Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица (2)

• 38 737
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
 Grinning Сибил, разсмя ме. Ми то и аз не го нося моят пухчо и на мен ми тежи. Мен много ме боли гърба и кръста се обажда понякога, та се гушим на леглото. Често го люлея в кошчето за кола.

# 271
  • София
Здравейте и от мен момичета! newsm51

Така съм се запиляла с разни неща, че не мога да стигна до форума .  Crazy ... Имаме си две нови придобивки - камина и LED телевизор - много им се кефя. Party ... Днес брат ми има рожден ден и моята бебка  newsm07 става на три месечинки - да са живи здрави и всички ние покрай тях. ... Черпя Ви виртуално!  party023 newsm59 ura bigdance2 ... От утре през цялата седмица започвам серия изследвания и прегледи - дано всичко да бъде наред! Praynig Стискайте ми палци!  fingerscrossed ... И като стана въпрос за свекита, моята е толкова странна напоследък, #Crazy че имам чувството, че се чуди какво да прави и все в този дух, дори се нацупи, Crossing Arms че трябва да гледа бебка тази седмица всеки ден за по няколко часа, защото друг няма кой да я гледа. ... Стои отстрани наблюдава, дава акъл и се цъкли. Shocked ... Тя има по - голяма внучка в детската градина, която едва ли не на тази крехка възраст е " вундеркинд "  Crazy и онзи ден с подмятания заяви, че моята дъщеря трябва да бъде същата. ... Направо ми идваше да и аз не знам какво . ... Такава голяма сравнителна характеристика. Shocked Shocked Shocked ...  Ами няма как да стане . Naughty ... Дъщеря ми ще бъде такава каквато сама пожелае и няма още от ранна възраст / освен по нейно желание / да й набивам канчето с нещо, което не желае . Naughty

Ничонка, дано бебо да не го боли много Sad, че аз страшно много се плаша от такива неща! Cry

Лека вечер засега от нас! smile3525

# 272
Момичета, вината за вашите свекърви е в моята. Просто е взела всичката свекървина добрина и толерантност на света и за вашите не е останало. Ако не е тя, не знам какво бих правила.   Heart Eyes За всички изследвания и процедури е на линия, и не само. През седмицата бебка спи при нея в количката, за да можем с мм да се наспиваме. Той, защото е на работа, а аз заради лечението. Чисти, пере, готви, мие, води и взима каката от училище и уроци, направо е златна! Единственото й удоволствие е да излезе сутрин и да изпие едно кафе навън, защото така може да си запали цигара. Но дори и за това, ме чака да се наспя, да се изкъпя, да закуся, да се наглася, да й дам списък за пазар и тогава излиза. Рядко срещан Човек! Иска да се отдели да не живеем заедно, за да не ни пречи, но с мм от години се борим да си я задържим у дома (най-вече аз, той е по-склонен да я пусне). Тя склонява само заради децата.
...да я бяхте видели как ми сменя компресите с оцет и ми масажира стъпалата, като се бях тръшнала с треска миналия месец, ужасно мило ми стана, нямам думи да изразя благодарността си... Heart Eyes
Та така...

А за косопада, хич не ми се оплаквайте, елате да ми видите кубето. Joy Няма коса за сресване, но пък повече лице за миене. hahaha

Мария-Тереза, стискам палци!

Ив, паузата за нощен сън от 8 до 8 без прекъсване ли е?!

# 273
Ох,Или,направо си за завиждане,наистина! Аз си нямам свекърва,починала е,а и ММ излезе един женкар не е работа..Добре,че бебка през повечето време е злато.

Ти защо така с косопада(от химиото ли..),радвам се,че си добре иначе!

Тая седмица и ние ще сме на ваксина,дано се удържим здрави!
По колко АМ ядат вашите бебоци,които са на АМ?

# 274
Или, с прекъсвания за папкане е, ама спи още при нас и ми е лесно. Скоро го слагам в креватчето му за отделяне и ще видим как е. Исках поне първите три месеца да е до мен, нали уж е 4 триместър. На повече от три часа се буди,ама с толкова местеници нямам светещ часовник да ги засичам. Скоро ще мога да засека и ще пиша.

Заради спането в моето легло си бях докарала хиперлактация в едната гърда, ама се разина само със зелеви листа, а лецитин си взех за всеки случай да имам под ръка, ако друг път сгафя.

# 275
Сладурка, от химията, да, опада на първия курс още. Изглежда страшно отстрани за околните, но това е най-малко страшното, изобщо не ме притеснява, освен че нося нон стоп шапка/шал/кърпа да не ми е студено. Просто временно козметично положение. Другото да е наред, това ще мине. Party

Беба яде малко за 4 месеца и половина. По 120 и то не всеки път. Понякога само 80-90. Периодично опитвам със 130-140, но после повръща. За сметка на това си яде 6-7 пъти.
През нощта имаме 10-11 часа нощен сън, но е с две прекъсвания за храна, рядко едно.
Картофеното пюре върви добре. Толкова го хареса, че се мръщи на шишето с мляко после. Днес изяде към 30-40 мл редичко пюре, мляскайки и ядосвайки се, ако се забавя с лъжицата.

# 276
Ох,Или,направо си за завиждане,наистина! Аз си нямам свекърва,починала е,а и ММ излезе един женкар не е работа..Добре,че бебка през повечето време е злато.

Ти защо така с косопада(от химиото ли..),радвам се,че си добре иначе!

Тая седмица и ние ще сме на ваксина,дано се удържим здрави!
По колко АМ ядат вашите бебоци,които са на АМ?

Моят малчуган на 30-ти ще стане на 3 месеца, живи и здрави, изяжда 180мл в мпмента. Вече нямам търпение да захранвам, живея с мисълта, че дечко все е гладен Simple Smile

# 277
  • Пазарджик
Здравейте !
Из да се включа по темата със свекитата.На моята нищо и-готви ,гледа малката,помага ,но не иска да я взима презноща при ней.Тя иначе си спинка много добре ,но се събужда само да яде и пак заспива.НО НЕ Я ИСКА!Все се оправдава ,че нямало да иска да спи с ней.Не съм спала нормално нито една вечер откакто се е родила.Направо не издържам вече.Мм хони на смени и няма как да му е оставя.Даже снощи се изпокарахме,че ТОЙ трябвало да се наспи ,че е 1 смяна .

# 278
Здравейте момичета  Hug

За свеки и аз не мога да се оплача. Вярно че се виждаме 1 или 2 пъти в годината ма никога не се е намесила по никакъв начин в метода ми на отглеждане на децата. От майка обаче мога да се оплаквам от земята до луната и обратно. Добре ,че ми е майка , а не свекърва ,защото нямаше да я издържа и 5 мин.  като ми е майка поне мога да си й кажа всичко в очите без да се притеснявам от реакцията й

Бяхме няколко дни на вила с приятели на мм и си изкарахме добре. мм и Ванеска не искаха да си тръгваме.  Аз покрай Габи обаче не успях много да си почина и да купонясвам с тях , но и на мен ми хареса. Тихо ,спокойно , на чист  въздух , какво повече може да иска човек.

Идва все по студено време и обмислям да си купя маншони за количката. Изглеждат  ми много хубавки и топли. Вие какво ще кажете?

# 279
  • София
Бяхме няколко дни на вила с приятели на мм и си изкарахме добре. мм и Ванеска не искаха да си тръгваме.  Аз покрай Габи обаче не успях много да си почина и да купонясвам с тях , но и на мен ми хареса. Тихо ,спокойно , на чист  въздух , какво повече може да иска човек.

Ех Стефи браво! newsm10 И аз искам така! Rolling Eyes ММ предложи да отидем само ние двамата поне за два дни някъде, Party но да видим кога и как ще стане. Flutter ... Моята майка няма нищо против да гледа Дари.  Hug ... Бебка изпива предимно 150 мл, като се е случвало веднъж 170 и понякога 130 мл. ... Иначе от седмица и повече си прави перфектни нощни часове сън, за разлика от преди   Peace- спи си като пич. Mr. Green ... Да се оплача от ММ не мога - даже съм много доволна от него, когато има възможност и не е на работа винаги ми помага с каквото може. Blush love001

# 280
Или Hug направо ми е неудобно да се оплача от косопада си Joy ММ само ми се кара, че ръся коса навсякъде Joy но ще мине.
За свеки- не е лоша, помага, когато може, но ме дразни, че е артистка, постоянно ми играе театър, а аз обичам всичко в очите да ми се казва и така процедирам и с нея и с майка ми /която макар да ме ядосва, винаги е на линия, като ми потрябва Heart Eyes/
За спането- спим от 9:30 вечерта до към 10ч сутринта с 1 или 2 яденета...дано се задържи така, че ме устройва Blush

Оставям ви да папкаме и ще ходим да взимаме баткото Crazy Хубав ден момичета bouquet

# 281
Аз пък се моля моята коса малко да оредее , защото е страшно гъста та чак ме дразни. Решила съм да ходя да ми я отрежат за онкоболните , но все не намирам време.
Или ако имаш нужда ще я отрежа и за теб, но ти каза , че приключвате с химиотерапията и сигурно няма да ти трябва, но ако решиш казваш и веднага ти я давам. Така или иначе ще я режа и на благо сърце бих я дала на теб стига да искаш .

# 282
Привет и от нас. Така се радвам на хубавото време...изобщо не мога да седя в нас и съм в тих ужас какво ще правим като стане студено и не може да се излиза.
София спи по 7-8-9 часа нощем, като поне едната пауза е от 6 часа след това на около 3 се буди. Вече е 6 кила и като я понося по-дълго и ме заболява кръста а и колената. А явно вече я мъчат и зъби защото си дъвче ръцете, дъвче и моите като ги докопа. Кисела е доста, иска да яде по-често, спи по-малко през деня и съответно иска внимание. Още не може да хваща, за да й давам гизалки, не й се задържа вниманието за дълго и все я местя от активната гимнастика на столчето за кола, на леглото или я нося. Направо не знам как да я забавлявам, за да мирува и да свърша нещо. Иначе като я гушна все се набира на сяда, а още няма три месеца и незнам какво да я правя. Бутам я, тя пак. Мъка ще е докато седне окончателно.
Вече гледам столчета за хранене. Решила съм да взема такова с няколко нива за гръбчето и да го сложа в кухнята. Като се храним ще я слагам там, за да свикне да е с нас на масата и да я следя кога ще прояви интерес към храната.
Мария Тереса, Или - възхищавам се на силите и куража ви! Дано всичко лошо остане вече зад гърба ви!
Сибил, а вие къде ходите на плуване?

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 17:13 от didiana

# 283
  • София
Аз също пилея коса навсякъде! Crazy

# 284
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, и моята коса доста пада, но я подкусих доста и се надявам да се оправи Simple Smile
Ние днес бяхме на консултация за предположението за рахит - пп- добре е омекотяването на главата, но му изписаха калций и витамин ц за пет дни, както и да увеличим Вигантола за две седмици по четири капки и тогава пак на контрола...
Ваксините пак ги отлагаме и сме си само с хепатита Simple Smile
Иначе бебо от днес е на 180 АМ, нощем се буди за две яденета  горе- долу и за две седмици е кчил 500 гр Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт