Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 811
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
Преди време бях чувала за някаква гледачка в турската махала на В.Търново.Някой знае ли нещо и има ли й телефона.Казва се Анелия, май е туркиня.

Само да не е тази, че ако я срещна, косъм по косъм ще и скубя.

# 556
Момичета, ходила ли е някоя от Вас при маг Роберт Йовчев. С какви впечатления сте от него?

# 557
  • гр.Пловдив
Включвам се ,за да похваля Катя от София/ Карлово/ -мои познати са ползвали услугите й в Карлово,след като тя ги е приела в Карлово,нищо,че са от Самоков....Явно не си стои само в София жената...работила е над много сериозен проблем и има успеваемост!!! Восъколеене срещу силен стрес и уплах са й специалностите,моя познат я е намерил и се свързал с нея от нета и въз основа на добри отзиви,пак казвам касае се за много сериозен проблем ,служебно положение и силен стрес !!! След намесата й са постигнати много добри резултата,благодарение на които човека към днешна дата е  с всичкия си ,отново работоспособен и превъзмогнал ужаса!!! Peace
Виждам,че й има координатите на първата страница Peace

# 558
Включвам се ,за да похваля Катя от София/ Карлово/ -мои познати са ползвали услугите й в Карлово,след като тя ги е приела в Карлово,нищо,че са от Самоков....Явно не си стои само в София жената...работила е над много сериозен проблем и има успеваемост!!! Восъколеене срещу силен стрес и уплах са й специалностите,моя познат я е намерил и се свързал с нея от нета и въз основа на добри отзиви,пак казвам касае се за много сериозен проблем ,служебно положение и силен стрес !!! След намесата й са постигнати много добри резултата,благодарение на които човека към днешна дата е  с всичкия си ,отново работоспособен и превъзмогнал ужаса!!! Peace
Виждам,че й има координатите на първата страница Peace
Не искам да е водещо това , което ще изкажа , ама наистина не мога да премълча !!!! Въпросната Катя каза , че може да помогне на внукът ми , лееше восък , после на зет ни , после на дъщеря ни ......... Всичките процедури излязоха на над 4000 лева - четири хиляди лева . Нищо не ни помогна !!! Когато я попитахме защо , тя ни отговори , че трябва да ни направи някакви ритуали , които струваха много ... Сами си направете извода !!! Ако видя  Rage bambam fight fight fight fight fight

# 559
  • гр.Пловдив
Съжалявам наистина за вашия случай,аз споделам опита на познатия ми #Crazy

# 560
Преди време бях чувала за някаква гледачка в турската махала на В.Търново.Някой знае ли нещо и има ли й телефона.Казва се Анелия, май е туркиня.

Ще отговоря тук, за да разберат повече хора. Пълна измама срещу 300 лева. Трябваше да търся под балкона някакви кокали. Грънци! Изтрепахме се да бързаме да се върнем, за да махнем магията час по скоро. Звъннах и, направи ме на 2 стотинки, че не се правело това по вечерно време. На другия ден се криеше, караше внукът и да вдига телефона. Чрез друг телефонен номер е лесно да установиш, че те лъже. Оставете това, ами като се притесних, че съм оставила снимки.....Издирвах Марияна - журналистката от БТВ, правила репортажа, за да се убедя, че няма да ми навреди.
Зарекох, че повече ням да посещавам такива индивиди, но след катастрофата ме е страх да карам кола, плуввам в пот и си мисля, че всички коли летят срещу мене. Да ми кажете нещо за Ангел  от Дианабад - дали ще ми помогне.

# 561
 ooooh! ooooh! ooooh!аман от мошеници !!!

# 562
  • Под Слънцето

Мац, ходи ли да ти леят куршум? Аз бях така след катастрофата .. Но понеже се мотах мноо време у депресия , леенето на куршума ми повлия мноо малко.. Та не чакай, съвет от мен, ако не си го направила! 

# 563
Къде, къде леят куршум? Затова питам за Ангел.

# 564
  • Под Слънцето
Оле, неква бабка имаше в долни .. кво беше тва на влизане в сф ?   Я да се включат  от сф и околията за ориентир..

# 565
Оле, неква бабка имаше в долни .. кво беше тва на влизане в сф ?   Я да се включат  от сф и околията за ориентир..

Лозен, ама дали е жива?

# 566
  • Под Слънцето
Е, няма как от 500 км разстояние да знам Wink

# 567

Лозен, ама дали е жива?
Има една баба от Рударци - Шеки май се казвала,но само съм слушала за нея не съм я посещавала newsm78

# 568

Долни Лозен! Питайте там като отидете! Не си спомням как се казва бабата, но всички я знаят!

# 569
  • В.Търново

Ще отговоря тук, за да разберат повече хора. Пълна измама срещу 300 лева. Трябваше да търся под балкона някакви кокали. Грънци! Изтрепахме се да бързаме да се върнем, за да махнем магията час по скоро. Звъннах и, направи ме на 2 стотинки, че не се правело това по вечерно време. На другия ден се криеше, караше внукът и да вдига телефона. Чрез друг телефонен номер е лесно да установиш, че те лъже. Оставете това, ами като се притесних, че съм оставила снимки.....Издирвах Марияна - журналистката от БТВ, правила репортажа, за да се убедя, че няма да ми навреди.
Зарекох, че повече ням да посещавам такива индивиди, но след катастрофата ме е страх да карам кола, плуввам в пот и си мисля, че всички коли летят срещу мене. Да ми кажете нещо за Ангел  от Дианабад - дали ще ми помогне.
Съжалявам за случилото се!Благодаря за коментара!

Общи условия

Активация на акаунт