По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 259
  • 726
  •   2
Отговори
# 210
  • до едно тепе
Моме  fingerscrossed fingerscrossed за удвоен резултат в петък Hug

# 211
Моме, моето на 11 ден на 3-дневни е било 66, така че според мен бива, може би е късна имплантация. дано, даном дано  Praynig

# 212
Моме, важното е в петък да е двойно  Praynig

# 213
И от клиниката ме издразниха. Обяснявам защо толкова рано съм пуснала, питам не е ли ниско, да пускам ли пак след 48 часа,  може ли нещо друго да се направи, отговориха ми "Тест се прави след 14 дни!". Казвам, че се пада в неделя, дали да го направя в събота, казаха ми "Както искате, и без това правите каквото си искате."
В събота ще пускам, да видим.

# 214
Моме, важното е като го повториш, да е двойно  Hug

# 215
Моме,  а няма ли къде да го пуснеш в неделя? Така ще има два пъти по 48 и лесно ще се види дали нараства добре

# 216
  • София
Моме, не се ядосвай, сега спокойствие ти трябва :hug
Вярвам, че на следващото ЧХГ ще извадиш трицифрено число Praynig

# 217
Нисичко е, но не е невъзможно да стане бременост.

# 218
Има къде в неделя, но ще е друга лаборатория  newsm78

# 219
Моме, има шанс според мен Hug Praynig На мен пък никога не са ми казвали тест на 14 ден, досега Rolling Eyes На 3 дневни са ми казвали на 11 ден, а на 5 дневни на 7 Rolling Eyes По-добре си пусни след 48 часа Peace

# 220
  • София
 Моме и според мен си има шанс,но по важно е следващия път да се удвоява,стискам палци в събота или неделя да ни зарадваш с едно тлъстичко.Ти сега не се притеснявай  радвай се на резултата. Hug
Според мен никои не може да каже според ЧХГ как ще се развие Б.Аз през септември имах ЧХГ 820 на 14-15 ден след овулацията и пак Б завърши с неуспех

# 221
Добре е да е същата лаборатория... Така и така са ти казали да правиш каквото искаш, пускай когато ти е ОК. Аз където бях официално си ни дават дата за тест след 11 дни и повторен на 13тия.

# 222
Отиде ми настроението от двата положителни уринарни... ама какво да се прави, животът е радост и тъга Simple Smile
И ТСХ се е вдигнало, въпреки увеличената доза еутирокс - 3,46 е. К'во става, не знам! Аз имах даже усещане, че е паднало, свалих 2 кг. в последните седмици.

# 223
Защо ти е отишло  Thinking Има реален шанс тая бременост да се развие. Няма да са две, ама още по добре. Не слагай каруцата пред магарето.

# 224
Моме, много се радвам за теб, всичко ще е наред, не е ниско.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт