♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 55 039
  • 743
  •   2
Отговори
# 420
Ха да ви е лека нощта, къзлар!  Hug Hug Hug

Все се питам след като по цял ден Баръшко се снима с красавици кат
Елчин и Лейля, как се прибира вечер и си ляга до такъв крокодил
като Гюпса...
newsm78
Талантлива била... мамка му, Баръш от таланта и ли се възбужда  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Гори то се знаеше, че ще е таратор ooooh!
Синан не го понасям вече, още от предния епизод за миналия и за този не ми се говори, що за приятелство е това и то приятелство не от вчера отвратителна овца #2gunfire
Дафа си я свикнахме или ще иде и ще избяга или ще кажа олур, после йок.....тя и тя горката не знае кво иска. Факт е обаче, че ако го изгуби ще го оцени за това вече съм за Из да го взима и да бягат към Италия да оправят италианския малко....Вече не знам кво говоря и аз се с духах Mr. Green

Рени мерси за превода. Гори и на теб Simple Smile Simple Smile

Йок артък  Naughty  Аз Йомер на Яса не го дадох, та на тази джофра Из ли?  Naughty  Олмаз!  Naughty

Йомер и Йз.. що за име всъщност е това, съкратено от  newsm78 newsm78 Изабел може би  Whistling Whistling И аз не съм съгласна нашия да ходи където и да е с тази, камо ли в Италия...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Скрит текст:
А сонра, ще е по комшийска версия- някое почти умряло гадже от миналото ще възкръсне, че и Елифа ще остане поразена, някой ще се разболее и ще се лекува, а развода забравих, ти на мен аз на теб ще доказвам любов и ревност ....  и всичко това подправено с щипка хумор и доза носталгия

Кардешим,забрави най-важното-ще влизаме и у затворУ hahaha

А бебето, а бебето.... и незаконно дете за поне един от героите... тях къде забравихте...  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сцена от комшийската версия

Сем Текин младши временно се пренасят да живеят в семейния дом- Вила Медиха,
Скрит текст:
тъй като в къщата им са се навъдели термити, дървеници и хлебарки тайно пуснати от Елифа с надежда, че Аиш ще се уплаши и ще напусне дома, където тя да бъде баш ханъм. Но е пропуснала факта или по скоро забравила за неистовия страх на Джан от всякакви тахтаби и живи твари въобще.... Докато тече дезинсекцията на къщата Джан се изнася от дома си, а при мама Медиха без жена си не може и така двамата се озовават за неопределен период от време в бившата детска стая на Джан. Елиф страда и се чуди защо се е получоло така, Мурад съставя план как да спаси Аиш от този розов плен. Буля Текинца ходи с чумбер на главата и оревава по телефона си злата участ да живее със снаха под един покрив, баба Таксин нехае за нейната душевна болка и за да е по далеко от всичко започва да пише професорска десиртация на тема " Древни и нестандартни техники за лекуване на главоболие предизвикано от сърдечно неразположение при жените над 55 години" , като обект за наблюдение ще е жена му Медиха.... Дядо Исмаил е най щастлив, че най после ще държи младите под око, Наджие че има кой да и оцени вкусните гозби и най после ядене да не се хвърля.... Аиш е щастлива от вниманието на деде и съпруг, чуди се как да се прикрива от Джан и се преоблича зад тюленото перде, а той тайно я наблюдава от  вратата на банята, където понастоящем спи във ваната в компанията на Минак, която също има страх от бубулечки и намира утеха само при Джан.... Докато една вечер той не издържа да се прави на кавалер и отива да спи в собственото си легло и.....всичко е тайно наблюдавано от Елифа на единиа прозорец ,Мурад на другия всеки независим  и още едни очи.....  бившата на Джан Текин , която де завръща от продължително лечение в Америка в клиника Бети Форд, а до нея подсмърча малко дете....

Следва продължение....

Лека

smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

здравейте аз съм нова в групата следя сериалите от скоро но все ми се струва че Юмер знае за играта на Дефне.Мисля си че когато бяха в командировка и тя се напи му каза за плана на лелята Simple Smile

Добре дошла!  Hug Hug
Това и аз съм си го мислила.. ама отиваме по към американските сериали като че ли..  Thinking Thinking Не че комшиите не обичат интригите, ама... Йомер не е такъв... сам си каза, че нещото, което най не търпи, е лъжата...  Naughty Naughty Naughty Ако беше му признала Дефне истината, малееее какво щеше да я сполети и нея, и Неро и компания... сериала отдаааавна щеше да е приключил и то не с хепи енд..  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 421
От сета на Статуса  Peace Peace

# 422

като Гюпса...
newsm78
Талантлива била... мамка му, Баръш от таланта и ли се възбужда  newsm78

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 423
  • Пловдив
Ха, добрютро, първа съм днес  Mr. Green

Ще пиша сценарий, ама по-късно,че като ви няма не е интересно:)

като Гюпса...
newsm78
Талантлива била... мамка му, Баръш от таланта и ли се възбужда  newsm78

Той има проблем със зрението, убедихме се, трябваше да му подарим лазерна корекция за РД, в Истанбул има много добри клиники:) А Гюспа си се знае, че е крокодил, разправя, че той обичал душата и.Смятай каква душа, чак самолета да вдигне  Crazy

Сарде
, такова, намери ли човека с отварачката ? Joy

# 424
  • near Sofia, Bulgaria
Ха, добрютро, първа съм днес  Mr. Green

Ще пиша сценарий, ама по-късно,че като ви няма не е интересно:)

като Гюпса...
newsm78
Талантлива била... мамка му, Баръш от таланта и ли се възбужда  newsm78

Той има проблем със зрението, убедихме се, трябваше да му подарим лазерна корекция за РД, в Истанбул има много добри клиники:) А Гюспа си се знае, че е крокодил, разправя, че той обичал душата и.Смятай каква душа, чак самолета да вдигне  Crazy

Сарде
, такова, намери ли човека с отварачката ? Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 425
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 426
Добро утро!  Hug

Гор, развихряш се, м?  Mr. Green Hug

Емс, Яса си е кучка - факт  Mr. Green  Дори Дениз я сравни с кьопек я  hahaha

# 427
Гюнайдън къзлар Hug
Пожелавам ви успешен и пълен с
усмивки ден Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(надявам се, че не съм се изложила с езика... поправйте ме)

# 428
Добро ви утро, снощи вечер по нощите открих топлата вода- Берк бил рокерче. Прощавам му за всичко като Джан Текин. hahaha hahaha
Човека с отварачката не намерих, цела нощ сме търсили Айш из сокаците на Кан

# 429
Гюнайдън  Hug  Hug
Ако и бугюн фрагман на Статуса йок, ще пиша оплаквания до Show Tv  Naughty #2gunfire

# 430
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета! Hug Hug

Из означава "следа, диря" на турски и не е случайно избрано това име Joy Joy Joy

# 431
  • Пловдив
Привет момичета! Hug Hug

Из означава "следа, диря" на турски и не е случайно избрано това име Joy Joy Joy

Ренка  Hug Hug

Да взема да я замета тая следа ми иде, даже да я циментирам за по-сигурно Simple Smile)))

# 432
Привет ! Hug

Изгледах Статуса и ме хвана яд на Джан. Отвратителен, манипулиран от Елифа до  оглупяване но осъзнато вече.  Е и как не му дойде смелостта когато   Айш  окончателно си тръгна да си отвори устата и признае какво чувства- остани ,остани ,ама какво да прави момичето като я нарани достатъчно. Осава ли се при това мозъчно затъмнение от Елиф.
Искам да не се върне обратно,макар , че харесвам Берк като артист и  ролята как прави.

Като го продължат Статуса да не вземат и окепазят образа на Мурат
newsm78

Рени,  Peace Диря - дали е останала само като следа или ще следва Йо постоянно,това не ми харесва обаче. Сценаристите да вземат  и изтрият тази следа по-скоро.

Фрагманът с вградени БВ субтитри
Благодаря на екипа!

http://vbox7.com/play:d8ec120638?p=playlist&id=2139384&o … er=date&sfx=1

# 433
Привет момичета! Hug Hug

Ренка  Hug Hug

Да взема да я замета тая следа ми иде, даже да я циментирам за по-сигурно Simple Smile)))

Дефне трябва да я свърши работата с метлата.
Стига е повтаряла ,че го ревнува, да се вземе у ръце и започне най-напред с Йомер.

# 434
https://m.vk.com/video-83475167_171916964?list=77faa925baaafe94f … ll-95375723_37299

Трея на Кара севда на руски, да сме подготвени за утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт