Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Бижуленд се нарича магазинчето  Peace Тръгваш от  Централни хали към прешеходния мост. Втората пресечка след халите вдясно, в края на пресечката вляво и си пред магазина Wink Дано съм го обяснила разбораемо  Blush

Много, много ти благодаря. Hug Да, мисля, че точно това е мястото. Peace Радвам се, че все още функционира, ще го посетя при следващата си визита в града.

В Google открих този адрес - ул. "Йоаким Груев" 9, за да се ориентирам по-лесно, като отида.

# 211
  • Пловдив
И аз да питам нещо - пепоръчайте ми маниюристка,която работи с гел лакове марка "Гелиш" и не сваля лака на всеки път. Момичето, при което ходех ми слагаше един път,на втория път правеше така да се нарече "поддръжка".Искам да си намеря някой,който работи на този принцип и с тази марка  Peace

# 212
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да поръчам хубава пита за кръщене?

Сладкарница Амброзия, на "Богомил", до кръстовището с "Родопи".
Благодаря  Simple Smile

# 213
И аз да питам нещо - пепоръчайте ми маниюристка,която работи с гел лакове марка "Гелиш" и не сваля лака на всеки път. Момичето, при което ходех ми слагаше един път,на втория път правеше така да се нарече "поддръжка".Искам да си намеря някой,който работи на този принцип и с тази марка  Peace
Във салон Фабио салса в рилон центъра на 2 етаж или при Ралица Хаджиева Arra  nails на Гладстон. 💅💅💅✌

# 214
  • Пловдив
Здравейте, пловдивчанки! Simple Smile Много ще се радвам, ако може да ме ориентирате за местонахождението на едно магазинче за бижута, от което съм пазарувала преди години. Надявам се, че все още съществува... Та, става въпрос за следното - посещавала съм го през лятото на 2008 г. Нямам конкретен спомен за локацията му, но мисля, че беше в близост до Главната, на някаква далеч по-тиха и уединена уличка. Може и да не е било толкова близко в действителност, но така съм го запомнила. Самият магазин продава бижута (имам много чифтове обици от там) на изключително ниски цени - едва по няколко лв. Моделите са много и най-разнообразни, вероятно търгуват и на едро. Спомням си също, че магазинчето по онова време беше на 2 етажа, като на единия се продаваха само мъниста, кукички и всякакви други джунджурии за изработката на бижута, а на втория - само готовите за продажба бижута.

Някой дали се сеща как се казва и къде се намира въпросното магазинче? Praynig Благодаря!

Да,има го още.Бижуленд се намира в Капана,на ул Йоаким Груев 9,тел: 032 660 984, 0889 246 113.Зареди в БГ мапса адреса и ще се ориентираш.

# 215
Мерси, вече го направих. bouquet

# 216
Къде в центъра има богат избор на червила Golden rose - търся точно определен номер... мерси Peace

# 217
  • Пловдив
Къде в центъра има богат избор на червила Golden rose - търся точно определен номер... мерси Peace

В Лили, но и там не е много богат изборът, най-богат е в мол-а. И в козметичните магазинчета в подлеза на Тримонциум.

# 218
  • Близко съм
Добър вечер, как да стигна до "Звено майка и бебе" намирало се зад стадион ХР. Ботев по улица Богомил и се пресичало бул. Източен, но тъй като това нищо не ми говори бихте ли ми казали с какъв градски мога да отида например от центъра? Tired

# 219
  • Пловдив
Добър вечер, как да стигна до "Звено майка и бебе" намирало се зад стадион ХР. Ботев по улица Богомил и се пресичало бул. Източен, но тъй като това нищо не ми говори бихте ли ми казали с какъв градски мога да отида например от центъра? Tired

9 ката и слизаш на стадион Ботев,от там пеш.10 ката също ти върши работа.Адресът е Стою Шишков 1.Ето да се ориентираш http://www.bgmaps.com/link/52FFA7EA51C02F8F847D2F9F58788645

# 220
  • Близко съм

9 ката и слизаш на стадион Ботев,от там пеш.10 ката също ти върши работа.Адресът е Стою Шишков 1.Ето да се ориентираш http://www.bgmaps.com/link/52FFA7EA51C02F8F847D2F9F58788645

А, от коя страна да хвана 9 или 10 от страната на Тримонциум или от другата?

# 221
  • Близко съм
този стадион не се ли намира в Коматево? С 20 не се ли ходи дотам също?

# 222
  • Пловдив
Става въпрос за стадион Ботев, който в момента е в ремонт. Peace

# 223
  • Пловдив
А, от коя страна да хвана 9 или 10 от страната на Тримонциум или от другата?

9 ката я хващаш от спирката преди Тримонциум.Точно след Тунела,от страна на Тримонциум.
10 ката спира в подлеза под Тримонциум,чакаш я от страната на Тримонциум

Стадион Христо Ботев не е в Коматево.Широк център се води.Коматево има друг стадион.Направи си труда да разгледаш картата,която ти дадох.Ще се ориентираш

# 224
http://www.dr-tatyana-cholakova.com/
Работи ли по здравна каса,става въпрас за дете?
Или да ми препоръчате друг стоматолог за дете на 4 години,по възможност в Кичука  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт