Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 732
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Русе
Линка, тази вечер нищо не изпускаш newsm51 И не само от Ватикана. Тази снимка ми стана фаворит!
Е, има и още една newsm47

Баги  Hug коя е другата?  newsm78 Тази от инстаграма на Онур ли?  Wink

А колкото до тази на Туба - май е от времето на подстригването и, от лятото  Thinking

Много добре е излязла на нея Туба, наистина си е фаворит за деня  Peace

Ама пък и продължават да излизат нови снимки, та... може и още по-хубави да се появят  Simple Smile

Благодаря на всички, които бързо ги зареждат тук  bouquet bouquet bouquet

# 677

Вече и в пресата! Peace

http://www.izleyiciplatformu.com/tuba-buyukustun-honored-today-at-the-vatican/

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 22:37 от Zlatina3

# 678
# 679
# 680
# 681
# 682

Наздраве ! Peace  Grinning
Едно ми е празнично, международно празнично.. Wink Crazy

# 683
  Наздраве! И в туитър е много и многомеждународно празнично. Hug

# 684

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 23:09 от sabina_k

# 685
# 686
  • Сливен
              Привет, момичета!

Момичета,  Hug Hug Hug аз съм на седмото небе от радост!!!

И аз съм безкрайно щастлива!  ЧЕСТИТО на Туба! Hug Peace bouquet

# 687
Ами направихме каквото можахме, за да сте информирани.  Laughing Не е необходимо да ни благодарите. Правихме го защото ни харесваше и защото харесваме и уважаваме Туба, и нейните успехи ни правят щастливи.  Peace

Надявам се на професионални снимки и видео от журналистите, които снимаха там. Тогава всички снимки ще бъдат на фокус и с добра резолюция, Цвети  Hug, но сега в ТТ вървяха любителски снимки и такива слагахме в темата. Съжалявам, ако на някого са му се сторили с лошо качество, но не ги снимах аз!  Joy

Благодаря от сърце на Вичи  Hug Дива  Hug и Надин  Hug, че ме прекъсваха от време на време, защото е трудно да следиш ТТ и да редактираш постове. А особено благодаря на Злати  Hug и Сабинка  Hug че ме отмениха. Като "видях" Сабинка че се появи в ТТ, се успокоих, че няма да пропуснем нещо, понеже събитията се развиваха бързо и добре, че ретуитваха, та не се губеха снимки.
Извинявам се, ако сме повторили нещо. Било е неволно. Макар че внимавахме.

Да ви кажа, беше изключително приятно тази вечер в ТТ, да видиш фенове от целия свят да се радват на наградата на актрисата, която им е превзела сърцата. Туба беше без грим, с много малко бижута - семпла, умерена и красива, както винаги!  Peace Интересното е, че феновете й се гордееха с този успех, като със свой!  Joy И не се притесняваха да го пишат. Гордеем се с теб, Туба!  Simple Smile И нямаше значение нация, вероизповедание, години, пол и обществено положение. Стана ми смешно, че всичко онова, което разделя героите в турските сериали, тук нямаше значение. И ми беше мило и сантиментално...  ooooh! Не напразно казват, че изкуството обединява. И прави света по-добър. И по-красив. Peace

Честито на нашата любима актриса! Браво, Туба!  bouquet Продължавай все така да развиваш таланта си!  Heart Eyes Продължавай все така да работиш благотворително!  Heart Eyes На такива хора се крепи надеждата за красиво и мирно бъдеще на човечеството!  bouquet
Наздраве! Да са здрави щастливи ТМТО!  Wine Glass
Наздраве и за нас, които различихме диаманта сред скъпоценните камани - актрисите и актьорите на турските сериали!  Wine Glass

# 688
Линка, не е необходимо, но пък на мене ми харесва да изразя удоволствието си да бъда информирана и потопена в международната атмосферата, при това с такова желание
Както се казва в края на приказките и аз бях там, и аз пих и се веселих newsm47 

# 689
Музикалното откриване церемонията:

https://www.facebook.com/video.php?v=1675415432701456

Дали ще видим някоя от снимките на Ясемин абла, феновете толкова я молеха Wink

https://www.facebook.com/video.php?v=1675400426036290&set=vb … ype=2&theater

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 00:40 от Bagi

Общи условия

Активация на акаунт