Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да получа медицински педикюр в Пловдив?
Къде мога да намеря бижутерско ателие за избор на годежен пръстен?
Къде мога да намеря сервиз или майстор за ремонт на кафемашина в района на центъра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да получа медицински педикюр в Пловдив?
-
Къде мога да намеря бижутерско ателие за избор на годежен пръстен?
-
Къде мога да намеря сервиз или майстор за ремонт на кафемашина в района на центъра?
-
Къде мога да намеря зелени пластмасови или хартиени чаши и чинии, както и хартиени пликове?
-
Къде мога да намеря тъмен син плат от тюл?
Във смотания Форум нищо свястно като за по-големки...

Много ще се радвам, ако може да ме ориентирате за местонахождението на едно магазинче за бижута, от което съм пазарувала преди години. Надявам се, че все още съществува... Та, става въпрос за следното - посещавала съм го през лятото на 2008 г. Нямам конкретен спомен за локацията му, но мисля, че беше в близост до Главната, на някаква далеч по-тиха и уединена уличка. Може и да не е било толкова близко в действителност, но така съм го запомнила. Самият магазин продава бижута (имам много чифтове обици от там) на изключително ниски цени - едва по няколко лв. Моделите са много и най-разнообразни, вероятно търгуват и на едро. Спомням си също, че магазинчето по онова време беше на 2 етажа, като на единия се продаваха само мъниста, кукички и всякакви други джунджурии за изработката на бижута, а на втория - само готовите за продажба бижута.
Благодаря!
Дано съм го обяснила разбораемо