Отговори
# 510
  • София
Гледам еп. 14 след като Дафне си тръгна от вилата. Йо е просто разбит. Нищо чудно, че не иска да я чуе.

# 511
Гледам еп. 14 след като Дафне си тръгна от вилата. Йо е просто разбит. Нищо чудно, че не иска да я чуе.
Определено това, че му каза, че е прекалено влюбена в него изигра роля  Party

# 512
  • София

Вярно е, но той просто беше съсипан. Време му трябва.

Тази певица не пееше ли на новогодишното парти в ГБ? Thinking

# 513

Тази певица не пееше ли на новогодишното парти в ГБ? Thinking
Айдилге беше  Laughing

# 514
Последните реплики само на бившата изгора ли са или и Дафне казва: "Не бъди толкова сигурна"?

според мен там са преплетени три гласа -на Дефо,Шоколадка и Суде  Peace

# 515

аз толкова го търсих с превод  ooooh! ooooh! трябвало да питам тебе  Hug Mr. Green

# 516
  • София
Ааа, Тери, мерси. Объркала съм се. Blush

Ани, да възможно е, не мога да разпозная гласовете добре и ми е объркващо.

Сега гледам еп. 1 как я награбари пред ресторанта Joy, a онази вика: "I was shocked". rotfImbo

# 517

аз толкова го търсих с превод  ooooh! ooooh! трябвало да питам тебе  Hug Mr. Green
Laughing

# 518

със сигурност  Peace   той си мислеше навярно,че не го иска и затова го остави...а за такова признание от кога се надява  Peace  тя досега Дефо му е давала подсказки,целувала го е плахо и невинно (по нейна инициатива),ревнувала го е скрито и открито,но никога не е казвала какво чувства...все отбягваше въпроса  Peace

Еви,умора нямате  Hug bouquet

# 519

Сега гледам еп. 1 как я награбари пред ресторанта Joy, a онази вика: "I was shocked". rotfImbo
tooth tooth tooth tooth

Предпочитам Сезен и Фериал пред тая дето ни сервираха сега  Crossing Arms

# 520
  • София

със сигурност  Peace   той си мислеше навярно,че не го иска и затова го остави...а за такова признание от кога се надява  Peace  тя досега Дефо му е давала подсказки,целувала го е плахо и невинно (по нейна инициатива),ревнувала го е скрито и открито,но никога не е казвала какво чувства...все отбягваше въпроса  Peace

Еви,умора нямате  Hug bouquet

Да, а защо не реагира тогава? Това се питам аз. Thinking Промени веднага темата.

Тери, кои са Сезен и Фериал? Blush

# 521

Да, а защо не реагира тогава? Това се питам аз. Thinking Промени веднага темата.

Тери, кои са Сезен и Фериал? Blush
Размаза се  Crazy Crazy Crazy

Мише, Фериал е русата журналистка, а Сезен тази от първи епизод дето я отряза  Mr. Green

# 522
# 523
  • София
Ох, хич не ги знам така по имена. Blush Мерси! bouquet

Как минава покрай масата в еп. 1, когато той закусваше. Joy Голям страх имаше от него. Laughing Беж да я няма. hahaha

# 524
Ох, хич не ги знам така по имена. Blush Мерси! bouquet

Как минава покрай масата в еп. 1, когато той закусваше. Joy Голям страх имаше от него. Laughing Беж да я няма. hahaha
И как се спъна  Joy Joy Joy и Йо "Алла Алла"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ани, за теб се сетих  Hug

Общи условия

Активация на акаунт