Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 291
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Аз не бих мазала малко дете с цинк. На вас кой ви го препоръча този крем?
Точно за малки деца се препоръчва-има подсушаващо действие.Има го във всички кремове за смяна на памперси

Да, слагат го във кремовете за подсичане. Аз също съм мазала сина си. От опита си мога да кажа, че всъщност има потискащо действие. Потиска възпалението навътре и то после пак избива или отива по-навътре и след време причинява по-големи проблеми. Сега ако имам друго дете никога не бих го мазала с такъв тип кремове.

# 361
Бирената мая е широко рекламирана като полезна, но всъщност напоследък много лекари, занимаващи се със здравословно хранене и холистично лечение твърдят точно обратното. Заради дрождите, които се съдържат в нея. Латинското им наименование в директен превод се превежда "захарни гъбички".
Благодаря за споделената информация. Беше ми много полезна, макар естествено да знам, че са дрожди. Тогава може би ми е разваляла микрофлората и затова се изривах повече. Знам си аз, че нищо изкуствено създадено не е полезно, ама....

# 362
  • тук и там
Да споделя за крема Mizon-кожата ми стана много  по-гладка и мека при допир.Подсушава кожата,и най-важното-не излизат пъпки от него.Сутрин се събуждам ,без да ми е лъснало челото-нещо,което не се е случвало често като ползвам други кремове.За друг ефект не мога да пиша -не забелязвам подобрение от към бръчки и белези от акне,но аз го ползвам от седмица само.Притеснява ме това,че може би не хидратира кожата достатъчно..знам ли аз..То ако я хидратира много,сигурно пък ще започнат да ми излизат пъпки...Доволна съм на този етап.Това е моят крем за сега.

Благодаря на Holly Pink за информацията  и препоръката за крема! bouquet
До сега не бях ползвала корейска козметика..В тази връзка ББ крема на Миша(видях го в Амазон като поръчвах крема) ,ако някой го е ползвал-подходящ ли е за мазна кожа със големи пори?

# 363
Кремът на Миша не  Peace цвтовата гама е за зомбита, толкова бледи и сиви цветове  Mr. Green но е и много тежък, мазен  Sad

Мизон имат и крем след този, който да се сложи - ако не знаете, корейците си слагат по 10-11 неща (без да преувеличавам) на лицето, така че нормално да няма толкова хидратиращ ефект, тъй като след него има още стъпки  Peace Радвам се, че ти допада!

# 364
  • тук и там
А ,той моя тен се доближава до този на зомбитата.Кой е крема за след това?Холи,препоръчай нещо със фактор за лице-за мазна кожа.Идва лято,а аз освен акнето -имам и проблем със пигментацията.Имам слънчево лентиго-по тялото предимно ,защото там пропускам да мажа като излизам навън през лятото-деколте,ръце,гръб(докторът ми каза,че и до магазина да отивам,трябва да съм намазана със слънчезащитен,но не мога всеки път преди излизане да се клепам)-но трябва да си пазя много лицето,защото съм предразположена.Ползвала съм какво ли не-всички остават един мазен филм,много от тях белеят и ако не веднага,то след час,започвам да лъщя от всякъде.Ползвала съм на Биодерма и т,н-за мазна кожа-ефекта е същия.Може на лични.Благодаря! bouquet

# 365
Kaisia, з съм с мазна кожа и дялго време се борих с акне. През цялото време и в момента също ползвам слънцезащитния крем на Акникеър и не го сменям за нищо на света. Не белее, не е мазен, той си е специално за акнеична кожа. С фактор 30 е. Лято, зима, все съм с него. Аз също имам проблем с пигментациите. Пробвала съм всички възможни на Ла рош, биодерма, авен..
Лекар ми го беше изписал преди време и си останах с него.

http://apteka.framar.bg/30023031/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%85%D1%80% … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 366
Кремът на Миша не  Peace цвтовата гама е за зомбита, толкова бледи и сиви цветове  Mr. Green но е и много тежък, мазен  Sad
Не съм съвсем съгласна за крема на Миша Peace точно в момента го ползвам, цветът е 23 (natural beige), да, сивее като го сложиш, но като се размаже хубаво по лицето се слива идеално и изравнява много приятно тена( а аз не съм тип Снежанка). Не бих казала, че е много тежък и мазен, по-скоро дава по-сочен завършек. С малко пудра в Т зоната не би трябвало да има проблем, аз съм с комбинирана кожа в Т зоната, но зимата сега редовно ми се изсушават много бузите и брадичката и откакто го ползвам не съм имала такъв проблем. Също така не ми подчертава допълнително порите, а моите са си по-разширени. Отделно има и цвят 27, който е доста по-бронзов и подходящ за лятото с тен.  Peace

# 367
  • тук и там
Кремът на Миша  май ще пробвам-следващия месец ще поръчам PeaceМики,благодаря за препоръката-а ползваш ли ФДТ или ББ крем отгоре?Аз по принцип слагам грим като излизам и за това питам.Благодаря. bouquet

# 368
  • София
ББ крема на Миша съдържа минерално масло, което не е много подходящо за хора с акне  Peace

# 369
Може, аз откакто го ползвам не ми е излязла една пъпка.

# 370
Коя марка некомедогенен фдт бихте ми препоръчали? Ползвам рядко, но все пак искам да си имам един, който да знам, че няма да образува пъпки и тн.
За сега гледах Ла Рош и Виши.... Rolling Eyes
Благодаря!  Hug bouquet

# 371
Коя марка некомедогенен фдт бихте ми препоръчали? Ползвам рядко, но все пак искам да си имам един, който да знам, че няма да образува пъпки и тн.
За сега гледах Ла Рош и Виши.... Rolling Eyes
Благодаря!  Hug bouquet

От Виши въобще не съм доволна, а и тук имаше отрицателни мнения. Ла Рош имат фдт мус, който стои добре - покривен е и не лъщи. Авен също е много хубав. В момента съм с него. Но най - добре да си вземеш мостра да пробваш. На всяка кожа един продукт стои различно.

# 372
Благодаря, и аз за Виши май като се замисля не съм чувала кой знае какви положителни коментари. Приятелка ми препоръча Ла Рош, доволна е, исках обаче да чуя и други момичета.
За Авен не се бях сетила...аз и затова питам, че не знам кои марки са некомедогенни.
Ще пробвам да си искам мостри...някъде се правят и не дават. Crossing Arms Как да дам 40 лв. без проба.. #2gunfire

# 373
Момичета, искам да споделя с вас, че лицето ми има изключително подобрение. Вече втори месец нанасям всяка вечер Cicapeel gel SVR. В началото тук във форума го похвалиха и аз пробвах една мостра. Понесе ми добре и си го купих. В момента лицето ми е по - свежо и изчистено  Hug. Белезите от акнето са съвсем леко забележими, а след нанасяне на фдт - незабележими. Ще продължавам да нанасям гелчето всяка вечер! Забелязах, че пъпките, които излизат преди цикъл се появиха в зони, където не съм нанасяла от гела - под брадичката, до ушите и в най - горната част на челото в косата.

# 374
Благодаря, и аз за Виши май като се замисля не съм чувала кой знае какви положителни коментари. Приятелка ми препоръча Ла Рош, доволна е, исках обаче да чуя и други момичета.
За Авен не се бях сетила...аз и затова питам, че не знам кои марки са некомедогенни.
Ще пробвам да си искам мостри...някъде се правят и не дават. Crossing Arms Как да дам 40 лв. без проба.. #2gunfire

Така е, без проба няма как да хвърляш на вятъра 40лв.В аптеките дават мостри понякога  Wink, "ако имат" или ако са в настроение да ти дадат, или пък ако си им симпатична  Wink  Аз пазарувам от Субра аптека, но и там понякога се правят на ударени. Като че ли им просиш дребни монети от личния джоб Grinning

Общи условия

Активация на акаунт