Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 680
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Моля за мнение относно Sahara Noir на Том Форд - не съм го тествала нито като мирис, нито на кожа, но съставките ми звучат много близо до моите любими аромати. Но, четох доста противоречиви мнения - това, че е специален, унисекс /харесвам мъжките аромати на кожа, пури/, много мирис на тамян /който обожавам, но в църква/, смола, без усещането на другите съставки... Случайно видях добра оферта /което също ме притеснява, виждайки цената в други сайтове/, харесва ми описанието, но.... всяко мнение, на някой ползвал го, ще ми бъде от полза.

# 166
  • при морето
За мен Сахара ноар е основно и само тамян-но не ароматен и мек,а силен и обсебващ. Hug

Днес разносих новото Нарцисо абсолю,ами прекрасен е,асоциирам уханието с гладко кадифе и пенливо шампанско,лек бриз и много много тъмночервени рози.

# 167

Иска ми се да купя нещо ново на мъжа ми, сурово, зелено, дървесно, мъжествено, различно от притежаваните от него аромати...

Малко късно, но и  аз да се включа, с предложенията :J.f.schwarzlose berlin treffpunkt 8uhr Grinning

# 168
  • На брега на реката
Момичета, моля за мнение, относно Narciso Rodriguez Essence EDP. Пробвах го и много ми хареса, но не се задържа дълго аромата. Може би не му е "сезона". Тези от вас, които го имат, моля да споделят за трайност и сезон през който го ползват.
Предварително благодаря  bouquet.

# 169
  • Germany

Моето предложение е Norne Slumberhouse Simple Smile
Право в сърцето ме улучи с това предложение, много добре ме познаваш  Twisted Evil Hug Точно това търся, а бях забравила за него.
Благодаря ти!

# 170
Моля за мнение относно Sahara Noir на Том Форд - не съм го тествала нито като мирис, нито на кожа, но съставките ми звучат много близо до моите любими аромати. Но, четох доста противоречиви мнения - това, че е специален, унисекс /харесвам мъжките аромати на кожа, пури/, много мирис на тамян /който обожавам, но в църква/, смола, без усещането на другите съставки... Случайно видях добра оферта /което също ме притеснява, виждайки цената в други сайтове/, харесва ми описанието, но.... всяко мнение, на някой ползвал го, ще ми бъде от полза.
Много силен тамян, ама много от най- тежките и силни. Аз го харесвам и нося много, но никой около мен- грам. Забраняват ми да го нося и имат право.
Не трябва никога този парфюм да се купува насляпо без значение от цената и офертата. Наистина са му доста малко феновее и парите в много голям процент отиват директно в боклука, защото трудно се и продава и разменя.

Ето току що го видях излязъл в темата за размерите, пробван само веднъж и заради тамяна нехаресан.  Peace

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 10:59 от densi

# 171
Благодаря за мненията за Сахара - съвпадат с тези, които четох във Фраграника - и на английски и на руски Sunglasses Явно е много индивидуален... По принцип никога не купувам без да съм тествала, защото дори и собствената ни кожа в различни състояния реагира различно. Явно съставките и името му оформиха някаква екзотична картина в съзнанието ми Laughing  Добре, че се сетих за темата тук да се консултирам с вас Sunglasses

# 172
  • Стара Загора
Каква е при вас трайността на Noir Pour Femme Tom Ford  newsm78
Аз като го тествах цял ден го усещах. Купих го и сега като се напръскам, не го усещам дълго време. Като че ли доста бързо утихва и стои много близко до кожата. Ако си намуша носа в китката, да аромата се усеща, но иначе никакъв го няма. Може би очакванията ми са били по-големи като за парфюм на Том Форд. Аромата е прекрасен и ще си изпръскам 30-цата, но жалко, че е толкова нетраен при мен  Sad

# 173
Каква е при вас трайността на Noir Pour Femme Tom Ford  newsm78
Аз като го тествах цял ден го усещах. Купих го и сега като се напръскам, не го усещам дълго време. Като че ли доста бързо утихва и стои много близко до кожата. Ако си намуша носа в китката, да аромата се усеща, но иначе никакъв го няма. Може би очакванията ми са били по-големи като за парфюм на Том Форд. Аромата е прекрасен и ще си изпръскам 30-цата, но жалко, че е толкова нетраен при мен  Sad
Около 6 часа ми трае. Много го харесвам.

# 174
  • Стара Загора
densi благородно ти завиждам Heart Eyes И аз го харесвам много и ще си го ползвам, но може би с по обилно напръскване.

# 175
харесвам Сахара Ноар, но определено ми съсипва семейството  Crossing Arms
мм умра от него, а аз умирам за него - за парфюма де, но все пак и на мм държа, та ми е драма  Twisted Evil
къпането и миенето на косата преди лягане не винаги помага за пълното ми обезмирисяване  Tired

# 176
Ха-ха-ха, добра идея, тъкмо се чудя как да "заточа" мм да спи в другата стая Sunglasses Носталгично и с надежда пробвах с една мостричка на Jungle, ама ефекта беше досаден интерес от негова страна, та знам ли какво може да стане след опит със Сахара-та Laughing Офф, много харесвам миризмата на тамян, както и по-специфични аромати.... Дали не се доближава до първия "Аngel"? Навремето, когато се появи, все още нямаше толкова много достъп до информация от нета, та така и не знаех какъв му е носа, шлейфа и т.н. Само си спомням, че го обожавах, и употребявах непрекъснато, но.... заради този парфюм официалното гадже на един приятел разбра, че момчето й се заиграва и на друго място Sunglasses

# 177
не, нищо общо с Ангела  Grinning

# 178
  • Пловдив
Аз след много мирисания днес си купих Ричи Ричи на Нина Ричи.Не ме грабна много, но беше най-близо до това, което търся.На моята кожа седи доста по-траен от почти всичко друго, което пробвах.

Специални благодарности на Атти за съветите.

# 179
Аз имам един чисто познавателно-любознателен въпрос, защото виждам, че тук има много познавачи на тази необятна парфюмна вселена Sunglasses Може и да сте го коментирали в по-предишни теми, ама те трудно се изчитат. Та, въпросът ми е - защо на някои известни парфюми се променят съставките през годините, не знам дали това може да се нарече официална репликация.... Дали се прави с цел поевтиняване, дали с прибавянето или корегирането силата на някои съставки?

Аз съм с доста консервативен вкус, т.е. винаги търся нещо старо, познато и любимо, но, сега, когато ги тествам откривам разлика в ароматите. Знам че, нито аз съм същата като преди 20-30 г., нито динамиката на живота, но някак си ми става тъжно, че Мажи Ноара /ако изобщо може да се намери/ вече не е същия, Clima, Опиум-а, Poison.... Може би само Аllure си е такъв какъвто беше. Просто ми е интересна причината newsm78 Или както казва синът ми - много ти е динозавърски вкуса вече Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт