Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 813
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Оле, неква бабка имаше в долни .. кво беше тва на влизане в сф ?   Я да се включат  от сф и околията за ориентир..

Долни Лозен! Питайте там като отидете! Не си спомням как се казва бабата, но всички я знаят!

На мен са ми лели куршум в едно село до София - Голяновци , но беше преди 15 години.Дали още е жива бабата не знам.Пробвайте.

# 571
Да-в с. Голяновци, но бабата е предала занаята на внучката си. Момичето лее куршум - 3 поредни дни. Намира се до детската градина, в една малка каравана. Носи се шишенце с вода, от която после се пие...

# 572
Бихте ли ми препоръчали ясновидци, които отговарят на въпроси по имейл?

# 573
Момичета,
Посетих от любопитство и Марияна от Люлин 1, София. Гледа на кафе, карти и прави кратка нумерология на името и датата на раждане на база Дънов. Отделя мноооооооого време, около два часа, в което влиза  и отклонения за нейни лични, странични разговори,  което не ми допадна, защото аз ценя времето....По същество: имаше попадения и то не общи приказки, и от трите вида гледания, от което следва, че има дарба, за минало говори малко, повече набляга на настояще и бъдеще. За бъдещите прогнози ще видим....след време ще се отчета. Още нямам окончателно затвърдена мнение от вида- доволна или не, защото аз от три години вече си намерих "моята врачка" и сравнявам с нея всички останали, които посещавам, надявах се някоя да я надмине по способности, но за сега не....
Поздрави

Бих искала да те попитам / вече след месец / дали има сбъднати прогнози от Марияна?

# 574
Здравейте! някой може ли да ми каже при кого мога да ида в Благоевград или Сандански, но да не са шарлатани Simple Smile Благодаря ви предварително!

# 575
Хора кажете ми честно Елвира познава ли наистина. Това което ми каза за сега е вярно,но за магии познава ли и разваляла ли е на някого?

# 576

steff2009@abv.bg
miss_boneva@mail.bg
e1wira@dir.bg

Май само тези са коментирани из темите. С никоя не съм се свързвала, първите две не знам как процедират, Елвира отговаря на 1 въпрос само. И понеже пак стана въпрос за нея /сигурно на повечето им е писнало  Grinning/, интересно ми е има ли някой, на който не е познала досега?
Иначе почти на всеки казва, че има магия... аз не бих се вързала.

# 577
Не,не казва на всички,че имат магия,на мен не ми каза,а аз се консултирах два пъти с нея, и двата пъти беше много точна.

# 578

steff2009@abv.bg
miss_boneva@mail.bg
e1wira@dir.bg

Май само тези са коментирани из темите. С никоя не съм се свързвала, първите две не знам как процедират, Елвира отговаря на 1 въпрос само. И понеже пак стана въпрос за нея /сигурно на повечето им е писнало  Grinning/, интересно ми е има ли някой, на който не е познала досега?
Благодаря много, не знаех за miss_boneva@mail.bg

# 579
На мен Елвира и на двата пъти не ми позна-в смисъм,че питах въпроси от два различни имейла.

# 580

steff2009@abv.bg
miss_boneva@mail.bg
e1wira@dir.bg

Благодаря много, не знаех за miss_boneva@mail.bg
на този майл какво пишете?имена и въпрос ли?

# 581
www.bg-mamma.com/index.php?topic=777593.15;topicrefid=20

Има някакъв проблем с търсачката и намерих само това, въпреки че доста е обсъждана назад в темите. Като гледам отдавна не е коментирана, не знам дали се занимава още... Иначе аз не съм я пробвала и нищо не мога да кажа.

# 582
Някой от вас свързал ли се е с Мария, моля да сподели. От Елвира предсказанието е вече факт. Скоро й писах, но отговорът не ме удовлетвори. От форума разбрах, че отговарят различни хора. Писах и помолих тя да ми даде отговор. Получих писмо, в което ми казаха, че отсъства, щяла да се върне на 15 този месец. Сега чакам отговор от нея. Как ще се развият нещата, ще пиша. Споделете моля за Мария. Ходил ли е скоро някой и има ли сбъднати неща. От там имам едно, чакам още две.

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 02:47 от orry

# 583
Здравейте ,

бихте ли ми препоръчали от горепосочените ясновидци или който и да е ,
Някой който би могъл да лекува стрес ,психични травми или да види причината от тях дали е магия,карма дали има лек или спасение, защото съм изгубил всякаква надежда Sad

Благодаря предварително.

# 584
fche изчисти си пощата моля те да те трябва да ти кажа нещо важно

Общи условия

Активация на акаунт