♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 53 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Tрябва да изпишем тука.
Ама аз съм виновна, че забих въпроса за депилацията на Бурак, голяма дискусия тръгна  Mr. Green

# 616
Tрябва да изпишем тука.
Ама аз съм виновна, че забих въпроса за депилацията на Бурак, голяма дискусия тръгна  Mr. Green

То не пречи да продължим дискусията бурда  Laughing

Мъж си е, истински турчин е Бурак, я  Crazy  Какъв мъж съм си избрала да загледам, м  Flutter

# 617
Tрябва да изпишем тука.

То не пречи да продължим дискусията бурда  Laughing

Мъж си е, истински турчин е Бурак, я  Crazy  Какъв мъж съм си избрала да загледам, м  Flutter
Е той няма да ни ядосва за сметка на Джанчо-дървото hahaha hahaha hahaha hahaha

# 618
Вес, аз на Бурак не мога да му се ядосвам и сърдя  Crazy  Всичко му е простено  Flutter

# 619
Вес, аз на Бурак не мога да му се ядосвам и сърдя  Crazy  Всичко му е простено  Flutter
И аз  hahaha hahaha hahaha hahaha
Не съм от неговия харем,но как да му се сърди човек Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green...
Нъпрау съй зъпуснал тоз младеж  Mr. Green Ма нейсе Simple Smile
Пепелче  Hug 
Не сЪ е запуснал Бурак, просто тестостеронът му е в повече  Whistling  Мъж та дрънка  Crazy
Тази снимка нова ли е?
Не е нова снимката. От миналото лято е, когато той и Фахрие снимаха "Любовта прилича на теб"  Peace

# 621
Майко моя hahaha hahaha hahaha hahaha
що си ме родила Mr. Green Mr. Green Mr. Green
като си видя подписа с мъжа ми и си представям как с една ръка би ме обгърнал цялата Joy Joy Joy Joy Joy
искам пак да го сънувам,ама като последния сън-мръснишки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green...
Нъпрау съй зъпуснал тоз младеж  Mr. Green Ма нейсе Simple Smile
Пепелче  Hug  
Не сЪ е запуснал Бурак, просто тестостеронът му е в повече  Whistling  Мъж та дрънка  Crazy
Тази снимка нова ли е?
Не е нова снимката. От миналото лято е, когато той и Фахрие снимаха "Любовта прилича на теб"  Peace
Кво стана със сватбата им с Фахрие,ще има ли?

# 623
Вес, ти що остави Хулия с Памирко в подписа си? Да я беше изрязала  Mr. Green  Да се радваме само на него  Flutter

# 624
Вес, ти що остави Хулия с Памирко в подписа си? Да я беше изрязала  Mr. Green  Да се радваме само на него  Flutter
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Незнам ако го изрежа кого ще държи hahaha hahaha hahaha hahaha

# 625
Нищо не се е чуло още  Whistling  Даже годеж май нямат  Peace

# 626
Нищо не се е чуло още  Whistling  Даже годеж май нямат  Peace
Неслихан още ли е с онзи от Фатиха?

# 627
Не знам ако го изрежа кого ще държи hahaha hahaha hahaha hahaha
Сложи твоя снимка на мястото на Хулия  Mr. Green  Или й скрий лицето барем  Mr. Green

# 628
Не знам ако го изрежа кого ще държи hahaha hahaha hahaha hahaha
Сложи твоя снимка на мястото на Хулия  Mr. Green  Или й скрий лицето барем  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе моя снимка,ще вземи Памир да я види и после кво ще му обяснявам? Joy Joy Joy Joy

# 629
Не я следя тая мома, не знам  Peace  Гледах я във "Всичко, което ми остана от теб" - хареса ми как играе. Но по моите "критерии" не ми е чок гюзел  Peace  Хеле пък за Бурак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт