На пазар във Варна - 40

• 56 103
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Срещу този магазин, на реда на Стоматологията има също за завеси!Голям избор.Имат си и шивачи.
Две или три стъпала има само надолу, мисля, че ще успееш с количката.
А малко по- нагоре, на светофара на Нептун е магазина за спалното бельо на Роксима дрийм.

# 136
Здравейте.
Можете ли да ми препоръчате хотел в района на Административния съд ( ул. Никола Вапцаров 3 А ).
Благодаря предварително и дано да съм си задала въпроса в правилната тема  Hug

Хотел "Хоризонт" също ти е доста близо. http://www.horizont.bg/bg/page/horizont#amenities

# 137
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
хотел-ресторант Бялата къща също е в района,кв.Чайка.

# 138
А за хапването, не че си питала, етно ресторант Старата къща, на мястото на Старо село.Всичко ти препоръчвам там, а най- вече десертите, защото са на Жоро Секулидис Wink

# 139
  • Варна
Срещу този магазин, на реда на Стоматологията има също за завеси!Голям избор.Имат си и шивачи.
А малко по- нагоре, на светофара на Нептун е магазина за спалното бельо на Роксима дрийм.

Там да, успях да вляза. Предложиха ми два десена за спално бельо, от които единия беше точно както си го представях, но завеси нямаха каквото ми трябва, но наистина доста зареден магазин и компетентен персонал. Ще поръчам два комплекта при тях, но търсенето продължава. Благодаря на всички!

# 140
  • Deutschland/HE

Там да, успях да вляза. Предложиха ми два десена за спално бельо, от които единия беше точно както си го представях, но завеси нямаха каквото ми трябва, но наистина доста зареден магазин и компетентен персонал. Ще поръчам два комплекта при тях, но търсенето продължава. Благодаря на всички!

виж сайта на Икея и може да си поръчаш чрез цнтъра им за поръчки. Ние имаме 4-5 комплекта от тях и съм много доволна от качеството на хасето, както и на детските, така и големите.

# 141
Добри фризьорски салони в района на Изгрев, Цветен, Пикадили 24? Само за връхчета е, не за по - сложни дейности.

# 142
  • Варна
Моят фризьор е на ул.Селиолу, но за връхчета ще ти вземе 15лв, защото мие косата.
За тях връхчета си е подстригване.
Ако се интересуваш пиши ми на лични да ти обясня къде е точно.

# 143
Благодаря ви за препоръчаните хотели. Резервирахме за "Бялата къща" - дано останем доволни  Hug

# 144
  • Варна
Търся чай от джинджифил на пакетчета.
Да сте виждали някъде със сигурност?
В Била няма.

# 145
Търся чай от джинджифил на пакетчета.
Да сте виждали някъде със сигурност?
В Била няма.

# 146
  • ВАРНА
Къде могат да ми струговат краката на една маса? Харесах маса масив,но краката са и обикновени прави,искам да ги оформя с извивки  Thinking

# 147
  • Варна
Къде мога да намеря пантофи във форма на животни ,около 35 номер ми трябват ?!

# 148
На Червения площад в посока Окръжна има едно магазинче за по левче, там гледах разни кученца и котенца.

# 149
  • при най-добрият мъж...
Аз купих миналата година на сина такива от Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт