Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 833
  • 786
  •   2
Отговори
# 525
Отностно Елвира и аз чакам оъговор по имейла
Може и седмица-две да се забави,ако не и повече Peace

# 526
Писах мейл на Елвира преди няколко дена, но още нямам отговор. На вас за колко време ви отговори?

Между 1 ден и 6 месеца.

# 527
Между другото ако икате идете при Тинка от Горно Езерово, мн е готина жената и познава наистина. Колкото и оставиш е при нея.

# 528
Преди малко се свързах с Елвира по телефона. Отказа ми разговор, каза, че за здравословно състояние не може да говори според законите на страната. Аз исках да попитам дали ще се оправя.

# 529
Scarlet86 звънни на тази жена stankaangelova.com В сайта има телефони , мисля че може да ти отговори дори сега и напиши какво ти е казала

# 530
Благодаря фче

Ако някой търси номера на Елвира - 0900 63 080, вътрешен 150. Телефонът е импулсен, 60 стотинки на минута. Аз се свързах на 3тия път.

# 531
Няма проблеми Simple Smile опитвам се да помогна. Ако си се чула с нея сподели какво ти е казала ако не е проблем. Иначе ако знаете някои други които наистина познават пишете.Сирма от Бургас как ви се струва? Чувал ли се е някой с нея по телефона и да му е познала?

# 532
 Здравейте, от доста време чета темите за врачките, но чак сега реших да се включа и аз в разговорите. От около 1 година много се запалих по врачки, чак вече започвам да се плаша. Искам да попитам някой от вас ходил ли е при баба Цеца от Лом, тя е възрастна циганка, говори с духове и гледа на кафе. Аз ходих при нея миналата седмица, позна някои работи за минало и настояще, а за бъдещето каза толкова прекрасни неща, че много ми се иска да й повярвам, ама не мога ... newsm12 Та ми беше интересно, ако някой се е допитвал до нея, да сподели до каква степен познава.  Simple Smile

# 533
Светлана горе-долу хвана нещата за минало и настояще, но по едно време започна да ме настройва срещу света. Освен това не виждам как ще имам вариант да започна работа през пролетта на тази година, като в момента се върнах в университета и не си търся изобщо работа, на мен ми е трудно и така, не се виждам да жонглирам и с работа. Rolling Eyes

# 534
Четох в предишни теми много добри отзиви за Стефка от Генерал Тодорово. Някой скоро бил ли е при нея?

# 535
Честито на всички именници, бъдете живи и здрави !

Някой случайно да е чувал нещо за мъж и жена, които са в района на Добрич - Златни Пясъци ?
Прочетох за тях в друг форум но няма никаква информация повече. Ако случайно някой знае нещо, моля да сподели Simple Smile

# 536
А някой знае ли кога може да се отиде в манастира Св. Мина, от кога до кога е отворен? Може ли човек да отиде там да постои и да се помоли за изцеление от душевни терзания, мъка, тежка депресия и панически атаки?

# 537
А някой знае ли кога може да се отиде в манастира Св. Мина, от кога до кога е отворен? Може ли човек да отиде там да постои и да се помоли за изцеление от душевни терзания, мъка, тежка депресия и панически атаки?
Може да отидеш и да постоиш,мисля че от 9 до 18ч му е работното време всеки ден Peace

# 538
Много ти благодаря bouquet, нещо отвътре сякаш ме тегли натам...

# 539
Сега четох за този манастир. Пише, че там ставали чудеса и изцеления. И аз трябва да го посетя, когато мога да изляза от къщи. Дано наистина помага.

Общи условия

Активация на акаунт