Отговори
Здравейте! Знам,че повечето от Вас няма да са съгласни с темата ,но не знам как да под ходя с майка ми.
От няколко месеца искам  татуировка ,и не не е само една прищявка.
И мисля,че имам основателна причина. Преминах през : хр.разстройство,депресия (в следствие на смъртта на баща ми) и се бях рязала... Много неща на веднъж ,хъх? Лятото ставам на 14 и наистина искам татуировка за подарък. Готова съм на всичко,за да имам! Даже имам и идея вече хах Grinning Искам надпис на ключицата или на крака ,казващ " now I am a warrior " Това ще ми напомня ,че най-важното е да съм боец и ,че съм силна, и че мога да направя това ,което искам! Rolling Eyes Rolling Eyes Моля за вашето мнение и съвети!

# 1
Мила, майката е единствение човек, който винаги ще те обича безусловно. Кажи й всички тези неща, които си написала тук. Може да не приеме веднага идеята ти, но й дай време да помисли...и запомни, че тя никога не би искала да се чувстваш зле.

# 2
На 14 си само и аз не бих ти разрешила....,ако ти бях майка, помисли за татуировка с къна - заличава се след време - по-приемливо е.. Wink

# 3
И аз на 14 поисках разрешение за татус. Беше символичен, защото загубих много скъп човек за мен и  много лесно ми разрешиха Simple Smile Опитай се да обясниш причината и поговори.

# 4
На моята дъщеря бих заявила, че ако в продължение на 4 години на рожденния си ден ми казва писменно, че иска татуировка на едно и също място с един и същ надпис то ще и разреша. Даже сама ще я заведа.

Ако наистина ТОВА е твоята татуировка, то няма какво да се палиш - рано или късно ще си я направиш. Важното е да не си променяш постоянно мнението какво аджеба искаш, а това е напълно нормално за твоята възраст.

Работата е там Yasmin Raduan, че след една година ще си на друг акъл.  Peace
Изчакай - татуровки без да са обмислени и без план за тяхната направа и синхрон са грозни, колкото белези.

# 5
  • Ямбол
Никак.
Дано да не ти позволи. Един ден ще ѝ благодариш.

# 6
  • Телиш/Плевен
Няколко месеца е твърде кратък период, а предвид годините ти, със сигурност скоро ще имаш нова идея, после още една и така до безкрай. Аз поисках да си направя татуировка като бях на 20. Имах няколко идеи и знаех какво искам, но обмислях години наред, преди да ги осъществя (за 26-тия рожден ден си направих, като беше съчетание от всичките ми идеи в едно). the Дорис е напълно права и аз подкрепям всичко казано от нея. Peace Няма закъде да бързаш.

# 7
Като човек, направил си татуировка, която "много исках" и то на 20+ години, мога да кажа: Сега не я искам! Искам никога да не си я бях правила и да няма татуси по мен. Защо ми беше да го правя?
Ти сама си решаваш!  Peace

# 8
  • Пловдив
бях на 15. Не ми даваха нищо нашите, ама нищо. Отидох един ден и си направих мечтана татуировка на гръбначния стълб. При свършен факт нямаше какво да ме правят. С обецата на пъпа процедирах по абсолютно същия начин. До ден днешен (27г) не съжалявам нито за миг, че така съм постъпила. Най - интересното е, че майка ми (47г) беше адски против всякакви такива екстри по тялото, но сега е навита и иска да ходя с нея, за да си направи и тя Simple Smile Та вече съм с 3 татуса и аз

# 9
Не си прави тази татуировка. В този вид изписана първо е грешно написана, второ стилистично изразът е тромав. Това си е цяло изречение. Ако много искаш, може само Warrior. Воините са лаконични.

Със сигурност не си прави татуировка на ключицата. Това те поставя в кофти категория жени. Такива не съм виждала в операта и по сериозни места. Освен ако не искаш по събития да ходиш само с висока яка.

И на глезена недей. След няколко години като се разтече мастилото (буквите са най-капризни откъм разтичане и нечетливост) хората ще се чудят дали нямаш разширени вени.

Ако много държиш на преживяването, направи си "blood tattoo", без мастило. Временно ще стои зачервено и ще се заличи сама.

По-добре направи нещо друго, някакво постижение, прескочи някаква граница, изкачи връх, спусни се в пещера, скочи с бънджи. Има сто други неща, освен татуировките. Поръчай си бижу например, с този надпис- някакъв уникат по твой дизайн.

# 10
Изчакай още малко.
Майка ти е човека, който знае кое е добре за теб и кое не е.
Мога да ти гарантирам, че мястото, което си си избрала,за татус, ще е ужасно болезнено. Не че няма да оцелееш, но наистина много боли:)
И пак казвам, много си малка още за това, да не говорим, че много от татуистите може и да не се съгласят да те правят.

# 11
Първо: Това не е тийнейджърски форум. Все пак, като модератор, ще оставя темата за да получиш компетентни и точни мнения от дамите тук!
Второ: Размисли и не си прави сега татуировка! Нека мине време! Помисли каква точно искаш да бъде!
Някои надписи не стоят добре, особено на глезен или ръка. Ще се омъжиш, ще имаш деца и този надпис ще те дразни.
Аз си напривих татус на 45г. Обмислях го дълго и не съжалявам. Знам, знам какво ще си помислиш:
Искам сега, веднага, моментално. Но...
Не бързай, мило момиче!
Трето: Ако все пак решиш, довери се на някой възрастен, който има информация за добри татуисти и нека ти препоръча такъв!

# 12
  • където ми харесва
На 14 си само и аз не бих ти разрешила....,ако ти бях майка, помисли за татуировка с къна - заличава се след време - по-приемливо е.. Wink
Както забеляза, момичето иска този надпис да остане завинаги, за да й напомня, че е боец и може да се справи с всичко.
При такива доводи, честно казано бих позволила на детето си.

# 13
  • out of space
"Как да накарам майка ми да ми позволи", ми няма да ти позволи. Най-много да се примири. По-скоро ми звучи на "дай мамо пари за татуу".

На децата ми съм им казал: косите и телата са си само ваши, ако искате и звънец на носа си слагайте- вие ще се гледате.

Общи условия

Активация на акаунт