Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 41 997
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Що не спретне някоя дама една отчетна слугинска тема - за чистене , готвене , пране и гладене.
Там всяка мераклийка да си споделя броя перални които е пуснала днес, коя по колко пъти търка мушамата , на коя детето е повърнало върху килима с какво го е изчистила и т.н. слугински въпроси ? newsm78

# 736
За спането на сух въздух ..
След 13 години в страна с висока влажност дойдохме в тази ,в чиято и част е много сух въздуха .

През лятото както и да ,но зимата .Когато се пусне т.нар.  парно тук то духа топлия въздух през вентове на пода или на тавана и изсушава още повече обстановката .

Купихме си за всяка стая овлажнител .

Кожата ми определено беше по-хубава в страната с влажен климат  Whistling

Маркит, защо слугински теми да са? Всеки има дом и тези неща се правят ежедневно все пак ,не е като да е дисертация два пъти в живота примерно .Това са си нормални неща в тема за впечатленията от дома .

# 737
Маркит, защо слугински теми да са? Всеки има дом и тези неща се правят ежедневно все пак ,не е като да е дисертация два пъти в живота примерно .Това са си нормални неща в тема за впечатленията от дома .
Ех Контеса , просто се пошегувах и леко иронизирах и самоиронизирах .. Peace Laughing

# 738
Термостатът е част от отоплителна или охладителна система.
Говорех за най-обикновените електронни термометри с влагомери, които като самостоятелни уредчета могат да се местят в различни помещения. И са евтини.

Да, да, част от отоплително-охладителната система е (настройва се на определена температура и влажност и си контролира уредите, които са централни).

# 739

И аз много се кефя на влажния климат. Грижи с овлажнители вече нямам. Е, косата ми се къдри лудо, но мисля да свикна с този факт най-сетне.

# 740

И аз много се кефя на влажния климат. Грижи с овлажнители вече нямам. Е, косата ми се къдри лудо, но мисля да свикна с този факт най-сетне.

Нали ?
И с къдренето съм свикнала ,но кожата ми винаги е била хубава и тежко го изживявам ..

# 741
ОООООх, простирането ми е най голямата мъка.....искам сушилня, но нямам място за отделна

Нашата известно време беше върху пералнята, така че и това е вариант.  Wink

Така е момичета, но аз върху пералнята вече имам миална машина.... Joy Joy

# 742

Аз не се кефя на влажния климат, преди живеех в София, сега в Бургас....косата ми е къдрава, а от влагата става на овца Simple Smile....лятото съм виждала уредчето да показва 70% Shocked, вечер на разходка пейките са мокри, седалката на колелото ми също....докато ме чака горкото край някое заведение/капан в парка или край морето....носът ми се запушва от влагата..... #Cussing out
Преди да пуснат парното.....къщата редовно хвашаше мухъл и пръсках със Саво, което мирише ужасно....купих обезвлажнител, сега плащам и допълнително ток hahaha hahaha

# 743
Аз не съм си позволявала критични коментари при посещения
Даже каквото кажа може да е лицемерно-учтива лъжа

Вкл не съм казала и една дума при онези описани от преди мизерии
Хванах си препарата и го употребих за каквото трябва

# 744
Аз не се кефя на влажния климат, преди живеех в София, сега в Бургас....косата ми е къдрава, а от влагата става на овца Simple Smile....лятото съм виждала уредчето да показва 70% Shocked, вечер на разходка пейките са мокри, седалката на колелото ми също....докато ме чака горкото край някое заведение/капан в парка или край морето....носът ми се запушва от влагата..... #Cussing out

Аз говоря за наистина висока влага, не като за тази във Варна или Бургас. Нос запушен от влага не помня някой да е споменавал, че има, но косите наистина се къдрят много.

# 745
  • България-Швейцария
Къдрят се, ако са естествено къдрави, завидях ви значи Simple Smile
Един дъжд и всички усилия по поддръжка на моите къдрици отиват на кино, косата ми провисва като на блатна вещица Laughing

# 746
  • София
Моята силно чуплива коса при висока влага става на спирали  Laughing Това лято на Калимнос и Лерос ходих къдрава като овца..но когато съм била във Варна, никога не съм имала чак същия ефект  Thinking

# 747
Карамел ,хахаха , моята е чуплива . Но след фризьор и 1 часа изправяне нищо не остава от вятъра , влагата и структурата на косъма ми. То поне да е къдраво като на майка ми,която е доста къдрава ,а то нищо ;ни къдраво ,ни право .

Ужас някакъв , но кожата ми беше като нежна праскова ,а сега е изсушена фурма ...и купувам спрейове с термална вода ,и пускам овлажнител...не е същото .

Забелязвам в къщите и подредбата на мебелите т.е. интериора също толкова много колкото и останалите изброени от мен неща. Много ми е драго да ме разходят из стаите и да се похвалят хората кака са се наредили .Тук е традиция при закупуване на нов дом всеки да поканят да разглежда . Аз и огледите на къщите за продан искрено харесвах  и им се насладих максимално Sunglasses

# 748
Е, поне нещо положително от влагата да има....нежна кожа...! Сигурно затова моята е така красива hahaha hahaha Ще преживея даже прическата тип Овца hahaha

# 749
  • София
Контеса, пробвала ли си да се мажеш с масла? Зимата заради парното и моята кожа изсъхва, и от няколко години използвам кокосово, кайсиево, шипково масло..всичките овлажняват много добре. Говоря за когато си у дома, или вместо нощен крем - за навън не са особено подходящи, поне за  мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт