По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 234
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Пънчее, от къде ти хрумнаха тия мисли Naughty Ще си бременееш разбира се и то не само веднъж Hug
Бамба, успех утре на пункцията Praynig
Моме, как си Hug
Пчеличке, дано този път всичко е наред Praynig
Зазу, на мен Е2 ми беше 186 в понеделник и днес пункция. Миналия месец ми беше 116 и пак имах пункция след 2 дни. Макар че помня, в Малинов и на мен ми го искаха над 200 Rolling Eyes Дано се покачи Hug
Магнетична, на мен не ми признават имунологията Rolling Eyes
Деска, защо от балкона, не си ли в играта Mr. Green
Мерита, добре дошла и дано имате живи сперматозоиди Hug
Фрея, успех Peace

Аз отидох на имунолог и се разбрахме, ако има трансфер преди него да влеем Интралипид и ако има +тест, пак. Поуспокоих се малко Tired

# 61
  • Пловдив
Не сме свикнали с идеята но....... ако няма друг шанс. Ние сме по фонда и ни е първи опит, затова и засега се доверявам изцяло на доктора ни. Надявам се да не греша в преценката.
Успех и на вас момичета.

# 62
Буги, нормално мина всичко, имах късмета да се запозная на пункцията с едно прекрасно момиче от този форум, оказа се и съседка и си обещахме лятото да си разхождаме заедно бебетата.  Grinning
Днес се обадиха, че са се оплодили 8 яйцеклетки, извадиха ми пак колкото преди, но предния път бяха само 4. Следващите дни ще ми е свито, докато разбера дали всичко е наред с тях.

Ти как си? Да минава всичко лошо около теб, за да направиш път на хубавото.  Hug

# 63
Буги, благодаря ти  Hug . Успех и на теб!

# 64
Зазу, в Малинов са известни с техните изисквания за естрадиол поне 200. Така си загубих година и половина, в очакване на такъв висок естрадиол и на докторката все не й стигаше и все отказваше пункции. Е, в сегашната клиника вече ме знаят че съм с нисък естрадиол и ми правят пункция дори и на стойност 60. И ембриона ми е стигал до 5 ден. Калчев уж беше по-разчупен и правеше изключения преди, но сега явно и той е започнал да работи по книга. На твое място бих настоявала за пункция, аз такъв висок естрадиол като твоя в момента имах при 2 Я. Но това съм аз все пак, просто споделям

Магнетична, в Надежда не признават само имунологията, всички останали изследвания ми ги признаха.

# 65
  • София
Мисля да поискам преглед утре, ако е пораснал естрадиолът.

# 66
merita, засега неуспехи само, ама няма да е все така Mr. Green
С днешна дата съм след дълъг протокол и куцо ин витро, с 15 мм фоликул, от който евентуално ще се борим да извадим нещо и да замразим. Сега тичам към клиниката да пусна хормони, следобед имам час за проследяване. С две думи, мъка мъкаааааа Simple Smile

# 67
  • София
Мерита, добре дошла и успех! bouquet
Фрея, Буги, Церемония, Кристи, Зазу, стискам ви палци много силно!  Praynig
Моме, и за теб се моля много да ни зарадваш скоро! Hug
Съжалявам, ако съм пропуснала някой или съм объркала име, но сутрин не съм особено адекватна  Crazy
Искам да ви попитам за подаване на документи по фонда с мъжки фактор задължително ли искат моето ФСХ? Че не съм го изследвала от март и ако ми трябва, ще трябва да чакам до цикъл. Иначе спермограмите и заключението на уролог вече са налице и сме готови да се пускаме и ние по пързалката Simple Smile

# 68
Франго, да- задължително е ФСХ!
Кристи, дано да извадите хубава я.
Ох, голяма реклама на Вита, по цял ден слушам за тази безплатна процедура по радиото. Дано, който я спечели да има успех!

# 69
Франго, благодаря ти  Hug . И да, ФСХ е задължително за фонда.

Кристи, успех и на теб!

Аз пък се разболях  ooooh! , но от една страна по-добре така, защото до стимулацията се надявам да ми е минало.  Praynig

# 70
  • София
След Е2 вчера 188, днес е 199. LH се е качил на 8,85 от 6,13.
Според доктора при това нарастване фоликулът е празен и няма смисъл да се прави пункция.
По-склонна съм да се съглася с него след днешния резултат. Очаквах да е пораснал повече естрадиолът. Явно ще пропуснем. Въпреки, че е тъпо така без преглед, но предвид, че и той не е в страната не ми се рискува при тези стойности на естрадиола  Rolling Eyes .

# 71
  • Пловдив
merita, засега неуспехи само, ама няма да е все така Mr. Green
С днешна дата съм след дълъг протокол и куцо ин витро, с 15 мм фоликул, от който евентуално ще се борим да извадим нещо и да замразим. Сега тичам към клиниката да пусна хормони, следобед имам час за проследяване. С две думи, мъка мъкаааааа Simple Smile

Помня те от другата група че тогава ти предстоеше инвитрото.......... Сега ти пожелавам много много успех и стиснати палци от мен

# 72
Мина и моят първи преглед вчера. Д-р Персенска не ми хареса яйчниците, малки са, за левия почти не се надява. Понеже след 1 ден трябва да ми дойде, се видяха някакви антрални фоликули. Лигавица - никаква я няма, вероятно е нямало овулация този месец. И въпреки FSH 6, иска да изследваме AMH и Inhibin B. След това ще правим ЦС и според резултатите, ще видим дали ще започнем с инсеминация, защото спермограмата е добра.

Взе ми секрет да изследваме доста неща, че аз съм малко кекава там долу  Mr. Green Вика ме на 8-9 ден от новия цикъл, та се чудя преди това как мога да си разбера резултатите?

# 73
  • В сърцето на любимия човек
... та се чудя преди това как мога да си разбера резултатите?
Трябваше от регистратура да си поискаш код за достъп до изследванията.
Пробвай да се обадиш на "Информация". Потребителското име е ЕГН, а паролата е номера на досието ти.
Иначе стискам палци АМХ да е ОК и това да е нещо инцидентно  Praynig

# 74
Еххх, ами аз оставих на рецепция някои от изследванията, които са за Геника, но нищо не ми дадоха  Crossing Arms
Ще звънна да питам.

Мерси, Пънче, дано.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт