Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 593
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
Тези от вас дето сега ще правите изолация - дайте някакъв ориентир за цена?

При нас ще е около 50-55 лв/кв.м. Но ще е със скеле и площта е голяма......и сумата също.  Crazy
Скъпичко ми се вижда за скеле и за голяма площ. Колкото е по-голяма площта, би трябвало по-евтино на квадрат да ви излезе. Колко дебела ще е? Ние правихме нашата за 30лв/кв стандартна дебелина на фибрана 5см.  Peace

# 106
Хулиганка,сега ли искате да я правите?Не е благоприятен сезон.Ще запечатате влагата в стените.Прави се лятото,когато е сухо и не вали
Елфита, знам, че е така, но просто няма как да отлагаме до лятото, защото ремонтът, който правим в момента отвътре, ще отиде на вятъра в такъв случай...Надявам се остатъка от октомври и ноември да е сух поне и да позволи тая гимнастика, която сме намислили с външната изолация...  Confused Моля който скоро е правил изолация и е доволен от изпълнителя да даде координати  Praynig
Pupitka, дай отзиви за вашите майстори, доволни ли сте и има ли ефект?

# 107
  • Sunshine state
Има ефект,да,комбинирахме със смяна на дограма и сюетката за парно е на 1/5о от 250 на 40-50лв в най-студените месеци. Ние я правихме лятото 2011 и едвам намерихме фирма да ни поеме,понеже стената е 33 квадрата,а те искат по-голяма площ. Със скеле работи бригадата,но трябва да се разровя за координати,понеже не знам къде съм ги забутала. Peace

# 108
Има ефект,да,комбинирахме със смяна на дограма и сюетката за парно е на 1/5о от 250 на 40-50лв в най-студените месеци. Ние я правихме лятото 2011 и едвам намерихме фирма да ни поеме,понеже стената е 33 квадрата,а те искат по-голяма площ. Със скеле работи бригадата,но трябва да се разровя за координати,понеже не знам къде съм ги забутала. Peace
И нашата площ не е голяма - около 50 квадрата ще дойде някъде, та ще съм ти благодарна, ако намериш координати  Peace

# 109
  • Пловдив
Мъжът ми се занимава. Доворът е за 8 см. изолация и силикатна мазилка. С терасите......Това предполагам също вдига цената. Няма да ги препоръчвам.....Те още не са дошли де. Чакат сухо време.

# 110
  • Пловдив
Мога да препоръчам майстор, дори няколко отделни, но всички имат много работа и заявки до Коледа...И са ми забранили вече да им давам телефоните...Wink Всички свестни ще са така заети...трудно ще намериш майстор.
Успех!

# 111
Здравейте,
От къде мога да закупя двуетажно легло,някакви идеи за мебелни магазини? newsm78

По възможност да не е много скъпо.
Погледни в мебелния,който е срещу дома на младоженците. Там могат да ти го укрепят допълнително,за да издържа дори възрастен.Повечето,които гледахме готови не ни вдъхнаха доверие и изглеждат много паянтови .Около 300 лв е стандартно двуетажно легло.Правят и по размери.но не са от най-бързите,повече от месец го чакахме нашето.

Ако се спрете на този вариант,пиши ми на лични за подробности ,ако желаеш Simple Smile

# 112
двуетажни имат и виденов, икеа, идея.. зависи колко пари ви се дават. ако позволява стаята може и легло "сандвич" да вземете.

# 113
  • Пловдив
Ще съм Ви много благодарна, ако някой ме насочи откъде мога да купя OSMO за под в Пловдив  bouquet bouquet bouquet

# 114
  • Майничка
В Юск също има нелоши двуетажни.

# 115
  • о`майна лунна нощ е
Наши приятели купиха от Юск, но варианта бюро с легло над него. До колкото знам, все още се ползва, а вече са минали 6 години от монтажа.

# 116
Никъде в Кичука не успях да намеря полиестерна вата !

Идеи ?

# 117
Ние нямаме много място,буквално ще е "лепнато " за спалнята ни.Няма да има място дори и за шкафове от долу.Разгледах в Идеа,Виденов,Икеа -нищо не ми допадна .

А къде е това ЮСК ?

Трапезица,писах на лични.

# 118
  • Пловдив
Момичета, посъветвайте ме от къде да купя хубава детска възглавница за спане?

# 119
юск е до метро тракия, до мол галерия
къде в района на квартал тракия има свестен обущар  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт