и имам леко напражение tooth Другите ми "запаси" са 2 *50 от черната орхидея (втората я взех заради промоционалната цена, не че не мога без този парфюм) и две от градската кралица. Но определено често ще се връщам към твоите снимки, ако имам съмнение дали да се запася с още нещо  Simple Smile
Завидях ти Laughing Имам само около 100мл от него, а са ми крайно недостатъчни за зимния сезон.

Бубс, имам още, имам. Mr. Green

Този Noir na Tom Ford, дамския, къде ще се предлага? newsm78

# 62
Предполагам във всички парфюмерии, в които предлагат Tom Ford. Аз го пробвах в местна парфюмерия, предлагаща и други парфюми от марката. В БЗ и Дъглас не съм проверявала, но сигурно и там ще го има. Цените са като на орхидеите 30 мл. - ок.115 лв., 50-172 лв. и 100 - забравих  Embarassed

# 63
От септември чакам Noir на Tom Ford да дойде при нас.нямам търпение да го пуснат официално, страхотен е. Heart Eyes
Бях чела,че ще пускат и нова версия на Black Orchid...

# 64
  • София

Този Noir na Tom Ford, дамския, къде ще се предлага? newsm78

Аз го тествах в бутик на ЕЛ,Клиник, Том Форд.Търсих го в близкия БЗ,но не го открих,но не съм и питала. Peace

# 65
  Някой познава ли http://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Mistral-Patchouli-17150.html  Praynig Кажете две думи колко е гаден, че съм на път да го изгърмя без да го познавам, а не съм почитател на това упражнение. Или да заложа на 1270 на Фрапен? Много ми харесва в базата, но ми идва една идея по-алкохолен в началото, отколкото обичам. Съвети?
Първия не го познавам за съжаление, но Frapen 1270 го харесвам много. Днес съм с него и немога да му се надишам Simple Smile

# 66
 Някой познава ли http://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Mistral-Patchouli-17150.html  Praynig Кажете две думи колко е гаден, че съм на път да го изгърмя без да го познавам, а не съм почитател на това упражнение. Или да заложа на 1270 на Фрапен? Много ми харесва в базата, но ми идва една идея по-алкохолен в началото, отколкото обичам. Съвети?
Първия не го познавам за съжаление, но Frapen 1270 го харесвам много. Днес съм с него и немога да му се надишам Simple Smile
Аз залагах големи надежди на 1270 на Фрапен, но при мен не е нищо повече от това
Скрит текст:
:
 Чудна розова цигарена дъвка, спечелена на стрелбище по време на селски панаир, алкохол въобще не се усеща.

# 67
  • Варна
При мен Фрапин 1270 е джибри и нищо останало. Е, в много лют студ не е толкова вкиснал, но все пак.

# 68
  • Франция
Ах, нова тема! Благодаря, Атти   bouquet

Циганското лято за мен е много любимо време, защото тогава усещам най-красиви и хармонични шанелските ексклузиви - Bois des Iles, Gardenia, 31 rue Cambon, Bel Respiro, Jersey и други  Heart Eyes

# 69
  • Germany
Запаси имам само от Citizen Queen. Нямам никаква идея кога ще свърши едната бутилка и затова си взех друга  Peace
И аз преди време го направих този номер. След това обаче разбрах, че количеството се вижда перфектно при насочена светлина от фенерче или лампа. Важи за абсолютно всички бутилки на JHAG  Peace, майка ми наскоро ме питаше как да си провери количеството на Lady Vengeance, че и тя е притеснена да не остане без този парфюм  Mr. Green Усилено се коментира по руските форуми обаче, че повечето неща на JHAG са реформулирани и нямат предишната трайност. Имате ли някакви впечатления?
Преди време пробвах и http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Gentlewoman-29686.html. Нали съм почитател на бранда  Heart Eyes, а и по ноти звучеше много мой, имах големи очаквания. Обаче не. Това не е моя цитрус. Много одеколонест, бръснарски и ретро звучеше върху мен. Кисел недозрял лимон и много лавандула има в началото, което никак не ми допада. Накрая се успокои и базата не е лоша - спокоен Джулиетски мускус с бадеми, с леки щрихи на тонка и портокалов цвят, но няма кой да издържи началото.
Ох, дами. Като ви четох и цъках във фрагрантиката ми излезе едно парфюмче, с което се запознах със Слънцето, преди много години- Огън и лед на Ревлон. Мислех, че са го спрели. Къде мога да го намеря, заради носталгията по старото време.
Моето лично мнение е, че някои неща трябва да останат само мил спомен. Както каза Мимс по-горе, ние не сме същите, усещането е съвсем различно. Тук повечето знаят, колко мило се сещах за първия ми мой собствен парфюм, който ми купи майка ми в шести клас. Заведе ме в Кореком и ми каза да си избера каквото поискам. И аз си избрах Fatale Coty. Толкова го обичах, с такова топло чувство се сещах за него и в момент на умопомрачение намерих винтажната версия в английския ebay, чаках го сума време да пристигне до мен и се потресох като пристигна. Да, парфюма беше същия, спор няма, обаче как съм могла да нося това чудо, не мога да ти кажа. Много тубероза, много ретро, едва го отмих от мен и го засилих с най-голямо удоволствие към почитателка точно на такива аромати  Hug, та ме отърва от това чудо. И съм сигурна, че версията, която се предлага в момента е реформулирана и едва ли е същия парфюм. Та по-добре мил спомен, отколкото разочарование. Но съм сигурна, че Атти и сл ще ме оборят  Peace
Момичета, благодаря много за мненията за 1270, които са много различни и това го прави още по-интересен за мен. Явно при всеки се показва различно, но не го тествах на кожа, за да кажа върху моята как се държи. На блотер при мен се показа силно алкохолен и подправков, а накрая изсъхна като много хубаво пачули, а сега гледам в пирамидата му, че даже няма пачули  Shocked
Атти, много го обичам това пачули, както и пачулито на Етро, обаче са ми мъжки. А аз търся нещо такова, обаче една идея по-меко и женствено. Нещо като Javanese Patchouli Ermenegildo Zegna Twisted Evil, обаче не мога да дам толкова пари  Crossing Arms
Преди малко ходих на събрание с новия Флориентал на КдГ. Всички колеги ми го отчетоха положително  Heart Eyes bowuu

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 17:59 от kovatcheva

# 70
Циганското лято е любим сезон на моите парфюмни подписи (не мога само с един  Blush) - Noa и Lacoste pour femme, затова си нося тях.
Към мен пътува и Style на Джил Сандер, който смятам да включа в ротацията тази есен.
Поръчала съм също две проби - на Poivre Piquant и класическата Лолита ЕДП. Ще видим дали няма да се роди някоя зимна любов от тези срещи.  Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Влюбих се от пръв поглед в това: http://www.parfimo.bg/dolce-and-gabbana-l-imperatrice-3
Някой използвал ли го е?

# 72
Влюбих се от пръв поглед в това: http://www.parfimo.bg/dolce-and-gabbana-l-imperatrice-3
Някой използвал ли го е?
Важно е от мирис да се влюбиш, не от поглед. И то от няколко проби. Беше популярен когато се появи, но сякаш сред по-младите дами. Малко е праволинеен и не особено атрактивен, но ако си ти харесва, си го купуваш и ползваш с радост, и толкова.

# 73
Бижу, тъкмо си тук, да те питам: кой от двата харесваш повече, съответно кой заслужава повече внимание - Инсоленс ЕДП или Карлейдоскоп?
Забелязала съм, че имаме сходен вкус, затова ми е интересно.

Ако още някой поиска да изрази мнение по въпроса, моля да не се чувства изолиран.  Simple Smile

# 74
Бижу, тъкмо си тук, да те питам: кой от двата харесваш повече, съответно кой заслужава повече внимание - Инсоленс ЕДП или Карлейдоскоп?
Забелязала съм, че имаме сходен вкус, затова ми е интересно.
Е, те нямат нищо общо като излъчване, като идея според мен. Днес бях с Инсоленс едп на работа. Той е дневен парфюм, носи ми енергия, уют, самочувствие. Забележим, с характер!
Карлейдоскоп е офисен аромат или за специален повод където парфюмът не е учтиво да се натрапва. Носи фина аура, не шлейф. Само ти ще си го усещаш или някой, който е допуснат в личното ти пространство.
За мен са хубави по различен начин. По-любим ми е Инсоленс, но си харесвам и Карлейдоскоп.

Общи условия

Активация на акаунт