Ясновидци/врачки - тема 29

• 164 826
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой може ли д ами помогне  - опитвам се да се свържа с мр. морисън - гледаше на карти по скайп, но не е активен там. Ще съм ви благодарна, ако някой има друг контакт с него, з ад амога да се свържа с него.

# 541
А кой беше другия потребител който гледаше овен Морисън? Тук във форума отговаряше на лични, някой помни ли му никнейма? newsm78

# 542
А кой беше другия потребител който гледаше овен Морисън? Тук във форума отговаряше на лични, някой помни ли му никнейма? newsm78
Да не е познал случайно на някого? #2gunfire

# 543
Здравейте, може ли да препоръчате някоя врачка от София или околностите. Моля  bouquet

# 544
А някой ходил ли е в Свети Мина или да познава ходили, на които да им се е подобрил живота след това? Аз като отидох там се почувствах някак по-леко. Simple Smile

# 545
Ходила съм при Ангел от Дианабад и при Заварчик. И двамата са мошеници от класа. Данка от Модерно предградие не се натрапва, добра жена е, но ме сполетяха големи нещастия, за които тя дума не обели.

# 546
Светлана от Сухата река като че ли позна варианта да започна работа в първите месеци на 2016-та. Днес ми съобщиха за тази възможност. Simple Smile Бях при нея август месец.

# 547
Много ти благодаря bouquet, нещо отвътре сякаш ме тегли натам...
Пиши какъв е ефекта. По принцип понеже е манастир, винаги може да помолиш да те приютят.
На мен за съжаление не ми се сбъдна желанието, за което ходих. Но там има и друго поверие. Намисляш и отключваш една врата. Ако се отключи гладко, ще стане. Ако не е гладко, няма да стане или трудно.втория път го направих.  При мен нито се отключи, нито заяде, а стана нещо друго, много странно. Е, след това и желанието пропадна именно поради такава странност, направо дори форс мажорни обстоятелства. Явно не е било писано и подсъзнателно съм го знаела.

# 548
Като влязохме в двора на манастира усетих едно вътрешно спокойствие. Помолихме се, запалихме свещи и отпихме от водата, която извира там. Казват, че помага. Иначе относно ефекта казват, че за чудесата трябва време. Simple Smile

# 549
постояно тук се пита кой/коя колко познава..мился че отговор ще ви даде Посланията на св Павел до коритяните   ....9 Защото донейде знаем и донейде пропрочестваме 10 но когато дойде Съвършенното знание,тогава ''донейде''ще изчезне ...идеята е че няма толкова извисени пророци/ясновидци/затова ще се плучават неистини в отговор на въпросите

# 550
Дай Боже през новата година всички наши проблеми да се разрешат, че да не ни се налага в отчаянието си да прибягваме до такава помощ! Praynig Hug Всички ходим при тях най-вече за лъч надежда, че всичко ще се оправи. Simple Smile

# 551
Момичета , да има сбъднати прогнози от някой , ?

# 552
Свети Мина помага ли при "бесове" като паническо разтройство и депресия?
По-здрави!!! Praynig

# 553
Опитай с психотерапия. Много внимавай ако пиеш хапчета, защото мен така ме разбиха, че сега по тази причина търся врачки и лечители. Инвалид съм с жестоки мозъчни увреждания.

# 554
  • В.Търново
Преди време бях чувала за някаква гледачка в турската махала на В.Търново.Някой знае ли нещо и има ли й телефона.Казва се Анелия, май е туркиня.

Общи условия

Активация на акаунт