На пазар във Варна - 40

• 56 064
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
От къде мога да купя канелени пръчки? Дали ги има в Кауфланд?

# 526
Био магазините. Днес видях в този до Спортна зала

# 527
  • Варна
Био магазините. Днес видях в този до Спортна зала
Благодаря!

# 528
  • Варна
От къде мога да купя канелени пръчки? Дали ги има в Кауфланд?
В Кауфланд има.

# 529
  • Варна
И в Метро също.

# 530
  • Варна
Детски шуби има в Бенетон. Много са топли, защото са с пух. Не знам само вече какво е останало като модели и размери.  Избор има и в Некстдирект.ком щом те устройва и онлайн. Магазина с дрехи Некст в Мол Варна няма почти нищо за това предложих онлайн. Доставката е до 3 работни дни.

Канелени пръчици-в Лидл има два вида. Едните са само за декорация.

# 531
  • Варна
Виждали ли сте в някой магазин такива чорапи?
http://smartex-bg.com/index.php/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D … D0%9F%D0%90%D0%9D

# 532
Започнаха ли намаленията по моловете?

# 533
Искам да купя на майка ми комплект чаши за кафе/чай, къде мога да видя избор от такива? Сещам се за магазина в мола, там имаше интересни подаръци за дома, но ми се иска и някъде в центъра да погледна. Предложения?

# 534
Детски шуби има в Бенетон. Много са топли, защото са с пух. Не знам само вече какво е останало като модели и размери.  Избор има и в Некстдирект.ком щом те устройва и онлайн. Магазина с дрехи Некст в Мол Варна няма почти нищо за това предложих онлайн. Доставката е до 3 работни дни.

Канелени пръчици-в Лидл има два вида. Едните са само за декорация.
Благодаря,преди седмица бях там и не ми харесаха.Днес тръгваме по магазините и ще видим.

# 535
  • гр.Варна
Започнаха ли намаленията по моловете?
Вчера обиколих няколко магазина в Гранда и честно казано не видях намаления.

# 536
  • Варна
Искам да купя на майка ми комплект чаши за кафе/чай, къде мога да видя избор от такива? Сещам се за магазина в мола, там имаше интересни подаръци за дома, но ми се иска и някъде в центъра да погледна. Предложения?
"Домашен Рай" и магазин "Камелия"(не знам дали помня правилно името, намира се малко след гарнизонния стол, зад спирката на 14, 409).

# 537
  • На ръба..
Търся мъжка пижама с къс ръкав и къси гащи...да сте мяркали някъде?

# 538
  • Варна
Различни коледни чорапи, някои изключително сладки, по-къси, по-дълги има в едно магазинче за ... чорапи по Бенковски. Като тръгнеш от Образцов дом посока Колхозния пазар, някъде по средата на тази част от улицата от ляво. Миналата година купих за себе си и за подаръци - доволна съм. Цените не са по-ниски от тези, които си показала, марката не знам каква беше, май турска  newsm78 . Това, което ме дразни е, че мацката продавачка всеки път казва различна цена,но пък ако вземеш повече уж намаля.
Скрит текст:

# 539
  • Варна

Има един магазин в единия край на ул.Русе зад Печатницата - имат интересни комплекти от кристал (не знам дали е истински), предполагам, че имат нещо което търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт