Ясновидци/врачки - тема 29

• 171 275
  • 786
  •   2
Отговори
# 390
Някой може ли да ми съдейства... интересувам се от адреса на Даниела (астролог) знам, че се намира в блок 1 на БАН, но изобщо не мога да намеря този блок къде се намира...

# 391
Бягайте далече от Сирма от Средец. Нищо не познава, а ритуалите ѝ не струват пукната стотинка. Взе 300лв и нищо и половина.

# 392
Помолих Елвира да направим нещо, че да си намеря персонал, човек за втора смяна. Плюс всичките ми неволи през последните две седмици, днес и девойката от първа смяна ми каза, че напуска от понеделник.  Joy

# 393
Бягайте далече от Сирма от Средец. Нищо не познава, а ритуалите ѝ не струват пукната стотинка. Взе 300лв и нищо и половина.

За Сирма май вече писах не си спомням.Пукнат грош не струва.

# 394
Много моля да пишете на лични кои от вас са се допитвали до една дама от Лична драма?

# 395
Наистина започвам да си мисля дали това не е Боже изпитание и наказание, че се занимавам с гледачки, баячки и тем подобни.

# 396
  • Sofia
Помолих Елвира да направим нещо, че да си намеря персонал, човек за втора смяна. Плюс всичките ми неволи през последните две седмици, днес и девойката от първа смяна ми каза, че напуска от понеделник.  Joy
Че защо да молиш Елвира за такива неща?! Та това е толкова лесно! Ето, вече имаш един желаещ /мен/, а още колко ли ще ти пишат след този пост... За това ли ще плащаш трицифрени суми?! Абсурдно е просто!

# 397
Че защо да молиш Елвира за такива неща?! Та това е толкова лесно! Ето, вече имаш един желаещ /мен/, а още колко ли ще ти пишат след този пост... За това ли ще плащаш трицифрени суми?! Абсурдно е просто!
Висше фармацевтично образование?

# 398
Можете ли да ми препоръчате някой от София, за изчистване на негативни влияния, блокажи, отключване на късмет, някой от който Вие самите имате опит и сте доволни  Peace

# 399
Можете ли да ми препоръчате някой от София, за изчистване на негативни влияния, блокажи, отключване на късмет, някой от който Вие самите имате опит и сте доволни  Peace
И аз искам същото, но бих допълнила и да не иска голяма сума.

# 400
Абе де го Кремачето?

# 401
Момичета, спешно ми трябва телефонният номер на Таня от Ребърково. Някой има ли го ?

# 402
Здравейте
Вчера прочетах статия, която е била публикувана във вестник за гадателки . Една от тях беше за Виолина Бекярова от Дупница. Някои дали е чувал за нея и ако някой има координати.?

# 403
Важен стратегически въпрос. Що си давате парите да ви разваля некоя шматка магиите, след като тя ви кара да правите ритуали  известни и на чичко ви Гугъл.

# 404
Важен стратегически въпрос. Що си давате парите да ви разваля некоя шматка магиите, след като тя ви кара да правите ритуали  известни и на чичко ви Гугъл.
Същия въпрос имам и аз!?

Общи условия

Активация на акаунт