Отговори
# 435
# 436
# 437
  • София
Дали цялата серия ще е гонене и на финала ще е болницата или пък ще започнат с болицата и Йо тогава ще омекне? Thinking

Скрит текст:
Защо някои фенове на Серенай я наричат Сери????  Shocked Това галено ли трябва да е? Mr. Green

# 438
Дали цялата серия ще е гонене и на финала ще е болницата или пък ще започнат с болицата и Йо тогава ще омекне? Thinking
Според мен омекна още в кухнята на другия ден след партито, като му каза, че е влюбена в него и кихна  Joy Joy Joy Joy Сега е с леки резерви  Mr. Green
И как й се обясняваше за оная наглата  Mr. Green

Аз си мисля, че болницата ще е в края на епизода, там вече тотално ще й падне в ръчичките  Laughing

# 439

Кой да я познае Делибалка на тая снимка с тоя причос  ooooh! Чак сега я видях  Joy Joy Joy

# 440
  • София
Ох, аз като гледам погледа ѝ, все едно само него е чакала да се появи в стаята. Heart Eyes

# 441
Ох, аз като гледам погледа ѝ, все едно само него е чакала да се появи в стаята. Heart Eyes
Crazy Crazy Crazy Crazy

# 442
  • София
Crazy Crazy Crazy Crazy

С каква надежда и радост го гледа. Crazy

# 443
В туитър му викат пиииииииииииииииииис Йомер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 444
# 445
Ееее, Айкут може ли да сложи тоя кадър, дето Елчин се спуква от смях, а Синем е боса  Joy Joy Joy

# 446
Мине(Ханде) разхожда Лила  Laughing

# 447
Ееее, Айкут може ли да сложи тоя кадър, дето Елчин се спуква от смях, а Синем е боса  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyпоне си се забавляват докато снимат

# 448
Ирка  bouquet , докато ви намеря и вие вече сте изписали и тази тема. Супер сте . Благодаря за всички преводи, които сте направили на вчерашния епизод Hug

# 449
Аз не разбрах само тая наглата в фрагмана защо стой до Синан уж иска да си върне Йомер а пък стой отсреща,а не до него ,а е Дефне до него.

Общи условия

Активация на акаунт