Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 680
  • 781
  •   1
Отговори
# 525

Да попитам и още нещо: Това, че Elixir des Merveilles страшно много ми харесва, значи ли, че и L’Ambre des Merveilles ще ми хареса толкова много. Няма къде да го тествам, а толкова го искам. Hug
ако има начин да пробваш това прословуто Амброво мерве, и то на кожа, направи го! Не го поръчвай с идеята, че харесваш Еликсира. За мен двата парфюма даже не са близки, подчертавам за мен. Амбровото изкарва една нотка накрая (а тя продължава доста дълго), която наподобява "скрина на баба ми, не отварян години наред".
+1

# 526
  • Germany
Бела, без да искам да противореча на Денси и Ковачева, които безкрааааайно много уважавам и ценя, ако има начин да пробваш това прословуто Амброво мерве, и то на кожа, направи го! Не го поръчвай с идеята, че харесваш Еликсира. За мен двата парфюма даже не са близки, подчертавам за мен. Амбровото изкарва една нотка накрая (а тя продължава доста дълго), която наподобява "скрина на баба ми, не отварян години наред".
Защо пък да противоречиш, нали затова сме тук, всеки да сподели неговата гледна точка, всяко мнение е ценно  Peace Ето, ти споделяш за "скрина на баба ми", което си е точно амбровата нотка, но при мен явно не излиза по този начин, защото точно тази мръсна амбра я ненавиждам. Аз я наричам тъмна амбра, и представлява освен скрина на баба ми,  още и изветрялото и поело  всякакви миризми кафе, кутия със стари подправки, прашните пердета и мебели с един пръст прах по тях.  L’Ambre des Merveilles върху мен не разкрива нищо подобно, и слава Богу! Но аз имам добра химия с цялата серия Merveilles и съм учудвала заклети парфюмани, как излъчвам Еликсира или Водата на чудесата. Но много хора също са споделяли, че L’Ambre des Merveilles не стои добре върху тях, така че, може би съветът ти е наистина добър и по-добре да намери проба  Peace

# 527
Ковачева,  Hug Hug Hug, точно това исках да кажа. И като сме я започнали темата, аз също добре излъчвам Еликсира и Водата на чудесата, и понеже ми се щеше Амбровото да ми е в колекцията, много тежко преживях факта, че не се спогодихме. Но.... тази есен излезе Амбре Империал и аз съм потресена колко прилича на Амбровото мерве и същевременно колко божествено си пасва с моята химия. Така че и аз намерих моя амбров аромат, ура!

# 528
За мен пък двата парфюма не си приличат толкова. Имат допирателни да, но прилика голяма не.

# 529
  • Чукарландия
Благодаря много, на всички, безкрайно ценя всяко ваше мнение!  bouquet

Лошото е, че няма откъде да намеря проба, а в момента съм го намерила изгодно. И то е само за момента. Утре може и да не е...  Whistling

# 530
  • Germany

Лошото е, че няма откъде да намеря проба, а в момента съм го намерила изгодно. И то е само за момента. Утре може и да не е...  Whistling
Купувай, ако не ти пасне, ще те отърва  Peace Wink

# 531
  • Чукарландия

Купувай, ако не ти пасне, ще те отърва  Peace Wink

newsm10

Дано не се налага! Wink

# 532
  • Враца
Здравейте дами и господа!  bouquet
Имам въпрос:
Какви са приликите и разликите м/у Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles  и Thierry Mugler Womanity ?
И за тези които ме познават:
Как ще ми се стори hierry Mugler Mirror Mirror Collection - Miroir des Voluptes EdP ?
Благодаря ви!  Hug

# 533
Здравейте дами , скоро може да ми се наложи да пътувам до Турция и там на митницата турската има магазин не съм сигурен безмитен ли е как се казва , но там се продават парфюми , цигари и много други работи . Някоя от вас да е запозната дали парфюмите там са оригинални ? И също така как стоят цените там по-етвини ли са от България например в Мола ? И направо някоя от вас ако има сайта на магазина може да го постне тука и да го разгледаме .

# 534
https://http://www.fragrantica.com/perfume/Wildfox/Wildfox-31759.html                                                     
       някой да има мнение за този.

# 535

Кои аромати на Mancera пробва всъщност?  Simple Smile Да не се окаже,че ще купуваш 2 парфюма.

Пробвала съм освен Aoud Black Candy още Indian Dream, Amber & Roses и Roses Vanille, които вече имам, така че ако си взема Aoud Black Candy, другия ще е Монтал.

Сега пак да се върна на Amber & Roses. Вчера след бегъл тест първо го отхвърлих заради мухливостта в началото, но след разносване от снощи насам, мога да кажа, че става прекрасен. Топъл, гальовен, усещам загатнати червени плодове, но може и да не са, т.к. и тях не откривам в състава му...  Joy
Амбъра как ухае? Забравила съм. От къде идва тая мухлива нотка в началото, като в пирамидата му не откривам пачули?!?  newsm78 Иначе наистина се радвам, че го имам.  Hug

Скрит текст:
Мога да пратя пробички, на някой вещ парфюмен нос, какъвто аз не притежавам, за да го опише подобаващо и да го разнищи на съставки, само ако мога да намеря шишенца. Незнам Ели дали все още ви снабдява с такива.

Да попитам и още нещо: Това, че Elixir des Merveilles страшно много ми харесва, значи ли, че и L’Ambre des Merveilles ще ми хареса толкова много. Няма къде да го тествам, а толкова го искам. Hug
Не съм много сигурна, че L’Ambre des Merveilles ще ви хареса много - имам го, от летище купуван, не е много траен и не е силно впечатляващ, поне за мен. Разгледах съставките му във Фраграниката, както и тези на Еликсира - има голям разлика в полза на втория, много по-интригуващи и специфично ми звучат. Вярно е, че "носовете" ни са различни, но Амбъра, поне по съставки ми е постен.

# 536
Как ще ми се стори hierry Mugler Mirror Mirror Collection - Miroir des Voluptes EdP ?
Благодаря ви!  Hug
Ми ако обичаш уд и рози, ама много уд и много рози ще ти се стори добре, иначе ще ти се стори кошмар. Peace

# 537
  • Враца
Рози не обичам, а уд още не съм сигурна дали познавам добре ..  newsm78

# 538
  • Чукарландия
Здравейте дами , скоро може да ми се наложи да пътувам до Турция и там на митницата турската има магазин не съм сигурен безмитен ли е как се казва , но там се продават парфюми , цигари и много други работи . Някоя от вас да е запозната дали парфюмите там са оригинални ? И също така как стоят цените там по-етвини ли са от България например в Мола ? И направо някоя от вас ако има сайта на магазина може да го постне тука и да го разгледаме .

Това е магазин на безмитна зона (free shop), не знам дали имат сайт, но парфюмите са оригинални и са по-евтини от тези в моловете.  Peace

# 539
  • Пловдив
Аз в безмитния на турската граница (Кап.Андреево) не видях по-евтини парфюми. Или поне тези, които аз търсих. Даже някои разфасовки бяха по-скъпи, отколкото са по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт