Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 41 994
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Мерси Таис, ползвам масла ,но пък ми причиняват breakouts и няма пълно щастие.  Hug

# 751
Контеса, има решение- монтира се химидифайър на цялата отоплителна система.

# 752
Контеса, има решение- монтира се химидифайър на цялата отоплителна система.
Мерси, проучвам цени и не съм въодушевена много.  bouquet

# 753
хубавите са скъпи + че ако ви е варовикова водата се слага ривърс осмоза, иначе за 6 месеца и отива на боклука

# 754

Един дъжд и всички усилия по поддръжка на моите къдрици отиват на кино, косата ми провисва като на блатна вещица Laughing

Същата работа с моите усилия за изправяне, но дъжд не е нужен. Тя водата си е във въздуха.  Twisted Evil Макар че си открих идеалната (за мен) преса и държи по няколко часа. Mr. Green

# 755
  • София - Рим и обратно
Моята коса става невероятна на влажен климат - хидратира се някакси  и е една мека, мека... Къдри се, но някак повече се търпи, отколкото на сухо, когато става сламено бухнала, ужасна и без да я мина с олио за коса и пресата, не мога да се гледам. А и от крем не чувствам нужда на влажно, даже забравям да си сложа. Което тук, в София е немислимо.

# 756
  • густо майна Филибето
Аз в чужд дом , ако и да е много зле положението, все се оглеждам за някоя вещ или нещо, за което да възклицавам. В краен случай и къдриците на домакинята могат да ме впечатлят, защото винаги съм мечтала за къдрици Simple Smile
В крайна сметка домът не винаги е това, за което мечтаем, заради общите решения, заради това, че не е наш, по финасови причини и т.н. А и хората си го харесват такъв, защото очите свикват с всичко Grinning

# 757
А и хората си го харесват такъв, защото очите свикват с всичко Grinning
"Окото свиква" е дежурната фраза на майстора, когато е прецакал нещо..

# 758
  • София
Много се радвам на ММ, че таман свикна с нещо нередно и той вземе, че го оправи. Mr. Green

# 759
Аз съм на океан, но е много сух въздуха и кожата ми не се чувства добре. Суша целогодишно на вън, но имам навес, който и лятото ползвам, защото избеляват зловещо на слънцето.

Вечер се мажа с едим доста евтин крем от аптеката - витамин Е, смърди гадно, но действа страхотно, а и струва $8. Сутрин си се мажа с другите мазилца Simple Smile.

# 760
  • густо майна Филибето
А и хората си го харесват такъв, защото очите свикват с всичко Grinning
"Окото свиква" е дежурната фраза на майстора, когато е прецакал нещо..
И добре че е вярно, иначе ще си живеем във вечна драма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт