По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 211
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Light, на постоянен договор ли си?

# 631
Тая Шоши, бей....
 Лелий, каква глава ме цепи.Направо си я ампутирвам и аз.

# 632
Шошиии, ние можем само да се радваме на твоите постове и така да гледаме с усмивка на нещата. Твоето си е талант  Heart Eyes

# 633
Aз също нямам намерения да пускаме SDI, защото знам, че резултата няма да е добър, то с 1% нормална морфология, според мен няма как да е друго, така че си го спестихме. Между другото много се надявам да мръдне тая пуста морфология поне с 1-2 % нагоре след като оправим ТСХ, ама ще видим!
Шошиии, представям си какво ще стане след като се задействат нещата, щом сега бездействието е убило чувството ти за хумор! Joy Joy Joy

# 634
Кристи, на постоянен съм, да. Честно казано не знам дали искам да казвам на шефа си, по-скоро не. Не е човек, който би ме разбрал.

# 635
Light, на постоянен договор не могат с пръст да те пипнат, особено пък ако си в процедура. Ако се постараят, има как да те уволнят, но ти след това (с моя помощ Mr. Green) ще ги съсипеш в Инспекция по Труда. След последните промени в закона, минеш ли шестте месеца изпитателен срок, на практика ставаш безсмъртна Simple Smile

Ако все пак си решила, че искаш да се махаш, не напускай - подписана молба от твоя страна е единственият начин те да излязат чисти от ситуацията. Изчакай да се опитат да те принудят - за целта те могат да те уволнят срещу определен брой работни заплати като обезщетение или да обявят закриване на работното място. Ако изберат второто, бъди твърда и обясни, че ще подадеш сигнал за проверка.

Ако имаш все още да взимаш отпуска (платена), не подписвай никакви фиктивни заповеди и молби за нея - нека да ти платят всичко при освобождаването.

Aх, и си открадни досието, ако си стои в офиса Twisted Evil

# 636
  • София
lightworker, littlerocknrollqueen, bananarama, ММ е с 1-2% морфология, но въпреки това имам две спонтанни забременявания в рамките на по-малко от година. SDI тестът ни е ок, въпреки лошата спермограма. От д-р Калчев разбрах, че резултатите от този тест имат значение, ако се цели естествено забременяване. Иначе с ИМСИ, както е казала Пънче, се преодолява този проблем.  Peace
Мерита, стискам палци тези два перфектни сперматозоида да са вашият късмет! Hug

# 637
Бананче, Моя Миндил беше с 2%. Качи я на 14 %, без особени саможертви, макар че той твърди обратното тъй като смята лишението от спа и запои по баровете за особено стоическо начинание. Мърдат нещата, ама бавно.
Аз сега съм в един чудеш: дали утре да пусна направо хормони без преглед (все пак вчера се гушкахме с док и питах и за кисти и задържани фоликули-нямаше)  или пак да ида и на преглед. Не ме разбирайте погрешно, плешивото кубе на док е адски секси и много ми липсва, а и съм фрашкана с кинти и обичам да ги пръскам хаотично, но вчера дадох стотак за няма нищо, и сега ми е едно такова стиснато като кокоша трътка.

# 638
Cristi e права, не могат да те пипнат, а дори и да го направят, ако решиш да си търсиш правата, ще им създадеш доста проблеми! Проблема е, че сме научени да си мълчим, а истината е,че трудовите спорове завършват почти винаги в полза на работника!
Шошиии, при нас не става, вече повече от година е на добавки/, не пие, само пуши по малко!

# 639
Шушка, оти ще пускаш хормони, пиле? За ЗЕТ не са ми искали на мен.

# 640
Моме, трябва хормоните да са в хОрмония за да започнем подготовка на лигавица за ЗЕТ. Утре, 2ри ден от цикъл, светата четворка хормони,белким са добре и да почнам основен ремонт на лигавица с Естрофем и Климара. Те даже и хаповете са в мен, че миналия месец аха почнах "ремонта" и ме полазиха ентерококите и прекъснахме подготовката. Та се чудя, да се разкрачвам ли пред Док или да не се разкрачвам и направо хормони да пускам.

# 641
Аз мисля ,че този тест (sdi) ни го назначиха именно заради спонтанните аборти . Първия път забременях на 4-5 месец втория след 1 година и сега се опитваме от година безуспешно . Морфологията му е 2% на моя красавец а и подвижността е доста зле .. Като му заговоря за инвитро се сърди и повтаря ,че ще стане както предните пъти . Дааа...ама аз не искам да рискувам пак Б да завърши неуспешно и искам да съм една-две идеи по-сигурна следващия път . Аз съм при доктор Хранов от Майчин дом ,обаче мисля да го сменям ... Моля някоя от вас ,със сходен проблем на моя да ми препоръча доки .

# 642
littlerocknrollqueen, SDI теста се препоръчва точно при повтарящи се аборти!

# 643
Шоши, пускай директно четворката. Ти на Ставрев ли си пациентка?

# 644
Аз също се замислям за този SDI. Док не ни го назначи, нашата СГ е нормална само морфологията е 5%, но на първата СГ, от преди няколко години, не знам колко да вярвам. Тя беше с някакви безумно високи проценти. Малко ме хваща яд, че сляпо й повярвахме и толкова време не сме я повтаряли. От самото начало съм си навила, че аз съм проблемът. Иначе и аз мога да се отчета с два аборта, а и трудно забременявам през 1.5-2 г. Като гледам повечето сте насочени към теста, изхождайки от лоша СГ и май няма такива случаи като мен  newsm78 Май ще досаждам на док и за това, но по-нататък. Първо да изтества мен от всякъде и после  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт