PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 935
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,  очаква ли се скоро крема от невен да бъде наличен?

# 526
Момичета видяхте ли съобщението на сайта.
"Промени в продуктова линия на Phytocode 

В следствие на промяна на портфолиото на козметика Phytocode, се преустановява производството на козметична линия Rosa Damascena.  Произведените продукти ще се продават до изчерпване на количествата.

Вече са преустановени продажбите на козметичните комплекти ( Travel set, 20+; Travel set, 35+ и Trave lset, 45+) и на Лосиона за сваляне на грим в разфасовка 125 мл."

Ето от това се притеснявах,  какво ще правя като се спре производството на любимите ми продукти. Знам че не мога да променя нещата но искам да споделя. Открих продуктите на Фитокод първо пробвайки Лосиона за сваляне на грим , после реших да пробвам измиващия гел и така едно по едно намерих идеални за моята кожа продукти, а сега ще трябва пак да се чудя , лутам и изпробвам, Много ми е мъчно.

# 527
Предполагам, ще ги заменят с още по-хубави!

# 528
Аз имам същия проблем с лосиона за тяло и душ-гела. Толкова много ги харесвам!
Душ-гел все намирам накакъв, но на лосиона за тяло не мога и не мога да намеря заместител.
Толкова е комфортен за кожата ми, толкова ми е приятен като консистенция, като аромат (аз много мразя бяла козметика със силен аромат)... Имам още някое милилитърче от него и го ползвам мнооого пестеливо.

# 529
Аз мислех да се запася, но това не решава проблема, защото запаса ще свърши и после пак същото.  smile3518

# 530
Момичета в Бургас на този адрес в Изгрев който е даден има ли фирмен магазин?И въобще в Бургас предлага ли се марката в реален магазин?

# 531
  • Бургас
Адресът в Изгрев, мисля, че е регистрацията на фирмата. Адресите на магазините са:
ул. Александровска 104
ул. Алеко Богориди 42 ( партер на х-л Плаза )
и офиса на фирмата:ул. 6-ти септември N 6 - партер
Фирмен магазин няма.С една дума в Бургас местата на предлагане са кът!

# 532
  • София
Доколкото ми е известно, не е проблем да отидеш до офиса им и да си вземеш продукти от там. Обади им се на посочения телефон и се разберете кога са там.

# 533
 Rolling Eyes надявам се,  че ще има нова продуктова линия, дано се включи някой от фирмата и внесе оптимизъм........няма вече лосион и душ гел, сега ако остана и без тоник и  дневно кремче  Rolling Eyes,  остава само red out

# 534
  • Велико Търново
О, това не е добра новина - дано има нещо ново, не просто да се спрат продуктите като цяло Praynig

# 535
  • Варна
Неприятна новина  Sad
Дано има повече информация скоро.

# 536
Супер, ще има нови продукти за нищене и експерименти Praynig!
Зимата е кофти сезон за кожа, коса и ...нокти. Имам доста нестандартно прделожение, касаещо маската и балсама за коса и... ноктите ни. Ако имате сухи, цепещи се нокти, ако се лакирате често или ако просто искате да предпазите ноктите си, намажете ги със съвсем малко от, за предпочитане, маската, ако пък имате от балсама, пробвайте него за целта. И двете работят.
И преди да решите, че ме е пернал токът Joy, просто опитайте. 5 минути след като се намажете, погледнете ноктите си. Вероятно ще забележите, че част от продукта е попил и на места нокътната плочка изглежда суха, все едно не е била мазана. След още 10-на минути измийте ръцете си само с вода. Най-удачно е да се прави вечер, преди лягане, за да не се ползват след това сапуни и други почистващи препарати. Естествено на нелакирани нокти. И, подчертавам, не всеки балсам или маска за коса стават, но двата продукта на Фитокод са друга работа, заради фосфолипидите. Не се шегувам Simple Smile.

# 537
  • Бургас
Аз няма да се запасявам с продукти. Вярвам в създателките на Фитокод и мисля, че това, което ще предложат ще е още по-добро.

# 538
В следствие на промяна на портфолиото на козметика Phytocode, се преустановява производството на козметична линия Rosa Damascena. 

Цялата линия ли?!

Това не са ли на практика всички продукти за лице, с изключение на ред аут?  Shocked

Кажете ми, че не съм разбрала правилно...  Praynig

# 539
Тук са по серии, тези за косата, интимните, кремът с невен и ред аута са извън Rosa Damascena.

Много ми е странно обаче. Какво е това портфолио, което ще спре толкова купувани продукти?

Общи условия

Активация на акаунт