Искам да кажа ... (57)

• 37 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
# 346
 Ами аз ако съм руснак ще си я наричам Москва и грам не ма вълнува как е на английски - според мен градовете на държавите трябва да се произнасят както е характерно за езика на който принадлежи - града - държава - местност - име .
  Това е руски град - не английски .
  Аз си казах пак моите дървени философии  hahaha

# 347
Днес, дядо си отиде. Противно на всичко не ми е ревливо.
Спомних си стотици случки с него. Голям патрон беше,
тази година направи 90 г. невероятен, ще ми липсва-факт!

Съжалявам!
Натъжих се...Днес минах край къщата, в която живяха моите баба и дядо и казах на детето, че са живяли там...
Она, дано всичко утре се нареди по най-добрия за детето начин

# 348
Ами аз ако съм руснак ще си я наричам Москва и грам не ма вълнува как е на английски - според мен градовете на държавите трябва да се произнасят както е характерно за езика на който принадлежи - града - държава - местност - име .
  Това е труски град - не английски .

Това е руски град - не английски .

Аз така се дразня на мънчхаузен. Мюнхаузен, хора, Мюнхаузен! Не мънчхаузен! А боговете как изкълчват!  ooooh! Дъщеря ми мъжът ми умират от смях с мен. Че и забележка си ми правили някои колеги на произношението на ГРЪЦКИ термини! Обяснявам им, че по една случайност гръцките термини са ми почти родни, така да се каже.  #Cussing out

Сега дъщеря ми учи латински - одиториум било - не; аудиториум е!

И аз си казах!  Laughing

# 349
Янтра, каква идилия. Много са готини. Големият прилича на теб, нали?

Антония Петрова е тотално изпляскала. Гледам и не вярвам какво червило си е сложила.

# 350
  • Варна
Благодаря за милите думи  момичета. Hug
Аз се чувствах по същия начин, когато загубих баба си. Беше ми много топло на душата и някак триумфално. Трудно е да го опиша.
Абсолютно по същия начин го усещам Софи.

Стейси Грей  съболезнования и на теб Hug

# 351
  • Варна
Жармен, Софи, Евил, благодаря!  Hug
Още съм разстроена заради мисълта за смъртта, заради традициите по изпращането-с припаданките над ковчега, чувството за обреченост и т. н.  Sad
В този ред на мисли си говорим с моя мъж, че не сме обявили пред никой, че искаме да сме донори след смъртта. По новините видях новина-спасени с донорство. И това е новина. Жалко.

Янтре, разкошни снимки!  Hug

# 352
  • Пловдив
Големият прилича на теб, нали?
Благодаря, сега са идилично кротки. Но не, големия не прилича на мен, всички които са ни виждали знаят, че е одрал кожата на баща си, ама до такава степен, че все едно аз нямам участие в производството.

# 353
Големият прилича на теб, нали?
Благодаря, сега са идилично кротки. Но не, големия не прилича на мен, всички които са ни виждали знаят, че е одрал кожата на баща си, ама до такава степен, че все едно аз нямам участие в производството.

Сигурно съм "мяркала" Янтъра някъде някога на снимка, защото реших, че големият ви син е негово копие.

ПСИХИКА. Каква психика? Тъп айпад коректор!

П.С. Личи ли ми, че днес не съм на работа?  Joy

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 20:53 от sophiemmaspencer

# 354
Аз тогава защо го оприличих на теб newsm78

# 355
Много са сладки и как са сериозни ,Янтра bouquet
А котьо е все при дребния Simple Smile има си фаворит котака  Hug

Иначе да ,права си ,но не ми е удобно да дискутирам финансовото ни положение пред непознати на вратата .
И тук ставаше въпрос за нейни пари в наличност ,та нямаше отърване . Не исках да си дава малкото пари точно за това .Тези пари за всяко нещо ,което говорим с баща и се предлагат да ни помогне и все и обяснявам ,че нямаме нужда от нейните пари и да си ги пази за нещо .

Но не, тя искала да ни ги даде за да купим колоните примерно. А те са 2000 долара примерно ,а детето има 13 да кажем .И тъй като не получава джобни ,а това са и пари само от Феята на зъбите и няколко монети за помощта и по ремонта ,все си мислех ,че повече ще си ги пази ,но не ..щедра душа е .

Стейси , нашата традиция по изпращане на починалия е ...меко казано мракобесие . Добра идея е с донорството ,и аз съм .  Животът е кръговрат . Hug

За Москва .Виждам ,че сте писали много ,но за мен тази госпожа не говори правилен английски и не преподава добре . Нито на Британски англ. ,нито на Американски английски изговорът не е такъв.

'Моускоу' би се изписало на български и пак едното 'о' е толкова скрито ,че не се забелязва при изговора, както и не е наблегнато на последното 'у' .

Затова все казвам ,че ако учителят не е местен .т.е. говорещ на езика като майчин ,няма смисъл да си записвам детето при него. Мое лирично отклонение .

# 356
  • Пловдив
Аз тогава защо го оприличих на теб newsm78
Не си виждала старши Simple Smile

# 357
  • София
И аз съм категорична, че бих искала да съм донор, ако се стигне дотам. Съпругът ми знае, с друг не съм коментирала. Същото и с него.
Съболезнования, момичета!

Иначе, ето я и моята новина - направих крилцата, оле! Бях се подготвила да не ми харесат много заради свръхочаквания, но не би - фантастични бяха, всички ядоха и облизваха пръсти, чак и най-малкото, което с лепкава пълна уста казваше "каквото мама сготви, все е най-вкусно" Grinning Живи да дте за рецептата!
Малко ме притеснява пепсито в цялата работа обаче, такива работи не й давам още, та не знам дали ще повторя. Може би ще опитам някакъв вариант със сладко във вода ...
Иначе поискаха и бутчета, кой беше правил? Същите ли са пропорциите, или малко повече течност?

# 358
Само аз не съм правила прословутите крилца. И няма да ги правя.

# 359
Аз сега поглеждам там, където оставяме безалкохолното и виждам, че майка е купила 4 бутилки Пепси. Ще се правят крилца значи.

Общи условия

Активация на акаунт