Ясновидци/врачки - тема 29

• 170 245
  • 786
  •   1
Отговори
# 255
Кръгът става омагьосън за съжаление. Всички ходиме и питаме-разпитваме с надеждата да чуем това, което ни се иска. Отклонявам се от темата на форума,  но представете си всеки от нас колко енергия губи Sad Създаваме си илюзии и изведнъж рухваме Sad Чета и си задавам въпроси и за Елвира, и за Стеф и за кой ли не. Как " виждат" " усещат " различно? Та нали е едно. Съдбата е една. Кармата. Просто е главоблъсканица.  Преди 2-3 години се бях вкарала в този филм. ..е как нито една/един не ми предсказаха неща , които са актуални днес, разсъждавайки през призмата на времето. Сори ако е спам,  но наистина е емоционално и пагубно Sad
изтрии си малко пощата че не мога да ти пиша вече

# 256
Някой задавал ли е въпрос в този сайт и има ли познаваемост? http://jenataskener.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0% … 0%B0%D0%B9%D0%BD/

# 257
Някой задавал ли е въпрос в този сайт и има ли познаваемост? http://jenataskener.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0% … 0%B0%D0%B9%D0%BD/
десети ден вече..и никакъв отговор

# 258
  • София
десети ден вече..и никакъв отговор

Боряна Тотева е жената - скенер...

# 259
Не зная какво трябва да се случи след като се развали магията. Аз дадох 100 лева, изпратих снимки. Получих инструкции какво да правя. Естествено не направих нищо, писах парите в графата лош кредит.
След почти шест месеца една девойка от форум към вестник /вече не е там и е заличен никът и, за съжаление/ ми писа, че под знака на овена, жена с буквата Е, която не българка /може би/ ми е развалила магията по метод от руската школа. Тази информация получих срещу инициалите ми и дата на раждане. Паднах  и се засрамих от неверието си и несериозното си отношение към моята част от развалянето.

Не и правя реклама. Просто споделям ......
А случайно да ти мина през ума, че Елвира, тази от вестника и тази steff, дето някой писа, че отговорила 1:1 с Елвира, просто са едно и също лице? Ама няма лошо да й пращате пари, то от пари всеки има нужда...

# 260
Не зная какво трябва да се случи след като се развали магията. Аз дадох 100 лева, изпратих снимки. Получих инструкции какво да правя. Естествено не направих нищо, писах парите в графата лош кредит.
След почти шест месеца една девойка от форум към вестник /вече не е там и е заличен никът и, за съжаление/ ми писа, че под знака на овена, жена с буквата Е, която не българка /може би/ ми е развалила магията по метод от руската школа. Тази информация получих срещу инициалите ми и дата на раждане. Паднах  и се засрамих от неверието си и несериозното си отношение към моята част от развалянето.

Не и правя реклама. Просто споделям ......
А случайно да ти мина през ума, че Елвира, тази от вестника и тази steff, дето някой писа, че отговорила 1:1 с Елвира, просто са едно и също лице? Ама няма лошо да й пращате пари, то от пари всеки има нужда...

Влизаш във филми нищо общо нямат виж им дори снимките аз ги намерих и двете.

# 261
Видях този мейл joan@psychicwindow.com във форума и зададох въпрос на английски. Отговориха ми бързо с едно изречение. Има доста английски сайтове с възможност за безплатно задаване на въпрос.

# 262
  • София
Момичета писах на Стеф вчера и днес ми отговори.Въпроса ми е някоя от вас има ли положителен резултат от нея

# 263
Момичета писах на Стеф вчера и днес ми отговори.Въпроса ми е някоя от вас има ли положителен резултат от нея

В какъв смисъл положителен резултат? И на мен ми отговори преди няколко дни , но дали е познала за което се съмнявам -времето ще покаже

# 264

В какъв смисъл положителен резултат? И на мен ми отговори преди няколко дни , но дали е познала за което се съмнявам -времето ще покаже
Казва се Роси Стефанова. Аз й писах, но още не мога да кажа дали е познала.

# 265
  • София
И друго питане имам.Вчера писах на Елвира , от четеното тук оставам с убеждението , че на всички казва , че имат магия или негативно влияние , което трябва да се изчисти - така ли е .Има ли някоя , на която не е казал такова нещо?

# 266
на мен не е казвала.но доста неща ми е познала до момента.

# 267
На мен също ми е споменавала за захранки към човека за когото питах,но не ми е предлагала да разваля нещо newsm78.Друго ми е интересно-някой дали знае когато се консултираш с нея по телефона на какво гледа,защото миналата година като се обаждах ме помоли да звънна след 10мин за да види какво се случва което означава че гледа на нещо newsm78

# 268
И аз това дискутирам с една потребителка.Много верни неща ми е казвала за живота ми но няма да е на карти понеже там са разни попове дами пики спатии.На кафе пак не може да е понеже не пия кафе да ми гледа.Тарото не го познавам но такива детайли от живота мисля че няма как да излязат.Освен да е на кристална топка  newsm78

# 269
И друго питане имам.Вчера писах на Елвира , от четеното тук оставам с убеждението , че на всички казва , че имат магия или негативно влияние , което трябва да се изчисти - така ли е .Има ли някоя , на която не е казал такова нещо?
Аз и писах преди няколко дни получих отговор 2 дни след това.ПОПИТАХ Я ЗА МЕН И МЪЖЪТ МИ И ТЯ КАЗА ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИМ ИМАЛО ВАРИАНТ ДА ОСТАНЕМ ЗАЕДНО ПО ДРУГ НАЧИН.Попитах какъв и ми отговори веднага,каза с бяла магия може да останете с тази жена докрай имайки предвид че аз съм жена и питам за мъж.Попитах как се прави и колко струва а тя каза 300 лева.Сами си правете изводи на какво гледа и колко познава

Общи условия

Активация на акаунт