Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Пловдив
Да ми препоръчате добър астролог?
Greene? Моля те, помогни ми с информация.
Светла Балтова

# 197
От къде мога да купя нещо златно за дете?

# 198
  • Пловдив
От къде мога да купя нещо златно за дете?

Магазините за злато на Отец Паисий-обички,гривнички,висулки,синджирчета.

# 199
За Медената къща - също пазарувам от там и препоръчвам. За детски златни неща, Елфита е права, има по целия Отец Паисий. На скоро ходихме да търсим и има почти всичко.
Аз да попитам - плътни, ватирани детски клинчета от къде? Държа повече на качеството, отколкото на цената.

# 200
  • Пловдив
А хубави детски пижами откъде... Thinking Във смотания Форум нищо свястно като за по-големки...

# 201
А хубави детски пижами откъде... Thinking Във смотания Форум нищо свястно като за по-големки...
От магазинчето до Енергото на  асеноградската  фирма АРЕАЛ.

# 202
Здравейте, някои знае ли дали все още работи  LC Wikiki  в Мол Галерия?
Работи, днес бях !
Peace
А пообрано ли е или си е добре зареден?Трябват ми дънки за детето.
Специално за дънки беше пообрано като че ли. Аз видях само два модела, тип клин, със стеснен крачол. Може пък и да не съм видяла добре, не знам. Все пак за утешителна награда получи блузка  Grinning

Аз да питам има ли място в града където да продават кубинки Dr Martens ? За детски става въпрос.

Също така си търся подобно яке: https://tempo-stores.com/jake-emporio-armani-mountain-puffy-jkts … 81407-4a381-00020 на прилична цена, визирам нещо около 100 лева макс.
Никъде не намерих  Confused

# 203
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да поръчам хубава пита за кръщене?

# 204
  • Майничка
Къде в Пловдив мога да поръчам хубава пита за кръщене?

Сладкарница Амброзия, на "Богомил", до кръстовището с "Родопи".

# 205
Благодаря за отговорите за астролозите.
Ерин, на Четв.пазара има сергия с био продукти на Надя. В момента има фасул, ябълки, картофи, патладжани, огледани от нея.

# 206
Здравейте, пловдивчанки! Simple Smile Много ще се радвам, ако може да ме ориентирате за местонахождението на едно магазинче за бижута, от което съм пазарувала преди години. Надявам се, че все още съществува... Та, става въпрос за следното - посещавала съм го през лятото на 2008 г. Нямам конкретен спомен за локацията му, но мисля, че беше в близост до Главната, на някаква далеч по-тиха и уединена уличка. Може и да не е било толкова близко в действителност, но така съм го запомнила. Самият магазин продава бижута (имам много чифтове обици от там) на изключително ниски цени - едва по няколко лв. Моделите са много и най-разнообразни, вероятно търгуват и на едро. Спомням си също, че магазинчето по онова време беше на 2 етажа, като на единия се продаваха само мъниста, кукички и всякакви други джунджурии за изработката на бижута, а на втория - само готовите за продажба бижута.

Някой дали се сеща как се казва и къде се намира въпросното магазинче? Praynig Благодаря!

# 207
  • Пловдив
Здравейте, пловдивчанки! Simple Smile Много ще се радвам, ако може да ме ориентирате за местонахождението на едно магазинче за бижута, от което съм пазарувала преди години. Надявам се, че все още съществува... Та, става въпрос за следното - посещавала съм го през лятото на 2008 г. Нямам конкретен спомен за локацията му, но мисля, че беше в близост до Главната, на някаква далеч по-тиха и уединена уличка. Може и да не е било толкова близко в действителност, но така съм го запомнила. Самият магазин продава бижута (имам много чифтове обици от там) на изключително ниски цени - едва по няколко лв. Моделите са много и най-разнообразни, вероятно търгуват и на едро. Спомням си също, че магазинчето по онова време беше на 2 етажа, като на единия се продаваха само мъниста, кукички и всякакви други джунджурии за изработката на бижута, а на втория - само готовите за продажба бижута.

Някой дали се сеща как се казва и къде се намира въпросното магазинче? Praynig Благодаря!

Бижуленд се нарича магазинчето  Peace Тръгваш от  Централни хали към прешеходния мост. Втората пресечка след халите вдясно, в края на пресечката вляво и си пред магазина Wink Дано съм го обяснила разбораемо  Blush

# 208
♥Elfita♥, tara 2, благодаря ви!  Hug

# 209
Оф, то вече ишлемета няма май - на Дисни бяха много хубави, но големите размери бяха до към 12 годишни. Иначе в Илиенци в дъното има един голям и зареден магазин за бельо и пижами - вчера взех за 16 годишни - турска, памук. Много съм доволна - качеството е хубаво - давам отзив след пране  Peace Не са евтини - към 20 лева, но пък дамските са много широки в кръста, а тези са все пак детска номерация, но за големи деца Peace

Общи условия

Активация на акаунт