Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Кои са някои популярни зимни парфюми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни летни парфюми?
-
Как мога да подобря трайността на парфюма Eau de Merveilles?
Форумът предлага съвети за подобряване на трайността на парфюма Eau de Merveilles. Някои потребители предполагат, че кожата може да изяде аромата, особено при първоначалния взрив от черен пипер. За да тествате дълготрайността, се препоръчва да го приложите върху една-две приятелки и да наблюдавате как ще се развие.
-
Кои са някои популярни зимни парфюми?
-
Как мога да се справя с разликите в цените на парфюмите в различните магазини?
-
Как мога да избера подходящ парфюм за покупка?

Ужасно се чувствах, като се надвесеше над мен да провери какво съм направила. Ето така некомфортно ме карат да се чувствам топлите алкохолни ноти в парфюм - ром, коняк, уиски. Оттенъците от дървената бъчва ги предпочитам натюр в качествен алкохол, в парфюм ме нервират.

), а и като знам колко са ни различни възприятията с Ковачева по някои параграфи (розите и белоцветните, например), изобщо не се съмнявам, че тази невинна върху мен бебешка пудра може на нея да й се е сторила като някакъв ужасен ужас..
), обилно пръскане с белоцветен парфюм, най-хубавите обувки с ток, черното астраганено палто и задължителния копринен шал. Срещаме се на гарата с другата ми баба, която мирише още по-страшно и от баба ми, след много чакане тръгваме с влака и аз едва не умирам от задушаване от козметичен шок в купето