Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • тук и там
Благодаря,Лимонадената Джо-може  и така да пробвам. bouquet
За сега съм доволна от продуктите(един ден съм ги ползвала,та вчера останах доволна Simple Smile)- даже и грим сложих над крема,за моя изненада не се получи кир ефект.

# 346
Нищо не стана,само гледам да ям значително по-малко и да увеличавам ядките и ябълките,мляко с мюсли и прочие.С оглед на бъдещите ми планове не бива да се подлагам на строги диети-а и режимът ми в работа в момента е убийствено натоварен и да гладувам в абсурдно.Така,че диета в смисъл на неядене няма да правя.Ще гледам да се храня по-здравословно като цяло.Пия пречистващи черния дроб добавки за хубава кожа,към март ще почна и чаят от коприва,включвм много вода и билкови чайове в менюто-джинджифил с мед,мента,лайка,мурслски.Приемам ленено семе на гладно,но още ми е трудно да ги следвам всичките тези неща.Иначе откакто не използвам грим значително се подобриха нещата с лицето или поне така ми изглежда.Едно е сигурно-омазбява се в пъти по-малко.Може би при мен се дължи на неподходяша козметика.Много отдавна съм си го мислила това.

# 347
  • Бургас
Да се отчета до къде стигнах.
Предния път споменах, че ползвам това масло:
http://aroma-drops.com/object.php?id=2
Много добре ми действа. Червените петна ми избледняха доста. Е, все още тена ми не е съвършен, но положението е много по-добре отпреди месец. Вече започнах да разреждам Паноксил-а и смятам да го спирам, но все още ме е страх да не се върне всичко наново. Не ми е излизала пъпка от 2 месеца (чук чук на дърво) и вече нямам черни/бели точки.

# 348
Привет  bouquet !
Нямам време да се ровя тук и в старите теми, но преди ден взех за дъщеря си бяла микстура, която да нанася вечер на лицето. Въпроса ми е към вече използвалите я Grinning. След нанасяне приблизително колко време трябва да се стои с нея? Трябва ли да я оставя и докато спи? Благодаря предварително  Hug!

# 349
  • Бургас
Каква е тази микстура?

# 350
Каква е тази микстура?
Ето едно линк. Hug Представлява бяла гъста смес която се нанася вечер върху лицето, но не знаем дали да я измиваме след изсъхването или не  newsm78 ? Ефект при нас има, но не смея още нищо да твърдя все пак трябва постоянство, а я ползваме от 2-3 дена.

# 351
  • тук и там
Микстурата май се ползва по-скоро за пъпки на алергична основа.Лятото мажех децата,когато им излизаха  ситни пъпки от горещините,но за акне не бях чувала да се прилага.Или вие смесвате със Хлорнитромицин?Защото само микстура не  помага при акне. Peace

# 352
  • Бургас
В цитирания линк никъде не пише, че се прилага при акне. Ако има някакво подобрение при вас то ще се дължи на цинковия оксид. Но лошото при цинка е, че действа докато го мажеш. В момента, в който се спре, нещата се възобновяват. Цинка (в кремовете) подиска възпаленията, не ги лекува. В това съм се убедила за моя 10год опит с акнето. Аз не бих мазала малко дете с цинк. На вас кой ви го препоръча този крем?

# 353
Е, Холи, не с лошо де  Simple Smile защо се караш така  Wink
Чай от коприва пия пролетно време и обичам, за разлика от повечето хора.Ефект не съм видяла-все си ми излизат, но и не съм пила много време.Не спортувам, не ям супер здравосбловно, но и да го правя гаранция няма. Ето и проблем нямам с хормони, пък всички козметички се скъсаха да ми обясняват, че ми е хормонално.Явно нещата са относителни при всеки.
На мен прехваления Зинерит не ми помогна.

Потвърждавам за хормоните - и на мен козметички са ми казвали, че проблема ми с пъпките е хормонален и даже 99% гинекологичен. Като обясня, че и хормоните и "гинекологията" са ми в ред, ми викат да си сменя докторите.
Колкото до лененото семе - доколкото зная, се усвоява само смляно или на масло. От цялото семе най-много да имаш по-редовен стомах, отделно има и вредни вещества в обвивката, например фитинова киселина.

# 354
Да бе, те пък много разбират козметичките от хормони, че ще давдат и съвети за докторите  ooooh!
  ако докторката ми е светило в геникологията-и тя ли е сбъркала  newsm78
Лененото семе го консумирам само смляно, в кисело мляко и накиснато с вода-така става и ми дйства много добре.И за това ме е консултирал личния лекар  Simple Smile

# 355
А пиете ли бирена мая и действа ли положително?

# 356
А пиете ли бирена мая и действа ли положително?

Аз съм пила и ми се появяват страшно много пъпки. Може би се изчиства самия организъм, но не мога да го преглътна. Иначе е полезна. Много познати пък са доволни и нямат такъв страничен "ефект".

# 357
  • Бургас
Бирената мая е широко рекламирана като полезна, но всъщност напоследък много лекари, занимаващи се със здравословно хранене и холистично лечение твърдят точно обратното. Заради дрождите, които се съдържат в нея. Латинското им наименование в директен превод се превежда "захарни гъбички".

# 358
  • тук и там
Аз не бих мазала малко дете с цинк. На вас кой ви го препоръча този крем?
Точно за малки деца се препоръчва-има подсушаващо действие.Има го във всички кремове за смяна на памперси,а на децата през лятото им излизат пъпчици от изпотяването.Лекар ни го е изписал  Peace
Но за акне не бях чувала да се препоръчва.Може би заради подсушаващото действие  newsm78

# 359
Пих бирена мая един месец
Рязко ми се увеличи апетита и това ми беше с нея.

Общи условия

Активация на акаунт