На пазар във Варна - 40

• 56 720
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Елхичките в саксия къде ги засаждате после, ако живеете в апартамент?

И на мен ми се иска жива, но идея нямам после къде да я засадя.
Пред блока не става.

МissNoir, с голяма тъга искам да ти споделя, че миналата година постъпихме точно така, за да зарадваме децата с истинска елха. Купихме я в саксия, метох иглички цял месец и в първите дни на януари я засадихме в градинката пред блока. Имаме зелена площ, която поддържаме и садим дървета. Допитахме се до комшия, който работи в Ерика как да я садим, поливаме. Той ни обясни, но ни предупреди, че е загубена кауза. Нещо от сорта, че им е орязана коренната система и трудно се захващат после. Ами изсъхна....Баткото плака, абе стана драма...

# 451
  • Варна

В Карпетмах срещу Метро мисля има, но дали са точно такива  newsm78

# 452
  • Варна
Hirondelle , много жалко, наистина!
Благодаря, че ме предупреди какво става с елхичките.

# 453
  • ул. "Мечтание"
И ние имахме същия неприятен опит с елхичка в саксия "за засаждане". Нашата изсъхна още преди да сме я засадили.  Sad Rolling Eyes

От къде мога да купя голямо количество разноцветни балони (да речем стотина бройки в опаковка). В Метро дали има?  Thinking Честно да си кажа не съм сигурна къде да търся.  Rolling Eyes

# 454
  • Варна
В Джъмбо? Или в някой магазин за парти артикули.. В книжарниците също има, но не знам дали имат такива големи опаковки. Магазините тип левче?

# 455
Нашата миналогодишна елхичка е все още жива. Засадихме я на вилата.Не сме правили нищо специално, освен да я поливаме.  Peace

# 456
Моля да препоръчате магазин за пердета .
Търся нещо такова
http://www.doma.bg/files/pictures/3/1070/3763/orig/5445.jpg

# 457
Здравейте? Къде мога да намеря метални кутии за сладки на добри цени?

# 458
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АЙСБЕРГА на улица Пирин.

# 459
  • Варна
Къде във Варна има най-голямо разнообразие на щори на сносни цени?
Трябва ми нещо подобно:
Скрит текст:
Мисля, че се водят щори - руло и са от текстил.
А дали някой знае, такива щори могат ли да се направят по поръчка за нестандартен размер прозорци?

# 460
  • Варна
Аз ползвах услугите на фирма "Катина", цените им бяха добри тогава, обиколих доста места - търсих си подходящ десен. Дойдоха взеха размерите на прозорците и ги направиха по тях. Доволна съм. Имат много десени, които можеш да избереш на място в м-на или когато майсторите дойдат у вас за размери - те също носят мостри с тях.

# 461
  • Под Слънцето
Привет!

С питанка къде из града има складове за играчки? Сещам се за някакъв зад жп гарата от ОМВ към обръщача на автобуси..

Искаме за купим кукли и разни дребни играчки за деца от дом и да ги зарадваме за празниците ..

# 462
  • Варна, Пловдив
Здравейте, имам наистина нужда от помощ. Трябва ми информация  за отлични стоматолози за евентуално поставяне на зъбни импланти във Варна или  клиника, въобще всякаква информация ще ми бъде от полза, понеже всичко, което намирам е преди години. Ако имате мнение по въпроса, също ми е важно, имам бивша колежка с импланти, която си ги прави в София, защото според нея само там можело да се получи адекватно лечение. Става въпрос за преди 3-4 години, сега може да са се променили нещата и да не се налага да се ходи до София. Благодаря

# 463
  • Варна
Може да попиташ в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4923.0;topicrefid=19

# 464
  • Варна
Привет!

С питанка къде из града има складове за играчки? Сещам се за някакъв зад жп гарата от ОМВ към обръщача на автобуси..

Искаме за купим кукли и разни дребни играчки за деца от дом и да ги зарадваме за празниците ..

Ако става въпрос за Алфа го няма сега. Не знам затворен ли е или преместен.

На ул. "Кавала" има борса за играчки. Друг магазин за евтини играчки се сещам за Вега.

Общи условия

Активация на акаунт