PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 961
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
И аз залагам на това, да се изчерпат количествата налични продукти в магазини и онлайн, и тогава да пуснат новите. Което няма как да се прогнозира, за жалост..

# 691
Момичета, искам да споделя, че купих хидратиращия измивен гел с голям ентусиазъм, ползвах ежедневно и след една седмица се изпъпчих по цялото лице. Ситни пъпки с връхче, релеф, просто ужасно ми запуши порите...  Thinking Crossing Arms
Изхвърлих го директно и прекратих експериментите...
Жалко, че не се разбрахме, но ефектът беше меко казано потресаващ. А междувременно го нахвалих стабилно по всякакви теми - връщам си думите назад.  Peace
Госпожо, всеки индивид е уникален и не може едно нещо да е манна небесна за абсолютно всеки!
Само за заключенията - че ви е запушило порите - да сте по-консервативна - в смисъл, да не сте така абсолютна кое какво точно ви е сторило. Имате проблем - изхвърлили сте го, толкова. Да не се окаже, че е както преди - пълна грешка и да си взимате думите назад. Щото точно така трябва да сторите!

# 692
Момичета, искам да споделя, че купих хидратиращия измивен гел с голям ентусиазъм, ползвах ежедневно и след една седмица се изпъпчих по цялото лице. Ситни пъпки с връхче, релеф, просто ужасно ми запуши порите...  Thinking Crossing Arms
Жалко, че не се разбрахме, но ефектът беше меко казано потресаващ. А междувременно го нахвалих стабилно по всякакви теми - връщам си думите назад.  Peace
Госпожо, всеки индивид е уникален и не може едно нещо да е манна небесна за абсолютно всеки!
Само за заключенията - че ви е запушило порите - да сте по-консервативна - в смисъл, да не сте така абсолютна кое какво точно ви е сторило. Имате проблем - изхвърлили сте го, толкова. Да не се окаже, че е както преди - пълна грешка и да си взимате думите назад. Щото точно така трябва да сторите!
Категорична съм откъде е дошъл проблемът. А това че ти не толерираш мнение, различно от хвалебственото, говори повече за теб, отколкото за мен. FDA беше много по-умерена и интелигентна към недоволните потребители и оставяше добро впечатление от тях, независимо какво. Все тая, проблем има с продукта и навремето се държеше на обратната връзка в тази тема. Нека да ги ползват хората, които са окей, а тези, които не са - да намерят своята "манна небесна".  Mr. Green

# 693
Babyeyes, съжалявам, че така се е получило, убедена съм, че ще намериш твоя измивен продукт.
На мен друго ми стана интересно- при положение, че това е измивен гел и се отмива, възможно ли е точно той да е причина за изриването? Да не би да е крем, който слагаш след това, или олио?
Аз също давам 8 от 10 точки за гела, понеже чувствам кожата опъната и дехидратирана след него. Просто ми е хипер чувствителна кожата. След като нанеса ред аут крема, всичко се оправя. Аз залагам на друго- изключително нежен е, съставът е превъзходен и наистина почиства добре.
И друго - има продукти на Фитокод, с които и аз не се разбрах и ме е яд. Това са шампоана и балсама. Опитвах всичко, предложено тук относно начин на употреба, не става при мен.. На следващия ден косата я чувствам мръсна и омазнена, отивам пак под душа Confused

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 08:54 от elian

# 694
Аз мисля, че е просто нереално да има 100% доволни от даден продукт. Самата аз изхвърлих след третия път шампоан, горещо препоръчан от съфорумка, чието мнение не подлагам на съмнение. Обратната информация, особено отрицателната, е много ценна, защото дава възможност отново да се огледа формула, състав, дори опаковка.
Babyeyes, възможно е да проявяваш алергична реакция към някоя съставка, което обяснява изриването  /макар че ми изглежда невероятно измивен продукт да запушва пори/.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 09:53 от pergola

# 695
Втория път и аз не бях особено доволна от шампоана. Намерих в шкафчето опаковката от стария с 5 мм на дъното. Срока на годност им беше един и същ, при положение, че първият беше купен преди около година... Може би е изветрял. Не ми е привикнал скалпа, ако това ще кажете, защото след първия ползвах друга марка.

# 696
  • София
Добре де, на всички е ясно, че няма продукт, уникален и универсален за всички нужди. Хубавото на козметиката Фитокод според мен е, че е чиста откъм състав, харесва се от много потребители, а създателките й са максимално ориентирани към това да задоволят всеки наш сърбеж. Аз до сега такова коткане и угаждане на всякакви капризи не съм срещала. И е хубаво, че има обратна връзка и споделяте кой продукт не ви е харесал и отразил добре. Но нали не очаквате той - продуктът да бъда "преправен" и нагоден специално за вашите нужди. Продължавайте да опитвате продуктите - ако се харесате - ок, ако не - не е вашата козметика. И аз има 2 - 3 продукта на марката, които не одобрих, но пък съм тотален фен на тези, които са ми паснали.

Има ли някой информация от извора за новите продукти - защото всичко останало са си зарове и догадки?

# 697
Аз съм от верните почитатели на марката още от началото. Не искам да оставам без тази козметика.Значително подобрение забелязвам на кожата си. Обичам ги.
Но и аз имам неуспехи.
С всичко що е за коса не се разбрахме, нито с дезодоранта. И матиращия крем не ми пасна, просто не е за мен.

Чакам с нетърпение новите неща. Тия дни ще отворя последния ми наличен измивен гел, още не съм решила дали да поръчам още 1-2, защото за мен и децата ми този гел е незаменим.

# 698
  • София
JLo, имаш големи деца, които го ползват като измивен продукт за лице или си му намерила друго приложение по отношение на дребчовците?

Аз пък минах временно на друг крем, който скоро ще свърши и с нетърпение очаквам новите попълнения.

# 699
Категорична съм откъде е дошъл проблемът. А това че ти не толерираш мнение, различно от хвалебственото, говори повече за теб, отколкото за мен. FDA беше много по-умерена и интелигентна към недоволните потребители и оставяше добро впечатление от тях, независимо какво. Все тая, проблем има с продукта и навремето се държеше на обратната връзка в тази тема. Нека да ги ползват хората, които са окей, а тези, които не са - да намерят своята "манна небесна".  Mr. Green
Госпожо, четете точно какво съм написал: продукта не е за вас, прави ви кожен проблем, ОК.
Но да казвате, че ви запушва порите.. това си е чиста глупост! Как измивен продукт ще запуши пори??? Вие как ще ми го обясните, че ми е трудно да схвана, че сте и категорична???
Не хваля продукта, грешите!

# 700
Маслото в продукта запушва порите.  Wink

Ако и на това кажеш, че е невъзможно, ще се изсмея на "компетнтността" ти. Simple Smile

Момичета, нямало е друг нов или различен продукт в ритуала ми по време на използването на гела. Обяснението ми е наистина, че правя реакция и се изривам с пъпки с връх от маслото.
Не искам да разбунвам духовете. Темата е дискусионна. Не вярвам да пробвам пак марката, ще видим как ще обновят портфолиото скоро, но все пак има доволни потребители и то не малко и им пожелавам да са все така, искрено.  Peace bouquet

# 701
  • Street of Dreams
Какъв е този тип, дето ни госпожосва наред и какво прави в темата?

# 702
  • София
Гел пенлив няма как да запуши порите/кожата. Но може да не я почисти добре и от там да се запушат порите Wink
Аз харесвам гела на Фитокод, но не мога да си сваля грима с него и определено не ми почиства добре лицето. Ако го ползвам една седмица само него гаранция ще ми се увеличат черните точки. Винаги го ползвам след почистване с демакиант.

# 703
 JoyМда, като се намеси CI, и става весело Joy.
Не защото искам да съм нечий адвокат, а за да поясня - въпросният "тип" е потребител, както всеки друг, не се "намесва", а участва в темата, както всички останали, а "госпожо" е, по всички правила, порядки и норми, уважително обръщение към жена.
CI е козметолог, с докторска степен по химия. Шеф е на Сдружението на българските козметолози. Изписал е толкова тълкувания на състави във форума, че ако му се плащаше от всяка дама, възползвала се от познанията и съветите му, би си живял доволно добре с тези суми. Всеки може да се увери лично, като проследи неговите публикации от профила му. Толкова по въпроса за неговата компетентност и надеждност.
Нерядко полезни постове се подминават заради трудносмилаем личен стил и изказ. По отношение на CI отдавна съм се научила да отсявам зърното от плявата. В случая става въпрос за идеята, че измивният гел съдържа съставки, запушващи порите. В него няма масла. Който е убеден в обратното, би могъл да подкрепи твърдението си с пример от състава, приемам подобна корекция на мига. Само, преди да се хване за babassu oil, да прочете продължението и да проучи по-добре съставката. Коментирах я в тази тема, при поясненията относно серията Ред Аут.
В предни теми е обсъждано, че немалко потребителки получават първоначална реакция при употребата му, която нерядко се изразява точно в поява на пъпки или друг обрив. Аз съм точно от тези потребителки, след първите няколко измивания с него, имах 3 пъпки по врата. Точно по същото време течеше подобна дискусия в темата и друга дама беше писала, че е решила да упорства с продукта, въпреки реакцията, и кожата й е преодоляла този момент. И аз реших да упорствам, 3-те пъпки ми  преминаха и повече реакции към продукта не съм имала. На какво се дължи този ефект не знам. Дали е при всички - явно не. Дали човек да продължи да го ползва при такава реакция - въпрос на лично решение. Каквото и да е то, ще е правилно за взелия го. Тук няма смисъл да се оспорват лични решения, нямаме и такова право всеки спрямо останалите. Но обективните факти около продукта са отделни от субективното възприятие за него - той няма комедогенни съставки.

# 704
  • Street of Dreams
Много хубаво го обясняваш, но на практика не съм видяла нищо от изброените неща тук в темата. Неговият изказ, както ти го наричаш, буди всичко друго, но не и доверие. Същото му го написах преди време на лични, в един разговор на много ниско ниво,който побързах да прекратя.
"госпожо" в българския език е пренебрежително отношение, освен ако не е придружено с друга дума към него - уважаема госпожо, госпожо управител и т. Н. Но да не влизаме в словесен двубой. Просто давам обратна връзка на господина - виждам че иска да има влияние над нас потребителите, иначе нямаше така да се нахвърля над всяко не-позитивно мнение. Обратен ефект му казват.

Общи условия

Активация на акаунт