Искам да кажа ... (57)

• 36 327
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Място. Разправия.

Няма никакъв начин в една сушилня да се сушат работния ми гащиризон и детска пижамка, примерно. Две зареждания, чакане, дебнене... А на един тел може.
предполагам, че не ги и переш заедно.
Сушилнята не си я давам, защото съм мързелива и повече от гладенето мразя простирането. В Бг. нямах сушилня и не съм се замисляла много, но сега не си я давам. Но да призная, тук всички къщи, апартаменти са с предвидено място за пералня и сушилня със всичките му там отдушници, тръби, тоци и каквото трябва.

# 121
Жаки , Бош е нашата и съм много доволна .

Не се лишавам от тази благина ; дрехите излизат меки, топли, уханни и почти изгладени и не се занимавам с простиране , щипки, климатични условия , миризми навън и т.н. .

Аз пера едните тъмните примерно с работния гащеризон и след изпиране зареждам бялото с чаршафи ,хавлии и бельо  и докато първите се сушат , вторите се изпират .
След това си сгъвам първата пералня и слагам да се суши втората и за 4 часа съм изпрала и изсушила всичко и все едно не съм прала  .

Много ме е яд ,защото така и хавлии и чаршафи веднага стават готови и мога да заредя по леглата и не мога да си ползвам другите комплекти  Shocked

# 122
  • Tам през Атлантическия океан
Не ползвам сушилня , до сега без нея се оправяме предполагам и занапред ще е така.
На вън ,  на въздух на слънце   Grinning

# 123
И аз също не ползвам сушилня. Никога не съм искала и да имам.

# 124
  • Пазете Гор
...Nяма никакъв начин в една сушилня да се сушат работния ми гащиризон и детска пижамка, примерно. Две зареждания, чакане, дебнене... А на един тел може.
предполагам, че не ги и переш заедно.....

Не, разбира се - не ги пера заедно. Но това отменя ли последващото, още едно делене за сушенето?

Това става, ама ако живееш в самостоятелна (еднофамилна) къща. В блок няма как да направиш навес.
Тук по интересен начин са си решили проблема за сушенето - използват ежедневния вятър. Е, и сушилни си имат хората, но не всички.

Ясно е, че навес е решение за къща, аз и по-напред изрично го написах, защото (доколкото разбрах) Жаки вече живее в нова.

# 125
Добро утро!
Аз не си давам сушилнята, но при мен са комбинирани със пералнята. На детето дрехите дори и лятото ги пускам да се перат с пълно сушене и сутрин просто ги прибирам по шкафовете. Сега ме нямаше 3 дни и прана има колкото искаш. На детето ги изпра и изсуши, една част рискувах да простра, една сега пере и ще суши, довечера пускам и чаршафите и ще приключа с прането. Иначе в това кофти време имаше да суша до събота.
И на мен ми стана кофти за детето. Толкова хора се включиха и помогнаха, така се надявах да се оправи, а сега, горките му родители.

# 126
И аз съм със сушилня но много от дрехите ги суша на вътрешна "сушилка" която е точно под отдушника и няма миризма. Всичко е в банята, нямам специално помещение.Сушилнята е  Bosh и е върху пералнята,пести се място. В началото имаше фалове но свикнах.

# 127
Аз снощи бях тръгнала да споделям разни глупости и като видях какво написа evil, се отказах. Няма по-голяма мъка.....
Малкият ми син има лека  похъркване на носа, снощи го водих на лекар - жената каза, че и гърло, и гърди са чисти и може спокойно да си ходи на градина.  Детето ни накара да го заведем заедно с мъжа ми тази сутрин, цяла делегация по изпращането. Баща му обаче влиза в някакви обяснителни режими, които ме побъркват - десет минути обяснява на сестрата, че му сме му сложили физиологичен разтвор в носа Rolling Eyes и то пред една майка. Ще рекат хората, че водим много болно дете на градина. Те кашлят, с температура ги водят, а той за едно подхъркване на носа се обяснява .... А ми разправя на мен, че съм питала глупости - дали има приятели - "не, държат го в изолатор"- кометира Ядосах се Laughing

# 128
  • Бургас
Това става, ама ако живееш в самостоятелна (еднофамилна) къща. В блок няма как да направиш навес.
Тук по интересен начин са си решили проблема за сушенето - използват ежедневния вятър. Е, и сушилни си имат хората, но не всички.

За навас наистина е малко трудно, но при нас в междублоковите пространства има едни опънати телове и все още ги ползват по предназначение. Имам чувството,че бабите се състезават коя повече пере. Пък не е като да нямат тераси.

# 129
Аз нямам място за сушилня, просто не знам къде да я сложа. Когато си купувахме пералнята, ми обясниха, че ако е в комплект със сушилня, по-лесно ще се разваля.
Иначе имаме голям навес. Но не съм се сетила за пране да го ползвам, а може....

# 130
Аз простирам и на балкона и суша със сушилнята. Пуловери слагам на простор, хавлии, чаршафи, потници, ризи, екипите - суша. С чорапите също нямам успехи - съсипвам им ластиците и ги смалявам, предполагам, че трябва да е деликатната програма, но нямам с какво да комбинирам чорапи - пуловери съм се отказала да суша още първата зима от както я имаме. Удобно е, най-вече това, че като изсуши може да се прибере всичко по места, без да се размятат дрехи по няколко дни. Преди да се снабдим със сушилня обаче бях накупила доста чаршафи, които сега реално не ми трябват, а само ми заемат място.

lina_bs , в междублоковото пространство си просват прането  Shocked сигурно по цял ден го пазят и после защо често са наричани клюкарки Mr. Green

Днес много ми се спи, а уж си легнах рано... Довечера още по-рано  Simple Smile

# 131
 Добър ден!
  Жената на Куркума някога писала ли е  в тази тема или изобщо в бг мама и дали пък е щастлива ,че си има навес и простира  Joy

# 132
  • Бургас

lina_bs , в междублоковото пространство си просват прането  Shocked сигурно по цял ден го пазят и после защо често са наричани клюкарки Mr. Green

Да. Мислех,че това е нещо останало в детството,ама като дойдох тук и видях гащите проснати между блоковете бях ей така  Shocked

# 133
Жармен, какво значение има, оставете хората на мира.
Между другото  снощи сънувах, че  Богиня се снимала в нов , клип нещо като трейлър на нов парфюм на Ив сен Лорен. Пусна ми го на лични, беше яка, но брюнетка, много красива. Simple Smile
 Вие Мики Синьото око, , аз Богиня  Laughing

# 134
  • София
Може да си е напълно щастлива да простира, защо? Аз имам сушилня и я дрънкам цяла зима, но при първия намек за слънце, я зазимявам и простирам.

Жаки - Миле казват, че са най-добри, аз се каня да си купя като сдаде съвсем фронта моята. Има един много известен тип Марти, който продава 2 ръка Миле-та и ги сервизира, недоволни няма - и във форума е много популярен, и колегите ми се оказа, че масово са ми клиенти. Де да знаех по-рано ...

Общи условия

Активация на акаунт