U B lay, ино-ти! - ЕЛП 50

• 21 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аттинко, де да можеше да се плете от тая козина  Laughing Щях да отворя магазин за плетива  Joy

Добри, а пакетчета?

Аз взех един замразен спанак, на който пише, че е соло замразен. Каквото и да значи това. На едни малки топчици е вътре, колкото за тенис на маса. Но пък "соло замразен"...?  newsm78
Това

е Соло - замразен  Mr. Green
(простете, но семейно сме на изключително МВ вълна Simple Smile )

Розе, то за можене да се плете - може, ама като гледам, само с това не съм се захванала още  Crazy Гледах веднъж по Discovery channel (или както го четат някои хора - диско вери шанел) за една кукувица, която събираше козина от домашни любимци и плетеше за собствениците им разни дивотийки.

Еееех, Куркума, де да можех и аз да оползотворявам излишъците от трапезата... Не я и поглеждат храната, ако не е в купешко пакетче. От време на време може да си изпросят от масата резенче шунка или парче маслина, нищо друго.

# 691
  • София
Шейба в кесията. Joy

За замразения Соло, чух лафа: Какво ако Индиана Джоунс е само сън на замразения Соло?

И аз днес съм на постно - доматена супа с ориз и ма-алко сметана.
Довечера обаче може да развалим дисциплината с вратни и вино, че нещо ми е тегаво на душата...

# 692
  • гр. София
МУХА! на целия Аттин пост!  hahaha

Агент, дай рецептата за супата, моля. Simple Smile

# 693
# 694
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
... в днешно време триците са от два дор до четири пъти по-скъпи от брашното. Времената се менят.

Ей на това милият ми баща, светла му памет, хич не можеше да се начуди...
Имаше период, в който се бях и аз полъгала по трици и овесени ядки, просо, елда и тямподобни "полезни" храни и той много се чудеше с цената на триците - как тъй 200 г трици струват повече от кило брашно...

# 695
  • n/a
Както и същото за кафявата vs. рафинираната захар.
Вероятно има и други, но тези са най-натрапващи се.
На терсене се получават повечето измислици-недомис-
лици. Из тия дни се чудих - някой да знае каква е при-
чината да се появи маргаринът?

Около 3,14 пъти днес понечвах да търся картинка. Ни-
що лошо, ако не беше картинка за петък. А то дори и
Св.Чтвртк не се появил на хоризонта.

За козино-плетене съм чувала по нашите земи. Съби-
ране търпеливо на отпадащата от кОли (Ласи, демек)
козина. Казват, че много топли и ярко-красиви пулове-
ри се получавали. И неведнъж, кога по късно-пролет-
но време дворът побелее в зимната прежда на куче-
тата, се изкушавам да си мисля за същото  Mr. Green

# 696
  • София
Маргаринът се е появил май след 2С Война като по-евтина алтернатива на маслото и въобще някакво подобие на храна.

На мен тази седмица ми е много тежка. Не заради много работа, а защото не знам дали ще имам работа. Стиснете ми едни палци, моля! Praynig

# 697
  • Пазете Гор
В това отношение винаги всичко се нарежда някак, не се притеснявай.

# 698
  • София
За всички, които смятат, че съществуват недвижими неща:
Скрит текст:

# 699
Изживявам седмица в Ада, такова чудо не помня да е имало досега. Днес ще пробваме да запишем Кица, може да не стане, пусва ми се извънредно мощно. Благодаря за вниманието, обичам ви.

# 700
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
силен палцестис за агента и за пуц  Hug

ще стане, спокойно.  Hug

# 701
  • n/a
Станахме двама с мантрата "по един или друг начин
всичко ще се нареди".  Hug Палцестис за всички  Hug

Днес е сряда с всичкия ѝ мерак да е петък. Няма как,
ще да изчакаме още малко  Mr. Green

# 702
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, Ло, и за захарта. И за полирания и кафявия ориз.

Стискам всички палци, които имам, за агентката и Пуцини.
Псувай си, Пуцини, щом ти помага.
Мм така твърди, помагало. Като се случи да изпсува, аз протестирам: Те въобще не те чуват, а на мен ми пълниш душата с негативизъм, казвам. Обаче той твърди, че пък неговата душа се отпушвала тъй. И нали мъжките души са по-нежни и недържеливи, кво да прая, кандисвам.
("Мъжко  месо пО боли" - казваше златната свекърва на една моя приятелка.)

Елпи мили, къде е според вас коренът на "ега ти" newsm78 От известно време се чудя откъде е дошъл този израз и дали е имал смисъла, който има сега. А се зачудих, защото едната ми баба използваше думата "евде" за "тук". Къде си, като я питаш - Евде съм, казваше тя. Сега обаче разбрах от един турски филм, че това е турска дума, която означава "вкъщи".
За "ега ти" се замислих, защото ми попадна отново онзи велик възклик на наш политик "Ега ти държавата, щом аз съм й вицепремиер!" (Тази фраза комай казва всичко за последните наши 25 години.)

Ах, да, сряда. Преминах аз един рубиконен вторник вчера, ама много рубиконен, та сега ми е леко и ми е все тая кой ден е ...

# 703
  • гр. София

Не се отваря, стои като рекламен спам.
Стискам ти палци за работата.
И на Пуцинка стискам за каквото има да се стиска.

Аттинко
, ти знаеш ли, че в Красна поляна има един блок, на който панелите на първия етаж са сбъркани и са сложени такива, дето имат отвори за балконски врати, а балкони няма изобщо? И хората са си наклагали решетки до средата на отвора за врата, за да не се изпотрепят като отварят за  проветрение.
Точно на кръстовището при влаковата линия.

# 704
Благодаря.  Hug Седя и чакам като... носен секрет да ми направят здравните неща от нашта градина, щот сестрата попаднала в задръстване. Вселената ме е нарочила като финансов регулатор - Барклис.

А за Агента не се съмнявам, че ще ѝ се получи каквото трябва. Агенте, имам бира да те черпя, от две години вече.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт