СЕДМИ клас - 2

• 56 290
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
а имаш ли отговорите на теста по Мат на Регалия, подчертаните отговори верни ли са

# 511
  • I want it all and I want it now.
 bouquet
Благодаря за тестовете  bouquet

# 512
  • дядовата ръкавичка
а имаш ли отговорите на теста по Мат на Регалия, подчертаните отговори верни ли са

Нямам отговори. Подчертаните са на дъщеря ми, но не знам дали са верни, проверявах докъм 15 задача.

# 513
Ясно. Само в нашето ли училище нямаме Сип-ове? Аз бих искала да запиша моето на математика и БЕЛ, но няма!  newsm78
И при нас няма СИП-ове. Никога не е имало. Моето ходи всяка седмица на консултацията по БЕЛ. Обикновено на нея не ходят слабите ученици, както трябва да бъде, а по-силните, така че е наистина полезно още един път да чуе нещата и да ги упражни.

# 514
  • I want it all and I want it now.
Изтеглих и пробният на Междучасие по математика за което също благодаря. bouquet
Само не намирам отговорите  Praynig Върнах са доста страници назад , но не ги намирам.
Имам спомен ,че бяха пуснати в темата.
Ще може ли да ми  помогнете, благодаря  Hug

# 515
  • София
svetlaem, благодаря за отговора. Е ха (някой има ли идея как се пише всъщност това - с тире, или без?), колко много часове имате! И не само по математика, но и по БЕЛ. Браво на вашето училище!
При нас никакъв СИП няма. Часовете по математика са 4, като единият от тях се пада седми и е 30 минути (то не че 10 минути са от значение). Просто ми се струва странно, защото този срок са втора смяна  и няма как да се налага, за да се освободят стаите например. А със заместниците не е лесно, учителките са добри, но някак е хаотично, реално в момента работят с две учителки.
Тъй като нямам достъп до пощата, ще помоля, ако някоя от вас има желание, да ми изпрати някой пробен изпит.

# 516
  • Варна
А има ли ги в пощата тия Т-тестове на Веди? Искам да ги видя какво представляват.

# 517
Здравейте! Търся "Нови тестове по история и цивилизация за външно оценяване в седми клас" на Диляна - Ботева Боянова, издателство Просвета. Ако някой я има, може ли да ми я снима и да ми я прати Wink Благодаря предварително!

# 518
  • Бургас
нашето класно по мат. мина днес, било много трудно, ще видим какъв ще е резултатът, с триста зора накарах моя ученик да се запише за коледното състезание, дано да е наистина със задачи по  двата модула
в събота, като е работен ден, децата ще учат ли

# 519
  • Варна
нашето класно по мат. мина днес, било много трудно, ще видим какъв ще е резултатът, с триста зора накарах моя ученик да се запише за коледното състезание, дано да е наистина със задачи по  двата модула
в събота, като е работен ден, децата ще учат ли
Няма да учат, във Варна в събота е олимпиадата по математика.

# 520
  • Пловдив
Ние в събота отработваме 31/12. Децата тогава са във ваканция, няма какво да отучват.  Peace

# 521
Здравейте,записвам се и аз.
Може ли да обсъдим метода на обучение в различните школи и съответно напредъка на учениците. Разбирам, че повечето школи вече минаха първите пробни матури а нашите ще са чак на 19.12 и 20.12.Не разбирам как един и същ материал се усвоява с разлика един месец време.

# 522
    За училищата разликата идва от броя часове, разпределени за всеки срок за български и литература според преценката на учителя. В нашето школо в първия срок госпожата иска да вземат граматиката, а през втория се набляга на литературата. С един час седмично литература са сега, съответно са още на "Немили-недраги". В школите неизвестно защо винаги бързат и това много ни пречи на пробните /не ходим на школи иначе/, защото на пробни се явяваме като външни ученици, но разликата в материала ни обърква...

# 523
Уж нашето класно беше за вчера, а го отмениха чак за другата седмица.  Tired

# 524
Здравейте, включвам се и аз. При нас вчера беше класното върху Ботев , даже още не сме почнали Немили- недраги. А класното по математика е чак 11.01.2016г.
Просто и аз не мога да разбера тази система.

Общи условия

Активация на акаунт