Бихте ли се срещали с чужденец

• 13 423
  • 140
  •   1
Отговори
Запознах се едно момче...скоро,харесвам го,не че много го познавам още,но не е българин,а грък.Говори и разбира български,живее тук от 5 години.Това толкова ме спира,че чак не мога да повярвам.Винаги съм имала определено отношение към турците,но не знаех,че това е така не само с тях.Какво мислите би ли ви спряло ако човекът,който харесвате,не е българин.

# 1
НЕ! Хората са хора, независимо от националността, нито от расата! Мисля го, не го казвам ей така!

# 2
  • Германия
Да, в момента го правя. От 8 месеца съм заедно с германец. Аз обаче не се вторачвам в това от къде е, а какъв е като човек. Въпреки различния си произход имаме много общо - еднакво чувство за хумор, подобни възгледи за живота...

Запитай се какво точно те тормози във факта, че е грък. Стереотипи, възможни коментари от познати и приятели, какво точно? Мисля, че това ще ти помогне да си изясниш проблема. Ние каквото и да ти кажем няма как да се поставим на твое място. Нито пък ти на наше.

# 3
Да,притесняваме не това какво ще кажат приятелите ми,а родителите ми.Макар,че не съм чувала нищо лошо от тях по тази тема,имам някакво притеснение...е в крайна сметка съм на 22 години и не могат да микажат какво да правя,но все пак по някакъв начин тяхното удобрение е важно за мен.

# 4
  • Сф
Да,притесняваме не това какво ще кажат приятелите ми,а родителите ми.Макар,че не съм чувала нищо лошо от тях по тази тема,имам някакво притеснение...е в крайна сметка съм на 22 години и не могат да микажат какво да правя,но все пак по някакъв начин тяхното удобрение е важно за мен.
Чужденец взимай , че с този правопис да не стреснеш някой нашенец ! Wink

# 5
# 6
  • някъде
Притеснява те,че е грък или че е чужденец?

# 7
А те нашенците пък едни грамотни.... Mr. Green Laughing

# 8
Чужденец взимай , че с този правопис да не стреснеш някой нашенец ! Wink

Абсолютно! Joy

# 9
Не,че е конкретно грък....просто ми е странно да се сррещам с чужденец.Извинявам се за допуснатите грешки.

# 10
 Срещам се всеки ден с чужденци. Няма страшно.

# 11
  • София
На колко години е въпросния чужденец?

# 12
На 26 години е,аз съм на 22

# 13
  • София
По-добре разбери как биха те приели неговите родители. Имам предвид една истинска история за голяма студентска любов, която не завърши с брак заради мамата гъркиня.

# 14
По-добре разбери как биха те приели неговите родители. Имам предвид една истинска история за голяма студентска любов, която не завърши с брак заради мамата гъркиня.

+1, семейството да я дискриминира е много вероятно, почни невъзможно обратното. И имай си наум. Иначе са много възпитани, знаят как да се държат с жените, врата с отваря, подаръци, но към българките имат особено отношение. Винаги има изключения, много български се ожениха за гърци но....

Общи условия

Активация на акаунт