Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Извлек от листа от орех и ракия /първак /.
Е, това нещо не ти ли оцветява кожата?
Не, до сега не ми е оцветило кожата. Само вечер намазвам върху самата пъпка с клечка за уши.

# 181
Мики,и моята е зелена.Действа ми много добре.Кожата ми иначе е смесена,поне по моята логика.Сега ще сменя фдт с пудра,да видим какво ще стане.Иначе пъпки през живота си никога не съм стискала.Ще ги видя Фитокод.При мен са петънца,дано повлияе.

# 182
Здравейте приятели,
Получих преди около 2 месеца много ситни пъпчици на челото(без връх). Сливат се с лицето. Невъзможно да се изстискват. Третирах ги с какво ли не (далацин Т, акне аут, ларош посе- 2-3 препарата, крем здраве. Имам изключително суха кожа и от всички тези препарати може да си представите какво се случва. Бях на дерматолог 2 пъти. При първи преглед ми предписаха кортикостероид, но почти мога да кажа, че няма резултат. При втория преглед ми изписаха "Надикса". Мисля, че има лек резултат, но върху пъпките, които бяла червени, защото съм ги стискала. Релефа от ситни пъпчици си стои. На 27 години съм. Пробвам с отвара от тетра и днес си направих маска с мед и канела.... Моля Ви помогнете. Вегетариантка съм( не веган) и почти не консумирам млечни продукти.

# 183
  • Бургас
Днес се рових в интернет за противозачатъчните и ето какво проченох: Когато се приема Diane-35 се подтиска повишената функция на мастните жлези, която играе важна роля в развитието на акне и себорея.

Явно причината все пак не е в хормоните, а в мастните жлези.

# 184
Днес се рових в интернет за противозачатъчните и ето какво проченох: Когато се приема Diane-35 се подтиска повишената функция на мастните жлези, която играе важна роля в развитието на акне и себорея.

Явно причината все пак не е в хормоните, а в мастните жлези.

Вероятно затова и има ефект от пиенето им. Именно секрецията е ключова. Моята кожа е склонна към омазняване, оттам и пъпчиците.Имам чувството обаче, че като слагам фдт още повече ми се омазнява лицето.При вас има ли го това?

# 185
  • Бургас
О да има го. Особено някои фдт така ми запушват порите, че после щетите стават големи.

# 186
Аз затова ползвам ФДТ за акне на Клиник. Много е хубав, съдържа и салицилова к-на. 60лв е, но ви заслужава парите. Не запушва порите и има матиращ ефект. Вече почти две години съм с него и не го сменям за нищо на света. икономичен е много. Но аз пък зимата не работя и рядко си слагам. Лятото слагам всеки ден и ми стига за два месеца.
Друг вариант за проблемна кожа са медицинските на Авен, Виши. Те имат много хубваи фдт и бб кремове, както и тонирани слънцезащитни.

# 187
  • Бургас
А аз проблема си го реших по друг начин. Спрях да ползвам фдт, пудри и прочее. Знам, че на моменти не изглеждам много приятно за околните, но вече не ми пука.

# 188
Аз пък не мога да се откажа, а и не искам де. Laughing Но зимата слагам изключително рядко.
А диането пък на мен въобще не ми действа на омазняването, то всъщност на какво ли действа като и кистата ми си стои доста време.

# 189
  • Бургас
някой пробва ли вече капсулите Акне аут

# 190
Чудила съм се много на фдт-те на Виши,Авен и пр.Притесняваме единствено дали са покривни.И аз не бих се отказала от грима.Идеята ми е да мина само на пудра.Сега проучвам каква да си взема.Дали обаче ще се възприема само с пудра-не знам.Фдт ползвам вече толкова години.И да имах перфектна кожа,пак бих си слагала.За мен е любим и незаменим продукт.Бих се изръсила,но за нещо,което да покрива и матира идеално и е качествено.По въпроса с пъпките)нещата са добре в този момент като имам само една голяма на слепоочието.Привършвам опаковката цинк и ще изпия още една.

# 191
Момичета,аз пия Дермабион и ми се отразява доста добре.

# 192
Чудила съм се много на фдт-те на Виши,Авен и пр.Притесняваме единствено дали са покривни.И аз не бих се отказала от грима.Идеята ми е да мина само на пудра.Сега проучвам каква да си взема.Дали обаче ще се възприема само с пудра-не знам.Фдт ползвам вече толкова години.И да имах перфектна кожа,пак бих си слагала.За мен е любим и незаменим продукт.Бих се изръсила,но за нещо,което да покрива и матира идеално и е качествено.По въпроса с пъпките)нещата са добре в този момент като имам само една голяма на слепоочието.Привършвам опаковката цинк и ще изпия още една.

Щом искаш нещо,което да прикрива, матира и да е качествено си вземи мостра на моя клиник анти-блемиш. Отговаря на всички условия. Hug

На медицинските също може да си поискаш тестери, не са от най-покривните, но определено не се и като бб крем. на авен и на ла рош са ми любими.

# 193
Здравейте , аз съм много ,много доволна от Ла рош ефаклар ,вчера закупих втората опаковка.

# 194

Щом искаш нещо,което да прикрива, матира и да е качествено си вземи мостра на моя клиник анти-блемиш. Отговаря на всички условия. Hug

На медицинските също може да си поискаш тестери, не са от най-покривните, но определено не се и като бб крем. на авен и на ла рош са ми любими.
Dermablend на Виши е доста покривен и седи естествено, ако не се прекали с количеството. Вземи си тестер да пробваш предварително обаче.

Общи условия

Активация на акаунт