Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Момичета купих си за мазане ихтиол,но се чудех дали мога да намажа и да сложа отгоре лепенка и да легна,че да не оклепам възглавницата  newsm78 Имам една пъпка,която от 5 дни някъде не мооога да я пукна не става просто,а я усещам,че вътре има някакво огромно нещо....почвам да се чудя да не е запушена мастна тъкан...сега ще пробвам да мажа с ихтиол ще чакам 1 седмица,две и ще видим какво е .... Sad

Имала съм много такива пъпки. Не я стискай, ако не е узряла колкото и да я мъчиш няма да се пукне. Единственото, което можеш да постигнеш е от натиска това да се разнесе вътрешно и да се появят още пъпки наоколо. Ихтиола би помогнал ако пъпката е узряла за да издърпа по-бързо гнойта. Ако не е - няма да помогне. Знам, че е много неприятно, но освен за чакаш друго не можеш да направиш.

# 136
Момичета,интересува ме някоя от вас пила ли е цинк по - дълго време и какви бяха първите впечатления?

# 137
  • Sredets/Burgas
Аз.... пих две години... освен за по-хубава коса, за друго не ми помогна...
Чула съм от дерматолози, че прекомерната употреба на хранителни добавки
и изкуствени витамини водят до влошаване на акнето...
Даже и в момента пия, че го взех по погрешка вместо вит.С...
(Кутийките на DM-ските добавки си приличат.)

# 138
Аз пия от месец някъде,но в много малки дози.Обаче от няколко дни,седмица да кажем,лицето ми е отвратително,постоянно ми излизат пъпки,мнооого черни точки,а косата за няма и ден се омазнява в корените  Shocked И се чудех дали не е някакъв първоначален ефект от цинка...

# 139
Момичета купих си за мазане ихтиол,но се чудех дали мога да намажа и да сложа отгоре лепенка и да легна,че да не оклепам възглавницата  newsm78 Имам една пъпка,която от 5 дни някъде не мооога да я пукна не става просто,а я усещам,че вътре има някакво огромно нещо....почвам да се чудя да не е запушена мастна тъкан...сега ще пробвам да мажа с ихтиол ще чакам 1 седмица,две и ще видим какво е .... Sad

Имала съм много такива пъпки. Не я стискай, ако не е узряла колкото и да я мъчиш няма да се пукне. Единственото, което можеш да постигнеш е от натиска това да се разнесе вътрешно и да се появят още пъпки наоколо. Ихтиола би помогнал ако пъпката е узряла за да издърпа по-бързо гнойта. Ако не е - няма да помогне. Знам, че е много неприятно, но освен за чакаш друго не можеш да направиш.
Обаче аз я усещам на пипане,че е доооста узряла хаха.Даже започнах да се замислям да не би да е запушена мастна тъкан,защото не се пука.....имала съм и аз подкожни пъпки,обаче не ми се е случвало досега да не се пука......Учудва ме това,че я усещам,че е набрала,а не се пука....Аз я разраних,докато се опитвах да я спукам и сега е отгоре рана,а отвътре се усеща,че е набрала,затова се чудих дали ще помогне ихтиола,защото реално няма връх,разранен е участъка където е пъпката.... newsm78

# 140
Ако подейства ихтиола искам да знам!!! Hug

# 141
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Анчето,каква ти е дозата?

# 142
Аз пия отскоро.Дано на косат се отрази.Иначе добавки пия само Фк и цинк и биотин рядко.Моята коса нукога не се е омазнявала.Отскоро обаче на втория ден
При мен е от често миене.За съжаление откакто съм в мръсната София забелязвам това нещо.От цинка не е,защото го пия от една седмица.Подозирам,че е от шампоана Дюкре.Иначе утре съм на почистване.

# 143
  • Варна
Бяхте показали едни добавки на Акне аут, някой почна ли да ги пие?

# 144
Момичета, акне в долната 1/3 от лицето означава, че има хормонален проблем. Направете си изследвания и посетете добър лекар - ендокринолог, гинеколог, дерматолог. При мен се оказва това причината, при все, че винаги съм имала много чиста кожа. Пъпките са големи, болезнени, изобщо не могат да избият и са червени, като ухапано от комар. Сега съм значително по-добре и мога да се похваля с пъпки само около началото на цикъла, докато преди излизаха непрекъснато.
Изключително съм доволна от тази мака http://www.himalaya.bg/product/115/pochistvashta-maska-za-litse-s-glina.html, нанасям 2-3 пъти само върху пъпката и тя изчезва.

# 145
  • Варна
Посетихме всичките. Всичко е ок в норми и пъпки постоянно ми излизат, и в долната и в горната част. Проблемът не е хормонален, а какъв никой не знае.

# 146
  • Бургас
Спрях да пия всякакви хранителни добавки и витамини. Освен върху портфейла ми, друг ефект от тях нямаше Simple Smile Спрях и всичките скъпарски шампоани, сапуни и прододукти за измиване на лицето. Сега се мия с бебешки шампоани и сапуни (твърди) възможно най пречистени и евтини и да ви кажа съм по-добре  Peace

Проблемът не е хормонален, а какъв никой не знае.

Аз за мен вече съм напълно сигурна, че беше бактериална инфекция и по-точно стафилококи.

# 147
Момичета, акне в долната 1/3 от лицето означава, че има хормонален проблем. Направете си изследвания и посетете добър лекар - ендокринолог, гинеколог, дерматолог. При мен се оказва това причината, при все, че винаги съм имала много чиста кожа. Пъпките са големи, болезнени, изобщо не могат да избият и са червени, като ухапано от комар. Сега съм значително по-добре и мога да се похваля с пъпки само около началото на цикъла, докато преди излизаха непрекъснато.
Изключително съм доволна от тази мака http://www.himalaya.bg/product/115/pochistvashta-maska-za-litse-s-glina.html, нанасям 2-3 пъти само върху пъпката и тя изчезва.

От аптека ли се купува ? Не е ли по-добре да се нанася само хума или нямахте ефект от хуамата само в чист вид, а не в маска ?

# 148
Beautyholica , по 15mg на ден. Peace Но пък ми прави впечатление, че като ми излязат 2-3 пъпки( моите са по челото) минават за ден-два , без да им правя нищо.

# 149
Bella, не съм опитвала само с хума. Случайно попаднах на тази маска. Нанасям само на пъпките, защото кожата ми е суха.

Общи условия

Активация на акаунт