Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 627
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Някой нещо за Елвира? Писах й мейл иска ми име и дата на раждане на мен и на др. човек ако е свързано с него. Опитвах се да се свържа и с Таня от Тънково, но за съжаление... не успях - все заета. Имам 1 конкретен въпрос, друго не ме интересува и се чудя към кого да се обърна. А честно казано не мога да чакам дълго... Моля, ако някой знае нещо да ми сподели.. мерси!

Така ... писала съм в предната тема и за двете, както и за други, но пак ще кажа.

Елвира - колкото и да не вярвах, тя или по-скоро друг човек, който пише доста кратко и лаконично, ми отговори на мейла (бързо беше, май не отне повече от ден). От другите, които бях посетила и с които бях говорила, тя/те бяха първите, който казаха "не, няма да стане". Не й/му/им повярвах, защото другите ми даваха надежда - фалшива разбира се. После пак съм писала във фейсбук страницата - 2 пъти. На първия, отговориха сравнително бързо, а на втория ... чак след 5 месеца, когато вече нямах нужда от отговор.

Таня - свързах се с нея, заради мой познат, който каза хубави неща. Тя също каза, че нещото няма да стане, което си бе така. Но това, което ме озадачи е че на мен и на друга съфорумка заговори за появяването на хора/човек (не помня какво беше казала на другата жена) с тръпчинка на бузата. Странно е и по-скоро ми изглежда като да има репертоар. А и при мен такъв човек, било то мъж или жена, не се е появил - нито в личен, нито в професионален план.

Ако търсиш бърз отговор можеш да попиташ Сирма, но там направо ти гарантирам, че няма да познае Simple Smile или ако познае, то ще е случайност, късмет, налучкване или както там избереш да го наречеш.

Успех!

# 31
Таня от Тънково на мен предрече мъж с тръпчинки.Не се е появил.Нито работа смених.

Относно Данка от Модерно предградие-при мен нищо не се случи от предсказаното.Водата,която ми даде,изхвърлих,защото вътре плуваха нечистотии и вонеше ужасно.И катинари ми е заключвала-отключвала-едно голямо НИЩО.И това го заявявам най-отговорно!
Но всеки си има глава на раменете и си решава за себе си.

# 32
Здравейте, прерових голяма част от темите, а също така и използвах търсачката на форума, но не намерих обстойна информация за Маг Ивайло (http://magivaylobg.weebly.com/) и Михаил Наков.
Моля, ако някой има отзиви за тях да сподели.
Също така, ще се радвам, ако някой може да ми каже за доказал се човек, който разваля магии.

# 33
Моля, изкажете мнение за скайп консултация, понеже в моя град няма /или поне аз не съм открила, някой съветник? Гледам във анкетата, консултирала съм се с Ани от Пловдив, но ми се иска и друго мнение?  Hug

# 34
Търся координати на ясновидка ,която да ми предскаже кога ще спечеля и аз от Нац.Лотария-( ден,месец,час). Joy

# 35
И аз търся такава от много години но уви до сега не сее появила

# 36
Здравейте,
Някой има ли инфо за Мими Начева от Люлин? Гледала на карти и малко нумерология?

# 37
Привет Simple Smile Някой да има мнение за Светлана от Герена ?

# 38

Опитвам се да се свържа с В.Начков, но ми се отговаря,   че на този телефон няма такъв човек. Някой да знае нещо за промяна в координатите ? Четох , че при него се ходи с протекции. Верно ли е?

# 39
Ники Узунов се обърка за две големи неща в моята прогноза

# 40
Ники Узунов се обърка за две големи неща в моята прогноза
Аз мислех да се свързвам с него обаче като гледам май май хич не познава. Все неточности при него. Да си правя ли труда въобще?

# 41
Аз предлагам да си направим една равносметка на всички от списъка където сме били кой познал кой,непознал.Ето го и моя:

Божидар Караджов - при мен нула.От нещата които трябваха да се случат досега е станало наопаки мисля че,рекламата е повече

Искра с.Бистрица - за миналото позна някои основни неща но от настояще и бъдеще нищичко.Някои работи дето ги предсказа няма как да се случат вече героите от филма отсъстват безвъзвратно.

Двете чаши - Няма я в списъка но много се коментираше.Позна доста неща от настояще но за минало и бъдеще при мен удари на камък.

Ники Узунов - от прогнозите му абсолютна нула до момента няма как да се случат и в бъдеще и за него слагам нула.

Сирма с.Средец - Познава колкото аз познавам.От всичко дето ми каза нито едно не е с покритие поне от малко.Но си поиска пари за ритуал които още пращам и скоро ще пратя ама като цъфне камъка и цвят завърже.

Цеца кв.Надежда - Толкова бездарно чудо думи нямам освен една от зодиите на мой близък нищо друго не видя ни в кафето ни в картите.Ама то нямаше как да не познае че изреди 12 зодии от 12. Цяло губене на време и пари при нея.

Елвира - Колкото и да съм огорчена от нейния отказ да ми помогне преди няколко месеца не мога да си изкривя душата че досега,нещата които е видяла и ми е казала се препокриват с реалноста.Винаги е била точна поне при мен.

Валентин Начков - позна някои от нещата в личния ми живот и добре описа моята личност.Досега само една от прогнозите ми е станала другите пропадат главния герой го няма и няма как да станат.

Имам и други при които съм,ходила но нито са коментирани нито са в списъка затова няма да ги отбележа в този пост.

# 42
  • Пловдив
kremache
Браво на теб имаш бая опит !
Аз все още издирвам добра гадателка от Пловдив .

# 43
Здравейте, преди дни попаднах на тази тема в търсене на гледачка.
Днес ходих при Минка от село Осетеново. В началото ми направи много лошо впечатление, защото се наложи да я чакам доста дълго, докато тя се занимаваше с кучето си .
В последствие обаче останах приятно изненадана с каква точно ми каза неща свързани със здравословното ми състояние, които ме притесняват в момента.Разбрахме се след 10 дни да отида пак. Лично аз съм доволна от срещата си с нея.

# 44
Много добра идея на kremache.Ето и моя списък.

Ангел Илиев-хиленето му ми идва малко в повече.Някои несъществени неща като не можеш да живееш на високо.Така е,ама за съжаление на високо живея-на осмия етаж.За моя човек си сътвори такъв филм,но нямаше актьори,които да го играят.

Ани-позна,че ще ме приемат в университета 2014 и позна.И за един ми позна.Но че ще съм бременна 2014-не.

Божидар Караджов-жив и здрав да е.Предпочитам да не употребявам нецензурни думи.

Валентин Начев-много розова картина,но само в неговата главица.

Даниела Герасимова-вятър и мъгла-той трябваше през някакви врати да излиза,ама не можеше да ги намери.Пък за моята глава се вихрели черни облаци.

Данка-втори път няма да си го причиня.

Емилия-само тя каза,че този човек не е стабилен психически и му има нещо.Да,така е.Наистина има психични отклонения-смята,че някой го преследва,че някой го търси да го убива...

Ели Маринова-беше казала,че ще правим бизнес заедно.Работехме заедно,но бизнес с него никога.Няма как да стане.

Зарифе-отказа да ми помогне,за което съм и много благодарна.

Искра-не

Ина-виж по-горното мнение

Карла-също

Катя-вече не си спомням предсказанието,но не ме впечатли.

Латина-мижи,да те лажем.

Марина-наслушах се на КФОР,сини каски,че съм будала...

Маргарита-трябваше да се омъжа за чужденец,ама не съм.

Марияна Николаева-ще се запозная с един русичък пълничък и ще се залюбя с неговия приятел-ни рус,ни пълен,ни приятелят му се е появил.

Махмут-само като се чухме по телефона и разбрах,че няма да стане,защото не го разбирам.

MR MORRISON-нищо.

Надя-също нищо.

Никола Узунов-уважавам го затова,че не взема пари на хората,че иска да помага,но уви.

Пепа-виж мнението ми за Божидар Караджов.

Румяна Ковачева-чухме се няколко пъти,но като четох предсказанията и в интернет,се отказах.

Сирма-глупости.

Стефка Коларова-прехвалено грозде.

Ташинка-дрън-дрън.

Теди Куцева-малко ми е несериозно,все не е готова с графика и не мога да се запиша,явно не трябва.

Хайрие-отряза ме.

Цеца-имаше несъществени попадения.

Елвира-попадения.

Съжалявам за дългия пост,но много съм ходила. Simple Smile

Ако някой иска повече обяснения-на лични,ще се опитам да си припомня.

Общи условия

Активация на акаунт