На пазар във Варна - 40

• 56 108
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,препоръчайте ми фирма за римски щори ако може със принт.Онзи ден видях такива  със едни огромни пеперуди и се влюбих сякаш   Joy 

# 151
Аз пък се чудя от къде да поръчам вкусна торта, но да не ми излезе 70лв:), искам да е от цех, сладкарница, не от тези мадами, които в къщи ги правят:)
п.п хубави ли са тортите на Лучиано, често пускат ваучери?

# 152
  • Варна
Тортите, които най-много харесвам, са на "Дъга" и на "Юлинел". Peace Най-често поръчвам от "Дъга", че ми е удобно със сайта им, няма нужда дори да ходя на място предварително. Peace 30-40 лв. е цената на торта 20 парчета. Peace

# 153
  • Варна
Скрит текст:
Търся чай от джинджифил на пакетчета.
Да сте виждали някъде със сигурност?
В Била няма.

Благодаря!

# 154
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Торта можеш да поръчаш и от Катерина Костадинова.Разполага и със готови малки торти ако те устройва, 15лв е 8бр.

# 155
  • при най-добрият мъж...
Аз живея в Аспарухово и торти поръчваме само от малкото магазинче на Краев Експрес.Винаги са пресни и вкусни.

# 156
Споделете,къде да намеря хубави детски ватирани пижами? Rolling Eyes
Детски пижами купувам от един гараж на ул.Христо Попович (номера трябва да е 19 или 21).

Ако може да ме ориентирате къде  е тази улица!Благодаря Peace

# 157
  • Варна
Благодаря за инфото за пантофите , за Джъмбо изобщо не бях се сетила .

# 158

Стават!
Иначе от Юлинела си поръчвам и аз- не са им скъпи тортите.

# 159
  • Вестерос
Аз пък се чудя от къде да поръчам вкусна торта, но да не ми излезе 70лв:), искам да е от цех, сладкарница, не от тези мадами, които в къщи ги правят:)
Аз пак ще препоръчат цехчето във Възраждане на пазара, някой по-назад беше писал и името .

# 160
chockolina Може ли да ми препоръчаш каква торта от Дъга (с какъв крем или блат) веднъж съм поръчвала, бях мн. доволна от обслужването, но тортата отиде в коша, не улучихме крема.

Катерина Костадинова съм я отписала, много заета...

# 161
  • Варна
Любимият ми е йогурт със смокини. Peace Но това си е въпрос на вкус.

# 162
  • Варна
Моят въпрос е здравословен, ще го сложа в Скрит текст, надявам се някой да ми отговори, за което предварително благодаря!   bouquet

Скрит текст:
Търся мнения от някой, който е минал процедура по обгаряне на раничка на шийката на матката - при кой доктор, колко струва и други подробности ще са ми от полза. Благодаря!

# 163
Здравейте,
Някой знае ли къде има танци за деца - стил break dance. За 6 годишно момче става въпрос. Предварително благодаря.

# 164
  • Варна
Здравейте,
Някой знае ли къде има танци за деца - стил break dance. За 6 годишно момче става въпрос. Предварително благодаря.

Само идея http://www.kidsarts.bg/street-dance/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-ct41cy3.html

Общи условия

Активация на акаунт