Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 202
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Ако е друг проблемът, защо са в тази част на лицето? Какво е обяснението на лекаря?
Питам, защото и аз бях с уж нормални резултати, но трябваше да мине доста време, да направя отново тези изследвания и друг лекар да ми посочи причината.

обяснение не ми се дава, от тези при които съм ходила досега
наред си си, леко акне, нищо ти няма
и преди 1 година и повече правих пак хормани-в норма, и сега-в норма
 #Crazy
иди разбери от какво е
при теб каква причина ти казаха?

# 166
Аз пих Жанги 2-3 години.Лицето ми беше супер,пъпка не знаех какво е.След като ги спрях се започна.Почти съм сигурна,че от тях лицето ми стана такова.От разбъркване на хормони ли,не знам и аз,но е факт,че никога преди това,дори в пубертета,не съм имала пъпки.

# 167
Miss_Bingley, причината при мен са поликистозни яйчници, а такива никога не съм имала. Основно го показва стойността на LH. Установих го, когато започнахме да действаме за бебче и съответно се консултирах с ендокринолог и след това гинеколог, а и самата аз бях убедена, че тези пъпки показват проблем.

# 168
А каква може да е причината за подкожни пъпки, защото моите са само такива и е много мъчително докато се махнат - после белезите стоят с месеци.. С каквото и да се мажат само се тушира проблема, след време пак си избиват на същото място..

# 169
А каква може да е причината за подкожни пъпки, защото моите са само такива и е много мъчително докато се махнат - после белезите стоят с месеци.. С каквото и да се мажат само се тушира проблема, след време пак си избиват на същото място..

те имоите са такива

# 170
Моите също, не избиват и са твърди, болезнени.

# 171
  • Sredets/Burgas
Надявам се, няма да пробвате, това което правех аз, само ще споделя...
Такива пъпки и пъпчици, които нямаха пробиване
и трябваше буквално да направя на рана и пак не е сигурно дали ще излязат,
в един момент, не знам откъде ми хрумна,
да пробивам с медицинска стерилна игла и да наливам в дълбочина кислородна вода...
Съответно вътре шупва и излиза много лесно съдържимото...
И започнах само така да си чистя лицето (на козметик никога не съм ходила).
В дълбочина моите пъпки в 99% процента имат малка, много твърда песъчинка, дето няма вадене...
Моят съпруг, понеже се научи да ми почиства гърба, ги набождаше направо на иглата...
Звучи като гадна история...
Но така нямах рани, нито петна, които да нося със седмици...

# 172
Ох, това горното ми е много страшничко Simple Smile. Няма да посмея да го правя. Тези моите подкожни си ги мажа с щифт или гел за пъпки докато не се скрият. Пак излизат, пак мажа и така... От скоро пробвах с един извлек /приготвих го за съвсем друго нещо /, но реших да си мажа и гадинките-подкожни и упорити. За момента има много добър резултат. Извлек от листа от орех и ракия /първак /.

# 173
И аз съм правила грешката да пробвам с игла...  И с ихтиол съм мазала, за да избият, ама никакъв ефект нямаше. По принцип ги чакам да наберат /понякога със седмици/ и ги стискам и така се справям уж, но някой път на стисканото място ми излизат по 1-2 и става голямо мазало.
Между другото преди когато кожата ми беше много суха и се белеше по много време ми зарастваха белезите и стояха червени с месеци. От 1-2 месеца кожата ми е станала мазна, но пък за сметка на това белезите изчезват много по-бързо.
Иначе моите пъпки са в долната част на лицето - по челюстта надолу до врата, а по челото нямам нищо.
На дерматолог съм била няколко пъти, но ми предписват само разни скъпи кремове, които не помагат, а като поискам нещо за вътрешен прием - казват само бирена мая, положението ми не било сериозно. Е, не съм клиничен случай, ама пъпките си ги има и не са 5-6. Трябва ли да чакам да стане много зле, за да ходя на лекар... Close Досега все съм попадала на несериозно отношение - бутат ми брошурите с безполезната козметика или изписват хомеопатия. Преди много години като бях на 15 една дори ме убеждаваше за пилинг, при положение че тогава почти нямах пъпки и бях там поради други причини.

Ох, дълго стана ама и аз да си се изкажа...  Laughing

# 174
Ох и при мен сега се появиха подкожни, бая големи и болят.. Много трудно минават наистина Sad мажа с крем, маска само върху тях и пак бавно.. И после колко седи червеното, ужасна работа Sad

# 175
Аз сега съм на етап зарастване,завяхване или както щете го наречете.Сега ще правя маски с хума по 2 седмично и парни бани,ще слагам лек хидратиращ крем-леката формула на Здраве и ще си ходя на почистване веднъж в месеца и повече нищо няма да правя.И да ви кажа ходим в Събота на почистването.Бях ужас.Днес лицето е като ново.Разбира се червенините ги има,но ще се махнат и те.Ефкалара-крем сега не смея да го докосна,че може и на него да се дължат.Жалко так ми хареса като усещане и аромат.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 08:18 от Miss_Bingley

# 176
  • Карлово
Извлек от листа от орех и ракия /първак /.
Е, това нещо не ти ли оцветява кожата?

# 177
  • Бургас
Големите подкожни пъпки (кисти) ми бяха най-големия кошмар. Стояха със седмици, после червенината стоеше с месеци. Ужас просто. До игла не съм прибягвала, но често съм си мислила. Изчетох тогава сумати чужбински медицински форуми и там пишеше, че се получават при свръх секреция на мастните жлези по кожата и тяхното възпаляване.

# 178
Цитат
Изчетох тогава сумати чужбински медицински форуми и там пишеше, че се получават при свръх секреция на мастните жлези по кожата и тяхното възпаляване.

Точно, и на мен това ми каза козметиката. Плюс това бялата кожа,каквато е моята е винаги по-склонна към акне,отколкото матовата.

# 179
И аз съм с много бяла кожа. Ами освен да ми се е регулирало омазняването, всъщност наистина вече е по-скоро смесена и не е както преди. При мен вече станаха повече от шест месеца бе този ад наречен акне. ooooh!
Аз съм правила това с иглата, дори не е била медицинска. Embarassed Просто децинфекцирах една от моите. Не е много желателно да се прави, но за мен беше рай да изтече всичката тази гной и не съжалявам, че съм го правила. Като ги стисках винаги ставаше много по-зле и голяма рана. С иглата беше най-добре. Белези от иглата нямам, имам някъде, но са по-скоро от стискането с нокти. ooooh!
Мис Бингли, зачервяванията ми минаха от флуида на Фитокод Ред Аут. Не очаквах, но този продукт наистина прави чудеса. Н е е скъп, има и цяла тема във форума за фитокод. Съветвам те да пробваш. Wink

Кремчето на Ефаклар дуо плюс не ми понесе нещо и на мен. Хумата ще ти се отрази добре. Аз си правех със зелена. Тя е специално за мазна кожа, акне, пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт