На пазар във Варна - 40

• 56 720
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • Под Слънцето

eli70o0 , благодаря! Кавала е под синия пазар , от там надолу и се оглеждам? Предполагам, че ще го намеря лесно. Там имаше и книжна борса , ако не се лъжа . Ще търся и книжки за оцветяване за най-малките.

# 466
  • Варна
Здравейте, имам наистина нужда от помощ. Трябва ми информация  за отлични стоматолози за евентуално поставяне на зъбни импланти във Варна или  клиника, въобще всякаква информация ще ми бъде от полза, понеже всичко, което намирам е преди години. Ако имате мнение по въпроса, също ми е важно, имам бивша колежка с импланти, която си ги прави в София, защото според нея само там можело да се получи адекватно лечение. Става въпрос за преди 3-4 години, сега може да са се променили нещата и да не се налага да се ходи до София. Благодаря

Мога да ви препоръчам д-р Матев,кабинета му е в поликлиника Младост

# 467
  • Варна

eli70o0 , благодаря! Кавала е под синия пазар , от там надолу и се оглеждам? Предполагам, че ще го намеря лесно. Там имаше и книжна борса , ако не се лъжа . Ще търся и книжки за оцветяване за най-малките.
Точно тя е улицата. От пазарчето надолу, минаваш пресечката с ул. "ЖИНЗИФОВ" и 20м надолу по левия тротоар е. Има и изнесена табела, която се вижда. Няма как да я пропуснеш. Отсреща има книжарница, която по мое мнение не е скъпа. Ходила съм за доста неща, че ми е до вкъщи. Ако нещо конкретно ти трябва като цени мога да проверя утре и на двете места.

За зъболекар мога да препоръчам д-р Елена Захариева-Йованова. На ул. "Козлодуй" е кабинета. Специално за импланти мога да кажа, че тя установи каква грешка е допусната в Дента прайм и как трябва да се реши проблема. По мое мнение работи и с добър екип от зъботехник, ортодонт... и всички, с които е обвързана работата й (за съжаление не знам имена)
Цените по мое мнение отговарят на услугите и качеството и са доооста по-ниски от Дента прайм. Не съм запозната с цените на други зъболекари за сравнение.

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 22:27 от eli70o0

# 468
  • Под Слънцето
eli70o0,  огромно благодаря!  И не, няма нужда да проверяваш , аз сама  ще се занеса до там да огледам.  И хем да ще погледна и препоръчаната зъболекарка, че след дългогодишен опит  там ,дето ходих / прехвалено/ , правените зъби се изпоначупиха, пломби падат .. А уж- ремонирано и скъпо. Как да е, сменяме всичко, което не ни харесва Wink

# 469
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има един склад за играчки,който е изместен в Тополи,но там по-скоро ми прилича,като за оборудване на детски кътове.

# 470
  • Балчи-Варна
Здравейте момичета.Ще ми кажете ли много добър кожен лекар и къде преглежда?Без Томов младши и старши.

# 471
Къде продават дунапрен? Трябва ми около 2 пръста дебел, че матрачето на детската количка хлътна и се налага да го подменя  Crossing Arms
Ако е около Чаталджа- най-добре, но и по-далеч ще отида.
Благодаря.

# 472
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Трябва ми спешно дрян за сурвачка,някой да е виждал????

# 473
  • Варна
Здравейте момичета.Ще ми кажете ли много добър кожен лекар и къде преглежда?Без Томов младши и старши.

http://sanita-plus.com/bg/product-view/2/42.html

Къде продават дунапрен? Трябва ми около 2 пръста дебел, че матрачето на детската количка хлътна и се налага да го подменя  Crossing Arms

Тук в темата постоянно се споменава складът срещу големия Елитис.

# 474
Здравейте, имам наистина нужда от помощ. Трябва ми информация  за отлични стоматолози за евентуално поставяне на зъбни импланти във Варна или  клиника, въобще всякаква информация ще ми бъде от полза, понеже всичко, което намирам е преди години. Ако имате мнение по въпроса, също ми е важно, имам бивша колежка с импланти, която си ги прави в София, защото според нея само там можело да се получи адекватно лечение. Става въпрос за преди 3-4 години, сега може да са се променили нещата и да не се налага да се ходи до София. Благодаря
Мога да препоръчам д-р Таргова - 0877111537 или 052/677299.  На мобилния телефон записва часове мед.сестра, а стационарния е на регистратурата. Работи в Денталната клиника на Стоматологичния фалкултет / до Здравната каса/, във високото тяло на 5 етаж. Там работят много стоматолози /включително и д-р Едрев, от който също съм доволна/, имат и Хирургичен блок за по-сложните манипулации.

# 475
Къде във Варна има най-голямо разнообразие на щори на сносни цени?
Трябва ми нещо подобно:
Скрит текст:
Мисля, че се водят щори - руло и са от текстил.
А дали някой знае, такива щори могат ли да се направят по поръчка за нестандартен размер прозорци?

Мога да препоръчам тази фирма:
http://www.kamax.bg/s/prices

# 476
  • Варна
Откъде мога да си купя калъфи за стол?И цена евентуално?

Аз взех почти същото от Джъмбо за около 7-8лв. Има бели, кафеви и оранжеви, намират се в близост до пердетата. А да питам къде във Варна има избор на ципове. Имам яке, на което трябва да се смени цип и искам да си намеря подобен.

# 477
  • при най-добрият мъж...
За ципове можете да проверите в магазинчето,което е на реда на ДМ-а на Зимно Тракия,след това е Тракийския дом,после гишето където се подават заявления за свидетелства за съдимост,следва пресечка и на ъгъла е кинкалерия на 2 етажа.Другото място е пазарчето на Победа(така ли се казваше този квартал?) или в големия склад на Галя Гавраилова,който се намира за сградата на брави "Мауер".Влиза се в пресечката покрай Мауер,минава се бариерата и се стига до склада.Много е забутано,но е добре заредено.
Кинкалерия има и в подлеза на Македонския дом,обаче цените там са много високи.

# 478
  • Варна
За ципове можете да проверите в магазинчето,което е на реда на ДМ-а на Зимно Тракия,след това е Тракийския дом,после гишето където се подават заявления за свидетелства за съдимост,следва пресечка и на ъгъла е кинкалерия на 2 етажа.Другото място е пазарчето на Победа(така ли се казваше този квартал?) или в големия склад на Галя Гавраилова,който се намира за сградата на брави "Мауер".Влиза се в пресечката покрай Мауер,минава се бариерата и се стига до склада.Много е забутано,но е добре заредено.
Кинкалерия има и в подлеза на Македонския дом,обаче цените там са много високи.
Не може да бъде. Живея на крачки от магазина на зимно Тракия и не съм погледнала какво продават там. Колко пъти съм се отказвала да поправям дреха, защото не ми се търси кинкалерия!!!! Благодаря, че сподели!

# 479
Здравейте,много ми трябват две хубави коледни кошници,но не се сещам къде да търся?Днес гледах тези в Метро-не ми харесаха.Предложения? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт