Не поръчвайте от KALAPOD

• 37 298
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
На мен и сайта им нещо не ми допадна. На много от артикулите въобще не пише размери, материя и т.н. Трябва да им звъниш или да пишеш по Fb, където ти отговарят след няколко дни.

# 16
И аз се включвам в групата на възмутени от сайта КАЛАПОД, който освен, че не отговаря на изискванията, очевадно е безкрайно некоректен. Поръчах обувки 38 номер, но се оказаха малки, поисках да ги заменя. Първо във фейсбук страницата им е даден телефон, който не отговаря, пускат ти музика и уж те свързват с някого...но уви. Писах им, след което те ми отговориха, че няма проблем и пожелаха да пратят куриер да си вземе обувките, за да бъдат заменени, след като уточнихме, че ще ми изпратят такъв в работен ден между 16-20.11   в работно време на служебния ми адрес...тези ми написаха съобщение. "Изпращаме куриера на 14.11 Хубав ден" , което е събота....Покриха се и край. Е, сега единственият ми полезен ход е жалба до КЗП.

# 17
Напиши, на имейла на Калапод, че ще пуснеш жалба в КЗП. Остави твой телефон за връзка отдолу, да видиш как бързо ще се свържат с теб!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 14:54 от Кристал

# 18
Свързаха се ама пари не върнаха,въпреки обещанията си

# 19
Пиши на КЗП. Срокът за връщане на сумата отдавна е изтекъл и имаш пълното основание за жалба.

# 20
  • Sunshine state
Аз пък съм доволна от сайта- поръчвала съм и всичко е било точно. Нося 38 номер и винаги са си отговаряли на този размер. Peace

# 21
Аз пък съм доволна от сайта- поръчвала съм и всичко е било точно. Нося 38 номер и винаги са си отговаряли на този размер. Peace

Просто си извадила късмет Mr. Green

# 22
Добро утро!
Искам да Ви съобщя, че от КАЛАПОД вчера в късния следобед са ми възстановили сумата + парите за доставката. Laughing А, уж превеждали пари само във вторник... Опасявам се, че нямат практиката да връщат пари, ама при мен врявата беше голяма и те склониха hahaha
Аз, обаче жалбата от КЗП няма да я оттегля! Мошеници са и нека си понесат санкциите. Mr. Green

Скрит текст:
-   Добър ден!
-   Добър ден!
-   Минавах наблизо и реших да се отбия,  че нали имате едни пари да ми давате ....
-   Ааа,  да ... ама  ти не знаеш ли, че ние в четвъртък пари не даваме?
-   Добре, де ... а  кога да дойда?
-   Мии... ела другия четвъртък

Нагли типове.   Confused

# 23
Внимание, до всички потенциални клиенти на "KALAPOD" - напълно споделям горчивия опит на горния коментар. За жалост и аз имам подобен проблем с тях, както с несъответстващия номер на обувките, а и с цветовете. Искаха гадовете да ме накарат да им платя повторна доставка, за това, че те неразличават "лилаво" от "синьо". Опитаха се да ме нарекат "далтонист", но няма да им мине номера. Ужасно арогантно отношение и никаква толерантност.
НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ МОШЕННИЦИ - КОЖОДЕРИ!!!

# 24
Търсете си правата ! Пазете си бележките от куриерите, защото са много важни при евентуална жалба към КЗП.

# 25
Не пазарувайте от Каларод - обувки. Пробутват дефектни обувки, не си признават че са сгрешили, а те изкарват че ти си грещния. В една и съща дата ги получавам и веднага правя рекламация.Не били сигурни ,че  клиента  не ги е повредил. Не пожелаха да ми върнат парите ,всичко си било за моя сметка.
Боже, такива грешници. Играят си с доверието на хората и крадят от парите им!!!!!!

# 26
Кристал видях че пишеш за бележката от куриера, аз така и не я взех от куриера. Поръчах два чифта обувки едните са с дефектни подметки вижда се с просто око. Днес им звънях, писах във фб, писах имейли и нищо. Чакам ги до вторник на обяд и пускам жалба до КЗП. А залепената бележка на самия пакет няма ли да мога да я ползвам при евентуална жалба?

# 27
Здравей! Нямам представа дали тази бележка ще ти свърши работа. Пробвай! Само с лошо ще стане. Имай впредвид, че са много нагли.

# 28
Не се сърди, човече, не измерих стелката, защото ги върнах още на място, както ги получих. По мое мнение беше поне 27-27,5см. Имаше един пръст и половина разстояние. Огромниии ooooh!
Сега им пратих имейл с общите условия. Да им напомня, че срока е 10 дни, не 14 работни, както отбеляза въпросната служителка -Роси.
Аз също си изпатих от тях,но нищо не можах да направя.Изпратиха ми обувки,които не отговарят на размера,а са много по-малки,Свързах се по телефона с тях и бях наругана от някаква служителка,която се държа ужасно нагло.Искам да предупредя всички ДА НЕ ПАЗАРУВАТ от тях,защото са некоректни,дават подвеждаща информация и не връщат пари !!!!

# 29
Не се сърди, човече, не измерих стелката, защото ги върнах още на място, както ги получих. По мое мнение беше поне 27-27,5см. Имаше един пръст и половина разстояние. Огромниии ooooh!
Сега им пратих имейл с общите условия. Да им напомня, че срока е 10 дни, не 14 работни, както отбеляза въпросната служителка -Роси.
Аз също си изпатих от тях,но нищо не можах да направя.Изпратиха ми обувки,които не отговарят на размера,а са много по-малки,Свързах се по телефона с тях и бях наругана от някаква служителка,която се държа ужасно нагло.Искам да предупредя всички ДА НЕ ПАЗАРУВАТ от тях,защото са некоректни,дават подвеждаща информация и не връщат пари !!!!

Връщат, връщат! Трябва обаче да си доста настоятелна и да не кажа нагла, като тях, иначе те размотават и те правят на балама.

Общи условия

Активация на акаунт