Отговори
# 75
  • Още у мъглата ...
Эка, да ты чооо?
Несколько серий?
Ты хочешь , чтобы мы все в больнице лежали ?

Joy Joy Joy Joy рускините шЪ влязат в болница зарди тая ако остане няколко епизода

Ми те и без тая са си за болница Joy от оная с белите стени и ризките с дълъг ръкав Joy Joy

То това нашта болница бре, тетиното  Mr. Green hahahahahahahahahahahaha

# 76

А пък я кани да преспива в тях  Peace

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥
И с неговата риза, чак не отишъл да спортува  ooooh!

# 78
  • Още у мъглата ...
Да си кажа  Peace Не ми хареса това развитие на сценария с тази мацка
 До втръсване е клишето с бившата  Mr. Green
 До сега ни представяха Йомер по един начин за 5-6 мин. се оказа съвсем друг.
Толкова затворен и не допускащ никой до себе години подред  и хоп изведнъж цяла вечер се забавлява , че и кани мацката у тях да преспи. На сутринта все още се халосват  #Crazy Няма лошо , ама даже и не се сети за Дефнето .
И това е така, мен също малко ме издразни, защото за едно петно от кафе чак се притесни, а тука изобщо  Crossing Arms

И за двете мнения Peace Peace

# 79
  • София
Екстри,

Скрит текст:
бързо да се оправяш. Hug

Ирче, какво й каза Йо, когато и показваше как се рисува?

Краси, за мен е нормално той да се държи по-свободно с бившата. Все пак се познават, имат общо минало и както се вижда са останали добри познати. Peace В повече ми дойде само оставането у тях, но той явно е гостоприемен, защото и Дафне преспа у тях. Laughing

# 80
Според мен Дефнето ще се отдръпне сега.

Тоя Дениз знае ли се колко време ще е в сериала,че май ще се намеси някак между тях.  Crossing Arms
не се знае ,но мисля че поне още няколко епизода ще е ,нали трябва да завъртят и там интрига иначе много бързо ще приключат сериала...но си мисля че скоро и Италианците ще влязат в действие

# 81
И на Йо ме е яд между другото. Действително можеше поне 1 смс да й напише да я пита как е  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Пропуск на сценаристите  Tired
Но пак ми харесва епизода и това, че той й обяснява  Laughing

# 82
Мен ме подразни това,че взе книгата  Peace иначе другото-не...просто не ми хареса  Rolling Eyes

Габи,бързо да се възстановиш  Hug

# 83
  • Още у мъглата ...
Екстри,

Скрит текст:
бързо да се оправяш. Hug

Ирче, какво й каза Йо, когато и показваше как се рисува?

Краси, за мен е нормално той да се държи по-свободно в бившата. Все пак се познават, имат общо минало и както се вижда са останали добри познати. Peace

Мерси  Hug Hug Оправям се  Grinning

# 84
 Габи  Heart Eyes Hug  бързо да се възтановиш

Мен не ме дразни новата , защото знам какво ще стане накрая  Joy Joy Joy Joy
То всички знаем де  Peace

# 85
Еее айде па и вие Joy

И той е бил млад и е щурал  Peace

затворен е от към чувства  Naughty
Но не и от младежки постъпки ...кат всяко нормално момче се вижда- излизал е ,малко или много се е забавлявал,имал си е приятелки (важното е че не ги е обичал) и така  Peace
Не е някакъв задръстеняк дет купон не е виждал или пък женско

# 86
Да си кажа  Peace Не ми хареса това развитие на сценария с тази мацка
 До втръсване е клишето с бившата  Mr. Green
 До сега ни представяха Йомер по един начин за 5-6 мин. се оказа съвсем друг.
Толкова затворен и не допускащ никой до себе години подред  и хоп изведнъж цяла вечер се забавлява , че и кани мацката у тях да преспи. На сутринта все още се халосват  #Crazy Няма лошо , ама даже и не се сети за Дефнето .

Като казах, че е пуяк, вие се сърдите  Joy  Joy  Joy
Дори не се сети, че е болна  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Пък сутринта бърза да обяснява, че е бивша  Mr. Green

# 87
  • Още у мъглата ...
Според мен Дефнето ще се отдръпне сега.

Тоя Дениз знае ли се колко време ще е в сериала,че май ще се намеси някак между тях.  Crossing Arms
не се знае ,но мисля че поне още няколко епизода ще е ,нали трябва да завъртят и там интрига иначе много бързо ще приключат сериала...но си мисля че скоро и Италианците ще влязат в действие

Айде начи, тази Италия от кога я чакаме  Laughing Party

# 88
И на Йо ме е яд между другото. Действително можеше поне 1 смс да й напише да я пита как е  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Пропуск на сценаристите  Tired
Но пак ми харесва епизода и това, че той й обяснява  Laughing

Е как бе нали й е ядосан уж Joy
Как ще й прати смс  hahaha

# 89
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мише, каза и, че тая ще седяла малко, не била дошла заради него
А тя нямало смисъл да и обяснява

Общи условия

Активация на акаунт