Здраве сред природата в Горски дом – Трявна. Участвайте и спечелете!

• 10 153
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Страхотно изглежда!
Моят въпрос също е свързан с наемането на къщата за Новогодишните празници..и по-конкретно ако се наеме за 3 нощувки, ще има ли отстъпка и каква?

# 136
Много приятно място изглежда, а и никога не съм била в Трявна. Ще се радвам да я посетя.

# 137
Супер,невероятно..!

# 138
  • София близо до Витоша
Кой е най-вкусния ви специалитет от менюто Ви и характерните ястия за този район предлагате ли ги?

Благодаря и успех. Ще се радвам да ви посетиме

# 139
Трявна е страхотен град. Много добре изглежда Горския дом. Впечатлена съм, че има кът за игра на малки деца.

# 140
Изглежда страхотно. Никога не съм била в Трявна, но съм сигурна, че има какво да се види  bouquet

Поздрави!

# 141
  • В градината...
Здравейте,
нашето бебе е много ревливо. Ако случайно наберем смелост да ви посетим, достатъчно ли са звукоизолирани стаите, за да не притесняваме другите гости  Thinking

# 142
  • София
Изглежда много добре Simple Smile

# 143
  • I want it all and I want it now.
Трявна ми е от любимите градове.
Много добре изглежда хотелът.

# 144
Отдавна не сме посещавали Трявна, ще се радвам, ако имаме тази възможност. Мястото изглежда чудесно за семейство с деца, а близостта до природата е винаги търсена от наша страна.

# 145
Страхотно изглежда,  бих го посетитела със семейството си.

# 146
  • София
Трявна е прекрасно място! А Горският дом изглежда уникално. Тишина, спокойствие, природа... какво повече му трябва на човек за една истинска почивка!  bouquet

# 147
Страхотно изглежда и с удоволствие бих го посетила със семейството ми Simple Smile

# 148
Прекрасен град е Трявна! Тишина, здраве, спокойствие и.............и още нещо Wink
Аз и моето семейство имаме голямо желание да го посетим!
 Дано имаме този късмет!
Благодаря Ви!

# 149
Мястото изглежда невероятно. Кои са характерните стари гозби от региона, и кои от тях предлагате в ресторанта?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт