Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 488
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
И аз наглеждат различните режими във форума, от всеки може да се научи по нещо. Следя и темата за Руми. Още преди години като започнах да чета за упражнения и подобни неща попаднах на нея и останах много доволна, тя ми е първият учител в областта на храненето и тренировките така да се каже. Много неща съм научила от нея. Дори съм намислила да започна програмите й от начинаещи, да изкарам и 90дд предизвикателство. Наистина в 90дд компанията е страхотна, много положително заредени.

# 181
Здравейте и от мен  bouquet аз също се местя от стара тема.
В момента нямам никакъв режим тъй като съм бременна в 8ми месец, но след като се роди бебчо почвам наново. До първата си бременност не съм имала проблеми с килограмите бях си 60-62, максимум до 64 бях качила през един период.... С тежък кокъл съм и падна ли под 60 изглеждам на анурексичка всичко хлътва и стои грозно  Embarassed ама и за моите 166 много кила също не ми ходят....  1м преди да забременея и първите два месеца карах по няколко диети (исках да съм слаба за лятото) стартирах 85кг  Whistling в началото беше стриктен режим, но някъде към 2рия месец разбрах че съм бременна и почнах да си развалям режима и напълно спрях, но до към 5тия месец само свалях и така за около 6м съм свалила 10кг, е сега малко по малко напълнявам до тук почти 6 съм върнала!
Видях че се оплаквате от малки гърди аз подарявам моите!! от първата бременност много пораснаха и нали известно време докато тръгне кърма нетрябва сутиен да се слага та и увиснаха, сега ме е страх да не пораснат още...от Б вече съм с чашка Д  Embarassed преди се бъзиках на ММ че вместо да пазя диети да взема да си ''махна'' гърдите ще сваля 10кг  Joy
А диетите който спазвах бяха 'Японското чудо' сега като видя яйца и ми се гади, една с кис мляко бях изровила от някъде 10кг за 10 дни (недейства!) и още една в ютуб на една тинейджърка бях видяла пак за 10 дни + лунната 1 път седмично като се сетя. Но без никакви упражнения- И аз съм от групата на големите мързели  Whistling ...
Ще ви следя и след нова година ще диетувам с вас  Heart Eyes

# 182
Мимси,  Hug радвам се да те видя!!  То не останало 8ми месец, още малко ще си дундуркаш едно, малко сладко бебешоче.  newsm30

# 183
Мимси,  Hug радвам се да те видя!!  То не останало 8ми месец, още малко ще си дундуркаш едно, малко сладко бебешоче.  newsm30

мерси и аз се радвам да видя стари познати  Hug Наистина не остана много края на декември живот и здраве... Докторката казва да не се отчайвам от килограмите с 2 малки деца и недоспиване съм щяла да стана фиданка  Laughing

# 184
Здравей, MimsityW  Hug Желая ти леко раждане и послушно здраво бебе!  baby
Килограмите ще паднат с двете дечица, кърмене и малко повече движение Simple Smile Ние ще сме тук да те подкрепяме Simple Smile

Днес бях много гладна следобеда...Изядох една Активия и едно десертче Фитнес на Нестле. Вечерта хапнах 5-6 оризовки с маслинова паста, лютеница и кисели краставички.  smile3515

Ще пия сега и един чай за отслабване и лягам, чувствам, че съм се оляла днес.  Sick

Утре има някакъв панаир в Кюлефча, с фолклорна програма и ще се разходим с гаджето да се позабавляваме малко по селски на мегдана Simple Smile

Hug Hug Hug

# 185
  • Велико Търново
Здравейте! Надявам се, че приемате нови попълнения Simple Smile Накратко да се представя-Силвия, на 36 години, майка на две деца Simple Smile
Спортувам редовно от около 4-5 години/основно фитнес, през различните периоди съм включвала тенис на корт и маса/. До към 22 си години съм била винаги пълничка, но това с много труд и упоритост го промених. След двете раждания се оказах  86 кг, което беше просто кошмар.
Сега за храненето-ориентирана съм към суровоядството, но все още имам дълъг път към него, не ям месо и вечерям най-късно в 18.30.
Изключително полезно и мотивиращо ще ми е да чета и споделям тук Simple Smile
Имам хранителни и фитнес режими от Румяна Илиева и Любомир Иванов, като Румяна нещо не успях да я харесам Blush

Да днес менюто ми е следното/дежурна съм на работа 12 часа/
тренировка за ръце кратка
70 клека
напади 3х10х10 кг

чаша топла вода веднага след ставане
фреш от 2 грейпфрута
след тренировката
1 кисело мляко Боженци 2%+2 с.л. чиа-закуска
омлет от 3 яйца+2с.л. чиа+50 грама сирене с билки-обяд към 12.30-13.00
1 кофичка кисело мляко+2бр. мандарини+1 доза суроватъчен протеин

За седмица ще се опитам да изключа въглехидратите от хляб/ям само от лимец/, защото другата седмица ми предстои събитие и трябва да съм във форма.
Желая хубав ден! Hug

# 186
Добро утро,  smile3503

Мимси,  Hug и аз мисля, че покрай две дечица, килограмите няма да се задържат за дълго.

Сиска,  Hug добре дошла!! Доста сериозно тренираш, тъкмо ще ни мотивираш.

ТутмЪничка,  Hug не е много количеството. Довечера да споделиш за панаира, може и снимки да покажеш.

Аз да отчета -300. Днес съм на варива- любимият ми ден!!  Grinning

Прекрасна неделя, момичета!!  Kissing Heart

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 12:23 от Анонимен

# 187
Добро утро в неделя и добре дошла Силве Hug
Вчера цял ден бях по разходки и не съм писала, ама ви прочетох Simple Smile Гледам предизвикателството се увеличило Laughing Нещо вчера пак поиздъних работата с един шоколад ooooh! От днес сериозно, не от понеделник. Като почна от понеделник и все се издънвам, че да пробвам от неделя Laughing
Обаче движението си казва думата, убедих се. Само трябваше да го почна лятото още ама....
MimsityW, много се радвам че ще си имаме бебче в темата Heart Eyes Леко раждане ти пожелавам и спящо бебенце Simple Smile
alex.vik, Меpи, браво момичета, благородно ви завиждам за волята и килограмите Hug, а  ТутмЪничка направо ме заразява с нейния позитивизъм и последователност. Изобщо, всички сте много готини тук bouquet

# 188
  • Велико Търново
Мери, тук бях в топ форма и сега се стремя отново към нея
http://darboji.snimka.bg/friends/az.862380 снимката е от 2013
сега изглеждам така, но не ме устройва
http://darboji.snimka.bg/family/nov-dom-03-05-15.864424
снимката е от май месец

При мен нещата са физическа-психическа форма са много силно свързани и ако не се чувствам добре с килограмите и ми се скапва всичко Crazy

# 189
Здравейте момичета и добре дошли на новите.Аз се оправям вече само дето в гърлото ми има заседнал таралеж-смуча трахизан и въртя педалите на кростренажора.За вчера 3 км. само -тежко ми беше-пусти килограми.Покрай Задушницата прегреших с 20гр. ракия и мезето-ама бяхме на помен и не вървеше да седя на вода само.
siska79-изглеждаш чудесно .но щом не  се чувстваш комфортно в кожата си ще се радвам да постигнеш целите си и желаната визия
MimsityW-леко бременеене и спокойно бебче да си имате-моето дете беше такова и спокойно си гледах домашната работа и тренирах.
ТутмЪничка-весело да си изкарате на панаира и много хорца да тропнете.

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 13:21 от qvili

# 190
Момичета, какво е предизвикателството от утре, че пропуснах? И аз тея дни почнах да внимвам какво ям и имам лек напредък т.е. малък минус..но имам много за сваляне. Всичко е в главите ни, наистина. Така че и аз искам да променя натсройката си и да "узрея" най-накрая.

# 191
Сиска , изглеждаш невероятно и имаш страхотни принцеси!
Мамамиши, започвай от днес, то ако чакаме да дойде правилният ден, има да си чакаме..
Явили, браво за кростренажора. Радвам се, че си се пооправила.
Ники, браво за минусчето, важното е, че си започнала.

Предизвикателствата за утре:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Peace

# 192
  • Велико Търново
Благодаря, Мери Simple Smile
Аз за пореден път правя клековото предизвикателство и като го завърша ще направя някое от тези. Планка е много полезен, ама мноооооооого труден Blush

# 193
Здравейте  bouquet
Добре дошли на новите момичета  Hug
Сиска изглеждаш много добре. Защо така не се харесваш? Каква визия искаш да постигнеш,а колко килиграма си сега?
Мери да ти кажа колкото трудно е да се задържат изгубените килиграми, толкова трудно е и да се смъкнат малкото които остават. Поне при мен де  Embarassed. Май като гледам аз тази седмица няма да имам нищо смъкнато  Tired

# 194
Сиска, аз правя йога и там всеки път има планк, едва ли е кой знае колко секунди, но поне вече не ми изтръпват ръцете като в началото.
Алекс, наистина са най-трудни последните, тъй като организмът вече е привикнал към даден режим.

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт