X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 3

• 35 744
  • 824
  •   1
Отговори
# 660
Изтръпнах при вида на Мария и Алекс  Shocked
Ха дано е интересна вечерта  Peace

Допълвам се: явно ще се нагледаме на много грим и краски  Rolling Eyes И не, че нещо, ама на Саня много й отива тази визия  Mr. Green

# 661
  • DE
Ааааа журЕто  Joy hahaha

# 662
  • София
Горкият Маги, ще умре от жега.
С неговите камъни, по неговата глава. Grinning

# 663
Тази вечер поне Кремена има оправдание за кошмарните визии на участници и водещи  Mr. Green

Журито са страхотни

# 664
Само аз ли съм на мнение, че Салют са с много ограничени гласови възможности...

# 665
  • varna
Много добре са уцелили журЕто, особено Саня Joy
Обаче Алекс и Мария пак са потресаващо зле, явно е тенденциозно Sick
Салют откриват доста по-добре от триото, че и костюмите са им забавни :lol:PURE, така е да, ама с подходящи песни може и да изкласят.

# 666
Не съм очаквала да го кажа, но Салют ми харесаха повече миналия път. ooooh! Ужасни лигли са ми, няма да ги понеса 3-ти концерт. Rolling Eyes

# 667
  • До морето
На мен пък девойките ми харесаха

# 668
Салют пяха ужасно

# 669
Кристиян фалшив ли е? Искам да го видя в друга светлина, аман от тези протяжни песни дето пее всеки път...Тази песен май е голяма хапка за неговата уста  Rolling Eyes

# 670
Журито мнооооого ме дразни.
Кристиан не ми харесва тази вечер.

# 671
Мария без грим е достатъчно плашеща Laughing
До тук  - много зле

# 672
U2 и аз веднага се сетих за Иван Радуловски (макар и с дурга песен).

Кристиян не ми харесва - лееко ми бърза, фалшивее и много тяга дава (да използвам този толкова моден и любим на журито термин).

# 673
Салют твърдо не ми харесаха. И на мен ще ми е все по-трудно да ги изтрая нататък  Crossing Arms

Слушайки големия Кристиян, все повече си мисля как ми напомня на Траян от миналата година  Thinking . Иначе ми се иска ми да го чуя в някоя по-раздвижена песен + хореография  Peace

# 674
Мен тази вечер на визия ми харесват. Но с костюми трудно могат да се оплескат нещатата.
Салют пак не ми направиха впечатление. Кристият също не ме грабва. Хубаво е, но... мисля че може още.

Общи условия

Активация на акаунт